Evde şırınga ile kendi aşılamanı yapmak..

Çok merak ettim asgari ücret 17bin 12si kiraya gidiyor geriye 5bin kalıyor çocuğa 5binlr nasıl bakacaksınız ? Önemli olan çocuk yapmak değil ona bakmak siz 5binle bu çocuğun hangi ihtiyacını karşılayacaksınız ? Daha yeni kızıma bir ayakkabı aldım 1.500lira hadi siz 500lük alın maması bezi derken en az 10bin hatcıyoruz her ay kızıma. Kendiniz ne yiyip ne içeceksiniz ? Faturaları nasıl ödeyeceksiniz ?

Çocuk için burada saçma sapan şeyler yapacağınız yazmak yerine bir çok üyeninde dediği gibi girin bir işe çalışın para kazanın aylık 5binle o çocuğa asla bakamazsınız.

Sizin gibi parası olmayan insanların böyle üremek için kendini yırtmasına sinir oluyorum üremeyin arkadaşım paranız yoksa üremeyin. Sonra ülke niye kalkınamıyor sizin gibiler yüzünden işte.
Ben çocuğuma her türlü fedakarlığı yapar bakarım. Sen orasını hiç kendine dert etme. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben 25 yaşındayım. Belki benden yaşça çok büyüksünüz. Saygısızlık yapmam benden büyüğüme. Ama yaptığınız kırıcı yoruma gram saygım yok. Bilesinn:))

Ben çocuğuma her türlü fedakarlığı yapar bakarım. Sen orasını hiç kendine dert etme. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben 25 yaşındayım. Belki benden yaşça çok büyüksünüz. Saygısızlık yapmam benden büyüğüme. Ama yaptığınız kırıcı yoruma gram saygım yok. Bilesinn:))
Ne fedakarlığı yapacaksınız mesela? Çalışmıyorsunuz, kirayı da düşürme şansınız yok herhalde. Başka?

Evde yapacağınız yöntem ile klinikte yapılan aşılama bir değil. Evde yapılan aşılamanin cinsel yolla spermlerin geçmesinden farkı yok. Normal aşılamada rahime kadar en kaliteli spermler bırakılıyor. Bu yüzden spermler dışarı çıkmıyor. Cinsel birliktelikte ihtiyaç olmayan sperm zaten geri geliyor, sağlıklı olanlar birbirleriyle yarışıyor ve hedefe ulaşmaya çalışıyor. Bu Evde yaptığınız yöntem için Avrupa'da satılan kitler var. Bunlar ama anlaşmalı ebeveynlik konseptiyle anne baba olmak için kullanılıyor. Yani bir kadın ve bir erkek anne ve baba olmak istiyor, partnerleri yok ve olacak gibi değil veya beklemek istemiyorlar veya partner istemiyorlar. Bu sekilde yine cocuk isteyen karsi cinsten biri ile anlaşmalı olarak bir çocuk yapmak istiyorlar (co-parenting). Gönül bağı olmadığı için erkeğin spermini Evde ona özel bir siringayla kadına geçiriyorlar. Bu yöntem bunun için aslında. Hamileliği kolaylaştıran bir yöntem değil.

Çocuk istediğinin ne olduğunu çok iyi biliyorum ve insan gerçekten her şeyi yapmaya hazır oluyor ama sakin kafayla düşünmeye ve biraz rahatlamaya çalışın. Yaşınız çok ama çok genç bu kadar panik için. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌱
Yanıtınız için teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏

Hayır i
denememelisiniz. spermler zaten havayla temas ettiğinde canlılıgını yitiriyor diye biliyorum. ayrıca yıkanıp ayıklanmalılar. o nedenle tüm işlemler laboratuvar ortamında yapılmalı.
bunlar bir yana iğneyle vajinayı hasarlarsınız yapmayın. doktora gidin ne gerekiyorsa yaparlar zaten
Hayır ucunda ki iğne çıkıyor. Tabiki de iğnesini çıkarıp deneyeceğim ben:)

Çokta umrumdaydı sizin gibi cahil birinin saygısı gerçekte😀 ne kadar üzüldüm bilemezsiniz😀

Elinize 5bin kalıyor arkadaşım neyinden fedakarlık yapacaksın 5binle ne yapacaksın ya bunu bile anlayamıcak kadar cahilsin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır gerçekten.

Ne fedakarlığı yapacaksınız mesela? Çalışmıyorsunuz, kirayı da düşürme şansınız yok herhalde. Başka?
Yahu rızkı veren allah. Açlıktan ölecek halimiz yok ya. Ne kadar abartıyorsunuz böyle. Bir işe girip çalışmasam bile. El işi yaparım yetenekliyim bu konuda. Başka bir şeyler yaparım. Ne bileyim bi kadının yapamayacağı bir şey yok bu hayatta kendime güveniyorum...

Yahu rızkı veren allah. Açlıktan ölecek halimiz yok ya. Ne kadar abartıyorsunuz böyle. Bir işe girip çalışmasam bile. El işi yaparım yetenekliyim bu konuda. Başka bir şeyler yaparım. Ne bileyim bi kadının yapamayacağı bir şey yok bu hayatta kendime güveniyorum...
Çocuğuna pantolon alamadı diye kendini asarak öldüren bi baba vardı en son. Rızık bi sizin aileye veriliyor herhalde, diğerleri yeteri kadar inanmadıysa demek :))

Çokta umrumdaydı sizin gibi cahil birinin saygısı gerçekte😀 ne kadar üzüldüm bilemezsiniz😀

Elinize 5bin kalıyor arkadaşım neyinden fedakarlık yapacaksın 5binle ne yapacaksın ya bunu bile anlayamıcak kadar cahilsin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır gerçekten.
Abla sen edebinle konuşmayı öğren önce. Hiç tanımadığın birine de cahil vs. Deme. Bu kadar kibir insanı firavun yapar demişler. Relax:)

O çocuğa kendi yaşam standından daha fazlasını verebilecek bir kapasiteniz donanımınız yok maalesef eşinizdede yok zaten belli. Kendiniz gibi karın tokluğuna eğitimsiz cahil bir çocuk yetiştirirsiniz siz anca. Karnınızın bile doyacağı muamma 🙊

Abla sen edebinle konuşmayı öğren önce. Hiç tanımadığın birine de cahil vs. Deme. Bu kadar kibir insanı firavun yapar demişler. Relax:)
Cok relaxsiniz masAllah. Zor gecinip bu gecimsizlige cocuk getirmek isteyenin seviyesi belli oluyor tanimis kadar olduk sizi yazdiklarinizdan. Allah rizki veriyor ama acliktan olen cocuklarda var. Kendiniz akil edin diye Rabbim akil fikir vermis siz dusunmeyip sonra cocuk olunca hani rizkimiz diye Allaha isyan edersiniz artik.

Arkaşlar maalesef konu konudan çıktı. Kadının halini kadın anlar demişler. Ama bende şuan öyle olmadı :KK43: bunu gerçekten üzülerek yazdım. Neyse hepinizin cevaplarına saygım var. Ben bu ay deneyeceğim ve sonucu burada paylaşacağım.
Belki nasibinde bu ay hamile kalmak vardır. Tesadüf bu saçmalık sayesinde hamile kaldım sanırsın. Öyle bişey olursa konu açıpta umut arayan başka insanların kafasını karıştırma. Cahil biri çıkar da inanır.
İnşallah tüp bebek stresini yaşamadan hamile kalırsın

Kişi kendinden bilirmiş işi. Hani rızkımızı diye isyan edenlerden oldunuz belli ki.

Kimse dört dörtlük hayat yaşamadı. Bende sizde.. "bu geçimsizliğe çocuk getirmek isteyenin seviyesi belli oluyor" diyorsunuzda, o zaman evinde tek çalışan olan, maddi durumu olmayan kimsenin çocuğu olmasın. Bunun önüne sizler mi geçeceksiniz.? Akıl akıldan üstündür. Bildiğiniz şeyler sizi ilgilendirir benim umurumda değil. "Allah rızkı veriyor ama açlıktan ölen çocuklarda var" diyorsunuz. İleride nasip olursa kendi çocuğumu açlıktan geçimsizlikten ölebileceğini ön görerek, tanımış olduk sizi diyebiliyorsunuz. Bende sizi ne akıl vermek adı altında yazdıklarınızla tanıdım nede profil resminizle. Tanımakta istemem.

Kişi kendinden bilirmiş işi. Hani rızkımızı diye isyan edenlerden oldunuz belli ki.

Kimse dört dörtlük hayat yaşamadı. Bende sizde.. "bu geçimsizliğe çocuk getirmek isteyenin seviyesi belli oluyor" diyorsunuzda, o zaman evinde tek çalışan olan, maddi durumu olmayan kimsenin çocuğu olmasın. Bunun önüne sizler mi geçeceksiniz.? Akıl akıldan üstündür. Bildiğiniz şeyler sizi ilgilendirir benim umurumda değil. "Allah rızkı veriyor ama açlıktan ölen çocuklarda var" diyorsunuz. İleride nasip olursa kendi çocuğumu açlıktan geçimsizlikten ölebileceğini ön görerek, tanımış olduk sizi diyebiliyorsunuz. Bende sizi ne akıl vermek adı altında yazdıklarınızla tanıdım nede profil resminizle. Tanımakta istemem.
Yazdıkların Google translate çevirileri gibi. Güzel bir şeyler söylemeye çalışıyorsun ama olmuyor.

Back