Bbm izın vermez buna cnım. Hayatım kısıtlı oldugu icin napacagımğ şaşiriym zaten.
Bi meslegim olsa keşke ama tekstild clisabiliyom sadece ve surekli hakaret ediliyo burada. Yoksa bem isterim clisayim kendi ihtiyacimı kendim alayim
Clisabiliyom derken meslegim yok cliscak olsam tekstild vs clisabiliyom dmek istedim. Insallah anlatabildimhem babam izin vermez belediye kurslarına diyorsun hem sadece tekstilde çalışabiliyorum diyorsun.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??
İsyerinde kimse gunde 5 vakit namaza izin vermez. Mola saatleriniz var o zamanlarda kilin,kimse karismaz. Boyle keskin sartlariniz olursa is bulamazsiniz ki. Biraz daha makul olun lutfenNormalde babam karsi calışmama.dısarda calismada zorlanacagimi bildigi icin ızin wermisti calismama.tekstile gttim orada yengemde clişiyo diye gnderdiler.sonra namaz knusunda sorun cikartti iş yeri bend cıktım isten. Simdh clisayim dısarda dsem hakkini kaybettin dicek gene. Hep ddg şey bu cunku
Makul olmak derken. Mola saatine uysa namaz saati neyse ama uymuyo. Yada kazaya kaliyo. Bunun nesind makul olayımİsyerinde kimse gunde 5 vakit namaza izin vermez. Mola saatleriniz var o zamanlarda kilin,kimse karismaz. Boyle keskin sartlariniz olursa is bulamazsiniz ki. Biraz daha makul olun lutfen
Mesela bu tarz iş olabilir ama iste bbmi ikna etmem lazımÇaycılık yapsan ?
Kazaya birakabilirsiniz,sonucta bu hak verilmis size.Makul olmak derken. Mola saatine uysa namaz saati neyse ama uymuyo. Yada kazaya kaliyo. Bunun nesind makul olayım
Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmazKazaya birakabilirsiniz,sonucta bu hak verilmis size.
Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
Calismak da zaruri bir durumdur. Gerci siz disarida calismak istemiyorsunuz,bir hakaret diyorsunuz bir namaz diyorsunuz. Neyse.Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
Mesela bu tarz iş olabilir ama iste bbmi ikna etmem lazım
Bir de tum fabrikalarda mola saati var yani, sabahla ogle arasinda cay saati var,ogle molasi var,aksam ustu yine cay saati var. Bahane yaratmamak lazimAhhh canim bende istemiyorum sabah 6da ise gitmek yada gece vardiyasinda sabah 6ya kadar calismak. Bende istiyorum sabah kalkayim namazimi kilayim. Kahvaltı yaparken muge anliyi izliyim ama olmuyor iste. Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acabasenin calisasin yok bukadar basit
Bence zengin bi koca bulsun. Yok o hakaret etti yok o sunu yapti yok kuş uçtu, bahaneler hazir. Ben staj yaptigimda anami aglattilar. Ama biyerlere gelebilmek icin ayiya dayi diyeceksin. Para kolay kazanilmiyorBir de tum fabrikalarda mola saati var yani, sabahla ogle arasinda cay saati var,ogle molasi var,aksam ustu yine cay saati var. Bahane yaratmamak lazim
Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acabasenin calisasin yok bukadar basit
Calismak zaruridir. Para kazanamazsan karnin doymaz. Beslenme insanın temel ihtiyaclarindandir. Omur boyu baba ya da koca eve para getirecek değil. Allah korusun bi kaza ile hayatta tek basiniza kalabilirsiniz. O zaman calismak zorunda kalacaksiniz.Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?