- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
Kızlar 3 yıllık evliyim eşimle eylülde bebek yapmaya karar verdik Ağustosun sonunda denedik ama bizim şöyle bi problemimiz var hiç ilaçla korunmadık prezervatif de kullanmadık olduğu gibi yazıcam afedersiniz
önce ben ilişki sırasında boşalıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu böyle böyle 3 yıl ilişki yaşayınca ilk seferde eşim bi türlü içime boşalamadı kendisi psikolog aynı zamanda doktora yapıyo onun da stresiyle bi türlü olmadı 2 ay denedik olmayınca benim aklıma böyle bişey yapmak geldi ne kadar tutar bilmiyorum normal ilişkiden sonra spremleri steril bi kaba alıp şırıngaya çekiyoruz sonra ben kendime zerk ediyorum sağlık çalışanıyım bende dnası bozulmuş ya da kalitesiz sperm yumurtayı delemiyor onun için tedirgin de değilim enjekte ettikten sonra yarım saat ayaklarımı duvara dayayıp havaya dikiyorum yumurtlama günlerinde yapıyorum bi gün arayla bakalım olacak mı eğer olursa buraya yazıcam belki birilerine daha faydası olur herşey Allahın ol demesiyle oluyo bazen Rabbim böyle şeyleri vesile ediyo belli mi olur belki tutar