guzeller bende katıldım sıze pztden berı 1gun dans bıgun yuruyus yapıyorum ay ne guzel dans edıomusum ben yaaa dedm kaydirigubbakcemile3 bu kadar seksi bı kız olamaz yani lülülülülülü bugun yarım saat actım shakıra beyonce dans ettım de ettım bıde rıcky martın bulum eskılerden ayyyy cok eglendım latın danslarından gıttım yanı sırnaşık şey sırlsıklam oldum ya ama nası calıstı herrryerım cok guzel olcaz kızlar cok guzelll !!!
benım kılom iyi belki 1 kılo versem olur da cok bıngıl bıngıl oldum sıkılasmam gerek beraber guzelleselım ınsallah :içelim:
Bende de iki cocuk var,butun gun epey yoruluyorum ustelik sabah 07.00 kalkip iki yasinda ki kizimi yedirip hazirliyorum sonra oglumu okula goturuyorum yuruyerek..Okula gidip gelmem bes km. bir de bunun tekrar almaya gitmesi var bes km o tutuyor..Aksamlari yarim saat dans ediyorum sonra yer hareketlerine geciyorum.Normal de bende yoruluyorum ama aynanin karsisina gecip gobegimi ve kenardan cikanlari gordukce hirs yapiyorum.Tavsiye ederim.oooo guzelim sen heimpizden once kilo verirsin ben iki cocukla nerde firsatim olsun spor yapmaya.aksamlari bir 30.dk yada 40 dk oynuyom o kadar hadi bakalim valla
Cocuk arabaniz yok mu?Ben her gun disari cikariyorum yagmur da,kar da,sifirin altina dusmedigi surece surekli cikiyoruz..Zayiflamada en buyuk etken,tempolu yurumek ve yururken karninizi icinize cekin biraz tutun birakin.tiati ikiziz hayatim benimde 20 kg var bende hic disari cikamiyorum cocuk dolayisi ile hadi bakalim hangimiz once verecek kilolari:hooray:
Ben ayna'nin karsisinda dans ediyorum faydasi cok oluyor..Dans ettikce karnim toparladi..e bende maalesef iki sezeryan bir apandist toplam uc operasyon var..ama ona ragmen 4 kilocuk fazlam var..bes gunde bir kilo verdim ama yaglarim kas'a donusmeye basladi..Benim tartim tefal vucutta ki +/- yag oranlarini gosteriyor.,kilom 54 ama iki gundur - yag + kas gorunuyorhihoyyyt kopmaya devam yanikaydirigubbakcemile2kızlaaar zayıflatın beniiii.... ne oluuuur hırslandırın şu yaz Gelmeden zayıflamam lazım.. incecik Blüzlerden çıkan pırtlarımı görmek istemiyorum.. 65 kilo oldum Belki de geçmişimdir.. oynamaya Bayılırım zamanında ne kilolar verdim mezdeke sayesinde ama uzun zamandır yeterince hırslanamıyorum.. yarın saBah Başlicam.. saBah yarım saatle Başlicam sonra mekik çekicem, Bi hafta sonra 45 dakkaya çıkaracammm
bende size katilmak istiyorum kizlar bende gecen hafta kolbasti oynamaya meraklandim onlar gibi oynamaya calisiyorum ter icinde kaliyorum ya
eger yaglariniz gitsin istiyorsaniz bunu yapin..Bunu hergun yapmak cok zor bir gun arayla yapabilirseniz..ay sonuna kadar inanilmaz fark eder!ama kacmak yok :)
http://video.google.com/videoplay?docid=2154775852075963303#docid=2265882371475443946
Dün yaptim bunu baya terledim bugünde yapcam artik hergün yapmaya calisicam bayada eylenceli tesekürler...
aysima cım bu kadar tesadüf olur sempatiksalakcinni
=) nasil ama süper dimi??... Firdevsden Kivira kivira sarkisina oyna horon tep halay cek kolbasti oyna isde oynak sarkilara oyna süper oluyo ve baya eylenceli.. =)
hakikatten yaaa ben dans delisiyim şu an diyorum kendime niye daha önce yapmadım ben bu işiCADIARZU
yıllar önce bende acayip zayıflamıştım danslasırnaşık şey :dance: