Evde para nasil kazanabilirim

Bbm izın vermez buna cnım. Hayatım kısıtlı oldugu icin napacagımğ şaşiriym zaten.
Bi meslegim olsa keşke ama tekstild clisabiliyom sadece ve surekli hakaret ediliyo burada. Yoksa bem isterim clisayim kendi ihtiyacimı kendim alayim

hem babam izin vermez belediye kurslarına diyorsun hem sadece tekstilde çalışabiliyorum diyorsun.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??

Normalde babam karsi calışmama.dısarda calismada zorlanacagimi bildigi icin ızin wermisti calismama.tekstile gttim orada yengemde clişiyo diye gnderdiler.sonra namaz knusunda sorun cikartti iş yeri bend cıktım isten. Simdh clisayim dısarda dsem hakkini kaybettin dicek gene. Hep ddg şey bu cunku

İsyerinde kimse gunde 5 vakit namaza izin vermez. Mola saatleriniz var o zamanlarda kilin,kimse karismaz. Boyle keskin sartlariniz olursa is bulamazsiniz ki. Biraz daha makul olun lutfen

İsyerinde kimse gunde 5 vakit namaza izin vermez. Mola saatleriniz var o zamanlarda kilin,kimse karismaz. Boyle keskin sartlariniz olursa is bulamazsiniz ki. Biraz daha makul olun lutfen
Makul olmak derken. Mola saatine uysa namaz saati neyse ama uymuyo. Yada kazaya kaliyo. Bunun nesind makul olayım

yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama ıstanbul gibi bir sehirdeysenuz çok rahat eve is bulabilirsiniz.
boncuk işleme , etiket sokme v.s
dikim yapan atolyelere gidip arastirin bildiğimiz bir yer yoksa.
şimdiden evde oturmaya alışık olduğumdan diye bir cümle kurmayin.
babanizi ikna edin ve çalışın.ilerde pişman olursunuz.paranızı kazanın birikim yapın.

Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
Calismak da zaruri bir durumdur. Gerci siz disarida calismak istemiyorsunuz,bir hakaret diyorsunuz bir namaz diyorsunuz. Neyse.
Evden yapacaginiz islerde eliniz cok hizli ve becerikli olmali. Herkesin yaptigindan daha iyisini yapmaisiniz ki birileri size is versin. Terzilik mesela, evde basit tadilat isleri yapabilirsiniz. Dikis makinasi alin,koyun bir odaya. Elbise gelinlik vs dikebilirsiniz eliniz becerikliyse. O islerde daha fazla kazanc var. En basit bir ceketi bile terzide 50-60tan asagi dikmiyor kimse. Ama nikah sekeridir sabundur o isleri herkes yapiyor kazanc yok artik piyasa doydu

Mesela bu tarz iş olabilir ama iste bbmi ikna etmem lazım

Sende kalabalık bir yerleri tercih et yada babanın selamlaştığı esnaf arkadaşlarından işçi arayan birini.
Ben en vasıfsız olduğum dönemlerde bir otomotiv plazasında santralde çalışmıştım.
Biraz dikkat isteyen iş ama çok eğlenceli bence bir de öyle vasıf istemiyor diksiyonun düzgün olsun.
Kariyer siteleri var orAdan bul, sonra babana söyle ;gel beraber gidelim iş görüşmesine güven duyarsan çalışırım istemezsen çalışmam DİYE...

Ahhh canim bende istemiyorum sabah 6da ise gitmek yada gece vardiyasinda sabah 6ya kadar calismak. Bende istiyorum sabah kalkayim namazimi kilayim. Kahvaltı yaparken muge anliyi izliyim ama olmuyor iste. Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acaba senin calisasin yok bukadar basit

Bir de tum fabrikalarda mola saati var yani, sabahla ogle arasinda cay saati var,ogle molasi var,aksam ustu yine cay saati var. Bahane yaratmamak lazim

Bir de tum fabrikalarda mola saati var yani, sabahla ogle arasinda cay saati var,ogle molasi var,aksam ustu yine cay saati var. Bahane yaratmamak lazim
Bence zengin bi koca bulsun. Yok o hakaret etti yok o sunu yapti yok kuş uçtu, bahaneler hazir. Ben staj yaptigimda anami aglattilar. Ama biyerlere gelebilmek icin ayiya dayi diyeceksin. Para kolay kazanilmiyor

Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acaba senin calisasin yok bukadar basit

Haklısınız. Bence abartı var, insan pratik ve hızlı olduktan sonra işyerinde ne kadar yoğun olursa olsun kimsenin ruhu duymadan bile namazını şipşak kazaya da kalmadan kılabiliyor. Evde kılmak istediği gibi dualı, tesbihli, dört başı mamur yaylana yaylana kılmak şart değil. Abdest 2 dakika + namazın farzı 4 dakika, eder 6 dakika. 6 dakika bir insan işyerinde boş kalmıyor mu hiç...Böyle sıkı bir işyerinde de olsam, Çay molasına çıkmaz onu hallederdim. Kimsenin ruhu duymaz, şikayet konusu olmasına müsaade etmezdim.

Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
Calismak zaruridir. Para kazanamazsan karnin doymaz. Beslenme insanın temel ihtiyaclarindandir. Omur boyu baba ya da koca eve para getirecek değil. Allah korusun bi kaza ile hayatta tek basiniza kalabilirsiniz. O zaman calismak zorunda kalacaksiniz.

Ustelik yas ilerledikce, tecrubeniz yoksa tekstik atolyesinde bile is bulamazsınız. Bende tekstil fabrikasinda muhasebede calisiyorum. Belli bir yasin ustunde, tecrubesi olmayan elemani iplik temizleme icin dahi ise almiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…