Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde olacak nişanım için hangi tarz daha uygun ?

aprin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
137
0
26
Kocaeli
nişanım ağustos sonunda evde olacak inşallah,tesettürlüyüm ve de alacağım kıyafetin çok abartı olmasını istemiyorum,taşlı maşlı abiyelerden de hoşlanmıyorum ki zaten evde giyilmez onlar :
acaba klasik alıp sonrasında bazı davetlerde giyebileceğim bir takım mı alsam?
ya da çok kabarık ve de süslü olmayan dantelli abiyelerden mi alsam?
fikirlerinizi yazarsanız çok sevindirik olurum şimdi bir kaç model paylaşayım,aynısı olmaz belki ama yakın modeller olabilir :
1
2
3
4
5

4 numara çok güzel bence ama 1 numara da sonradan kullanabileceğin türden ve şık...ama 4 ve 5 nolu kıyafetleri davetlilerden birilerinin giyme ihtimali yok ama 1,2 ve 3 noya benzer giyinenler olabilir...

sağol canım,o konu beni de düşündürüyor,davetliler arasında tesettürlüler var sonuçta ve bu modeller de bilinen bir markanın. en iyisi abiyemsi sade bir şey giymek sanırım

4 numara çok hoş,çok şık bence eve de uyar..
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar..

1 çok hoş ama nişana gitmez gibi geldi bana.. 4 gayet güzel

Canım aynı dertten bende müzdaribim

Eylülde nişanım var evde olucak, türbanlıyım.. Ama çevremde hep öyle

Şimdi ablalarım falan elbise giyicekler. Görümcem de giyicek aynı şekilde. Ne yazık ki türbanlılarda çok kısır kıyafet konusu. Hep aynı şeyler

Gönül Kolatın etek gömleklerinden mi diktirsem diyorum? Sende düşün istersen. Çok mu abartı olur ki? Dur gönderiyim bikaç resim

Bide canım ben bir elbiseye vuruldum, ne kadar abartı olursa olsun onu istiyorum dedim ama en az 600TL dediler tabiki vazgeçtim

ayyy kapalı değilim ama bayıldım bu kıyafetlere,yarı fransız havası:) hele altı mavili gibi tül olan kıyafete bittiim...

sen 4te karar kıl ıstersen.. içine sınmedıysede hıçbırını alma.. çık yakın ıllere bıle dolaş..bn oyle yapıcam kınamda..

1 çok hoş ama nişana gitmez gibi geldi bana.. 4 gayet güzel

Hangi siteden baktın buna canım bende bakmak istiyorum, merak ettim

1.de benim de aklım kalacak,hani ucuz bir şey olsa zaten gider alırım nişan falan olmadan 4.yü bir fotoğrafçının sayfasından çaldım,kızcağızın çok cici fotoğrafları vardı ya,buraya en uygununu ekledim inş hakka girmem o siteyi de şöyle yazayım yenimodanoktakom

Bence kesinlikle 4 tatlım ama eşarp başka renk olursa sanki daha tatlı olur

katılıyorum canım

4. elbise çok hoş...

facebook'ta resimde imzası olan kişinin sayfasında çok güzel elbiseler var canım ya hemen hemen hepsi özel dikim

Bide canım ben bir elbiseye vuruldum, ne kadar abartı olursa olsun onu istiyorum dedim ama en az 600TL dediler tabiki vazgeçtim

canım ben de görmüştüm bunları,çok çok güzeller ama evde abartı olurmuş gibi geliyor işte :26: ben burada bir moda evine bu tarz bir şey tarif ettim,ramazanda gelecek onlardan dedi. ramazana kalması benim için dezavantaj ama bilmiyorum ki ne yapsam.600de çokmuş ya hu.evde bi iki saat giyeceğim zaten. o parayla iki takım alırız Allahım başak burcu olmak böyle bir şey sanırım illa ki mantığım devreye giriyor

ben 3 ü begendim

evet renkleri çok hoş ama evde çok rahat edemem diye eledim ben onu canım

ayyy kapalı değilim ama bayıldım bu kıyafetlere,yarı fransız havası:) hele altı mavili gibi tül olan kıyafete bittiim...

benim de hepsi için içim gidiyor ya,daha nice modeller var gel beni al diyen

sen 4te karar kıl ıstersen.. içine sınmedıysede hıçbırını alma.. çık yakın ıllere bıle dolaş..bn oyle yapıcam kınamda..

4.sünün tarzında birşey giyeceğim sanırım,birebir bulamasamda dikimi zor olmayan bir elbise,hem rahat hem abartısız.

tüm yorumlar için teşekkür ederim kızlar ben model buldukçe eklerim,ya da son haliyle aldığım elbiseyi eklerim buraya, inşallah herşey gönlümüzce olur

bence 4 numaralı resimdeki model ve renk güzel canım.

Bana takımlar fazla günlük geliyor niaşn özel bir gün yinede sen bilirsin ama bnce paylaştığın abiyeler çok şık ve uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…