Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaruri bi durum olur hastalik vs .ancak o zaman bu hak .onun disında kazaya birakilmaz
bir işin ucundan tutmak isterdim amayaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama ıstanbul gibi bir sehirdeysenuz çok rahat eve is bulabilirsiniz.
boncuk işleme , etiket sokme v.s
dikim yapan atolyelere gidip arastirin bildiğimiz bir yer yoksa.
şimdiden evde oturmaya alışık olduğumdan diye bir cümle kurmayin.
babanizi ikna edin ve çalışın.ilerde pişman olursunuz.paranızı kazanın birikim yapın.
ben istanbulda yasamiyirum.malesef yerlerini bilmiyirum.Istanbulda yasiyorum cocugum var die calisamiyorim eve bu sekil nasil verirler neler yapmalıyım hani nereye sorsam ki bende
bir işin ucundan tutmak isterdim ama
Normalde babam karsi calışmama.dısarda calismada zorlanacagimi bildigi icin ızin wermisti calismama.tekstile gttim orada yengemde clişiyo diye gnderdiler.sonra namaz knusunda sorun cikartti iş yeri bend cıktım isten. Simdh clisayim dısarda dsem hakkini kaybettin dicek gene. Hep ddg şey bu cunku
Öle iş yerleri war ki 5wakite gayette izin werio ve ben o is yerinın daha battıgını görmedim. Para kazanayım derken Allahın emri olan namazdan geri kalmak akılsizlık. Bu kadar basite almayin namazi ya bu ne böle. Kimin nasil bi hayat yasadigini bilmeden d ters konusmayın.E oldu bacım 5 vakit namaz kılmaya kalkarsa herkes işyerinde işler nasıl yetişecek? Çalışanlar da gayet yapıyor ibadetlerini kazasını kılıyor, kolaylığı var bu işin. Senin evde oturasın var, namaz kılamıyorum yok babam izin vermiyor falan diye kendince bahane üretiyorsun. Incık cıncık işiyle kazandığınla da kendine hayrın dokunmaz, seri çalışabilecek kafa yapın da yok yani belli. Çare zengin kocayla evlenip evde çocuk büyütmek.
Bi iş buldum sükür yaşli bakicam ewindeEvden iş yapmak çevirmenlik gibi home office işler dışında çok az gelir getiren işler, uğraş da cabası. Incık cıncık şeyleri takmaya, paketlemeye uğraşıyorsun aldığın para 20, taş çatlasın 50 lira. Çocuk bakmaktan anlarım, güzel ilgilenirim diyorsanız internette ilan verip evinizde çocuk bakın derim daha iyi para kazanırsınız. Yalnız yani o çocukla cidden güzel ilgilenmek, kendinizi geliştirmek koşuluyla. O çocuğun sorumluluğu büyük.
Allah razi olsun canımben istanbulda yasamiyirum.malesef yerlerini bilmiyirum.
gorumcemin iki cocugu var.
onlari okula gonderip butun gun is yapiyir.
aylik 400 civari kazaniyor sanirim.
penye uzerlerine boncuk işliyormus.
eli pratiktir.sayiyla aliyormus gununde teslim ediyormus.
etrafinizdaki tesktil fabrikalari
atolyelerine sorun.mutlaka bulursunuz.bir donem yengemde yapiyordu.
etiket sokuyordu
iplik kesiyordu v.s
adet olarak cok az.ama hizli ve duzgun yaparak sayica ne kadar cok olursa okadar iyi kazaniyorsunuz.
umarim sizde bulursunuz.Allah isinizi rast getirsin.
:)
Canım cem konusuda öle her sıkıştıgımizda yapilcak bisey dgl. Anlayisin icin allah razi olsun bu arada iş buldum yasli birine bkicam evde. Hem namahrem olmayacak evde hem namaz kılcam rahatlıkla. Şukur rabbimeMeftunecim, namazın ehemmiyeti konusunda hem fikiriz. Bu yola kalpten baş koyup, sıkı tedbirler aldıktan sonra inanın Allah size zaman yaratacak işyerleri nasip edecektir. kazasız namazla çalışacağınız iş bulmak çok zor değil. Pratik ve hızlı olmanız, vakit kollamanız, belki abdestinizin hazır olması için su içme saatlerini bile değiştirmeniz, zaman fırsatı, hoşgörülü patronlar için dua etmeniz, namaz mahallini hızlı terketmeniz...Bu işi zırt pırt insanların gözüne gözüne sokmadan halletmeniz, dillendirmemeniz...İşte o zaman çok doğal karşılanır.
Sonra zaten Allah o çalışma vaktinizi öyle bereketlendirir ki, boş zamanlarınız bile artar taşar inş.
Yukarıdaki tedbirlerin hepsine uydunuz, yine de anlayışsız bir işverene mi çattınız, dinimiz kolaylıklar dini...Bu sefer de bir çare daha var biz namaz hassasiyetli yaşayanlara sunulan: Namazlarda CEM yapma. Lütfen dinimizdeki bu kolaylığı da araştırın.
Bazen namaz işini öyle abartılı yapanlar, dillendirenler oluyor ki, iticilikleri için içimden buğzediyorum.
Aa çok sevindim ne çabuk buldun Maşallah, daha dün iş aramıyormuydun.. Hayırlı olsunBi iş buldum sükür yaşli bakicam ewinde
Canım cem konusuda öle her sıkıştıgımizda yapilcak bisey dgl. Anlayisin icin allah razi olsun bu arada iş buldum yasli birine bkicam evde. Hem namahrem olmayacak evde hem namaz kılcam rahatlıkla. Şukur rabbime
Ahhh canim bende istemiyorum sabah 6da ise gitmek yada gece vardiyasinda sabah 6ya kadar calismak. Bende istiyorum sabah kalkayim namazimi kilayim. Kahvaltı yaparken muge anliyi izliyim ama olmuyor iste. Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acabasenin calisasin yok bukadar basit
Cem olayı mesela bi doktorsun ameliyatta 6saat surecejt ikindi kacacak. Burada bi zaruriyet olur cem edilir. Allaha emanet olunCem etme sıkıştığımızda yapılmayacaksa, sıkışmadığımızda mı yapılacak? Hangi durumda işimize yarar?
Selamet sizinle olsun.
Bi kmşu söledi şukur olsun bbmda ızin werdiAa çok sevindim ne çabuk buldun Maşallah, daha dün iş aramıyormuydun.. Hayırlı olsun
Kbul olmuyo diye bi kelime kullanmadım. Ama bi insan işe grmeden önce namaz kılmama izin wericek misiniz diye sormali.dalga gectiginiz konuyu tekrar gözdn gecirhjnAhhh canim bende istemiyorum sabah 6da ise gitmek yada gece vardiyasinda sabah 6ya kadar calismak. Bende istiyorum sabah kalkayim namazimi kilayim. Kahvaltı yaparken muge anliyi izliyim ama olmuyor iste. Namazini tum gun çalıştığı icin kazaya birakip aksamlari kilanlar var onlarinki kabul degilmi acabasenin calisasin yok bukadar basit
Cem olayı mesela bi doktorsun ameliyatta 6saat surecejt ikindi kacacak. Burada bi zaruriyet olur cem edilir. Allaha emanet olun
sen bizi akilsiz musluman olarak gordugun icin sana yorum yapmicam. Yeni isin hayirli olsunKbul olmuyo diye bi kelime kullanmadım. Ama bi insan işe grmeden önce namaz kılmama izin wericek misiniz diye sormali.dalga gectiginiz konuyu tekrar gözdn gecirhjn