Evde şırınga ile kendi aşılamanı yapmak..

Zaten çalışmamak için ya. Bunlara her şey de, çalış deme.
Eşim izin vermiyor çalışmama, bana güvenmediğinden değil etrafa güvenmiyor demişti 25 yaşında gencecik kadın. İnsan, böyle bir adamdan çocuk yapmam iyi olur mu gerçekten diye bir daha düşünür normalde.

3 yıl sonra cevap mı verilir bacım hiç mi işin gücün yok evde şırınganla oturup buna kurulmuşun

Cahil cahil konussmussun. Cocuk rizkiyla geliyor bir kere. Emdigi 2 firt süt masrafindan ne olacak. Kicinada 2 metre kumas bagladinmi tamam.lunaparka da gitmeyiversin. Insallah sinanmazsin boyle bak, kesin kendin kedi gibi dogurdun ondan böyle genis geniş yazmissin. Sinansan sende siringayla suzme cocuk yapardin
Valla eskidenmiş asgari ücret ile 2-3 çocuk büyütmek. Komşumuz vardı 4 kardeşlerdi babaları asgari ücretle fabrikada çalışıyordu. Bir şekilde yaşıyorlardı ama biri benle yaşıttı ve bizlere çok heveslenirdi. Bizim evde bilgisayar olması okula servisle gidip gelmemiz falan hepsine. Hele neden bilmiyorum ama servise çok kafayı takmıştı okula servisle gitmek bir farklı geliyordu onlara. Hatırlayınca içim burkuldu. O dönem o 4 çocuk yetişti büyüdü ama şu dönemde şu şartlarda büyümez. Gitgide daha sefil bir hayat yaşıyoruz.

Eşim izin vermiyor çalışmama, bana güvenmediğinden değil etrafa güvenmiyor demişti 25 yaşında gencecik kadın. İnsan, böyle bir adamdan çocuk yapmam iyi olur mu gerçekten diye bir daha düşünür normalde.
O öyle değil işte aslında. Güvenen adam 100 adamın içine girsen şüphem geçmez der.

Sana değil etrafa güvenmiyorum = Senin neyin ne olduğunu anlayacak kafan olduğunu düşünmüyorum, bir erkeğin ilgisine karşı koyabilecek kadar karakterli ve dirayetli olduğunu sanmıyorum. İki güzel laf edene ayçiçeği gibi yüzünü dönmeyeceğini ne bileceğim?

O öyle değil işte aslında. Güvenen adam 100 adamın içine girsen şüphem geçmez der.

Sana değil etrafa güvenmiyorum = Senin neyin ne olduğunu anlayacak kafan olduğunu düşünmüyorum, bir erkeğin ilgisine karşı koyabilecek kadar karakterli ve dirayetli olduğunu sanmıyorum. İki güzel laf edene ayçiçeği gibi yüzünü dönmeyeceğini ne bileceğim?
Tabii ki öyle. Kişi kendinden bilir işi lafı bu türler için. Kendine güvenmeyen insan karşısındakine de güvenemez.

Back