• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri evde saçlara değişik modeller nasıl verilir

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

m_eda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
135
1
96
Zonguldak
kızlar benim gibi beceriksizler için değişik saç modelleri nasıl yapılır anlatırmısınız..ben sadece şekil olarak saçlarımı sıradan bi şekilde topluyorum..bazen saatlerce şekil vermek için uğraşsamda sonunda yine yapamıyorum ve topluyorum..

bildiğiniz tüyolar varsa paylaşırmısınız

Vaktim varsa maşayla lüle lüle yapıyorum
Öne balıksırtı bant yapıyorum arkasını açık bırakıyorum (Balıksırtı diye bi konu var oraya video ekledim bakabilirsin)
yada iki kenardan küçük tokalarla tutturuyorum
saçımın önünden küçük küçük tutamlar ayırıyorum onları döndürüyorum ve tel tokayla yada minik lastik tokalarla tutturuyorum.
Değişiklik oluyo benim içinde saçlarımla oynamak hoşuma gidiyo ama malesef vaktim çok az evde oturmaya bi başlıyım neler yapıcam kendime :dance:

balıksırttı şeklinde kulanıyorm joleyle örüp . açtığımda kıvırcık oluyo sonra öyle kullanıyorum , yarım topluyorum , tepeden top yapıyorum , at kuyruğu yapıyorum ya da at kuyruğu yapıp sonra o kısmı örüyorum , kahkulum var onu değişik şekillerde kullanıyorum , ensede dağınık toplayıp top yapıyorum onu ucundan bi tutam bırakıp yana salıorm , iki yandan topluyorum kafama göre takılıyorum öyle

balıksırtı videosumu onu görmemiştim..hemen bakayım.. vallaben o kadar beceriksizim ki tepeden topuz bile yapamıyorum...yada yaptığım şeyi kendime yakıştıramıyorum :(((

yaparsın yaparsın biz kızların elinden ne kurtulmuş ki bu kurtulsun delikafadulden
Başka videolarda var önce izle gözün alışsın sonra uygularsın ben öyle yapıyorum balıksırtınıda netten öğrendim hatta geçenlerde maşayla yaptım saçlarımı herkes dedi nişandaki saçınla aynı olmuş :lepi:

Back