ya benım saclarım ince telli ve hafif dalgalı ama ben iri iri bukleler istıyorum ne yapabılırım
ßanyodan çıkınca hawluyla saçlarımın suyunu alıyorum daha sonra elidorun dalgalı saçlar için olan kremini ıslak sacıma asadan yukarı saçlarımı sıkarak sürüyorum..Çok kullanmıyorum ama az bişey.Daha sonra cok az kurutma makinası tutuyorum.Sonra bi arkadaş önermişti bunu burada saçlarınızı 4-5 parçaya bölün bükün tokayla tutturun ve uyuyun diee :) Allah razı olsun o arkadastan vallahi..işte 5 e bölüorum saçımı büküorum tokalarla tutturuyorum öle uyuyorum..Baştan azıcık kurutma makinası tutmamın sebebi direk öyle nemli yatınca tutturunca saçları içleri tam kurumuyoo:1no2: sora sabah açıyorum biraz nem kaldıysa gene kurutma makinası tutuyorum jöleylede biraz şekil Tmmdır sanki saatlerce uğmaşmısımm gibii hihoyyyt
[video=youtube;iP3k1t0LjQc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iP3k1t0LjQc#![/video]
kızlar bu videoya göz atın derim, hiç bir işlem yapmadan çok güzel dalga vermiş saçına..
bugün deniyorum bakalım ne olacak ..
bunu ilk fırsatta deneyeceğim kızın saçları süper olmuş... ama benim o kadar çok saçım yok umarım bende de işe yarar
Videodaki yöntemi denedim kızlar gerçekten sonuç süper. Paylaşım için teşekkürler Eilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?