kızlar ben komik bir şey yaptım sanırımarkadaşımla parkta keyif çayı içerken hadi gel nişanlık için uğrayalım bizim mekana dedim.hani bir tanıdığımızın gelinlik dükkanı var demiştim.girdim içeri.ve beni kalbimden vuran bir gelinlik gördüm. ilk defa gelinlik giydim gözlerim doldu müthiş bir duyguymuş ve direkt ayırttım. nişanlığım yok ama gelinliğim var şu an ve resmen yoldan geçerken aldım
nişanım 26 ağustos,nikahım da 23 eylül,tarihler kesinleşince ve de çok hızlı olunca ben sıralamada cozuttum sanırım
ama olsun gelinlik işi tamamdır. nişanlık için de özel dikim olabilir. şu iki modeli soracağım fiyat olarak ne kadara geliyor diye. 1.si ilk paylaştıklarımdan 4.resim sizlerin de desteğiyle
ikincisi de şu:
Eki Görüntüle 466882 Eki Görüntüle 466881 Eki Görüntüle 466880 Eki Görüntüle 466883
etek kısmı nişanım evde olacağı için değişebilir belki.
ya da dikimle hiç uğraşmadan malum tesettür mağazalarından abiye kıyafetlere bakabilirim benim işim belli olmaz
Güzel hoş ama sence bıraz agır degıl mı
etegıyle oynasan da üst kısmı fazla işlemeli degil mi ?
diktiricek misin bu modeli ??
benim söz elbiseme benziyor. Paylaştığın resimlere çok hoş. Mutluluklar
çok teşekkürler canımhepsi çok güzel ama 1 ve 2 ye bayıldım resmen ağzım açık kaldı muhteşem kombinlemişler sanada çok yakışacağını umuyorum canım ikisini çok beğendim
1 ya da 4 olsun.Ama insan hayatta birkez evleniyor nişanın her zamankinden biraz farklı olmalı Mutluluklar dilerim.
gebzedeyim canım,pendiğe falan gideceğim bakalım,inşaallah bulurum güzel şeyler. yeşil kıyafet hoş ama kısa bir sürede dikimdi şuydu buydu uğraşmak istemiyorum artık4 numara güzel ve eminönünde falan rahat bulursun (istanbuldaysan) bir de en son paylaştığın yeşil kıyafet güzel ama etekleri düz olmalı bence de ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151024825716030&set=o.203634867020&type=3&theater
Buradaki bayanında kıyafeti hoş yeşil hem nişanı için özel olur.
4 numara çok hoşmuş hatta sonradan yayınladığından daha güzel bence
bende kapalıyım ve nişanım evde olmuştu normal pantolon uzun ceket takım almıştım sonradan da giyebiliyim diye
allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
Merhabalar burayı da tavsiye ederim güzel şeyler var .Bir fikrin olur..Kolay gelsin:)
https://www.facebook.com/SefaMervecom?ref=stream
canım nerden buldun b u elbiseyi. ben de evdeki nişanım için bakıyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?