Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri "Evde nişanlık olmaz Ama Abiyede basit kaçmasın"

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
Selam Arkadaşlar... Bende sözlüyüm mayısa dogru nişanım olacak nişanını evde yapıp "Evde nişanlık olmaz Ama Abiyede basit kaçmasın" diyenlere ne nışanlık nede abiye tarzı ikisin arası kıyaflerin resimlerini koyuyorum inanınki hepsi modacıların kıfatlerinden ben bayılıyorum... Ayrıca içlerinden biride benim aldığım kıyafet şutarafagitti :1rolleyes:

hocazade.png

hocazade2b.png

hocazade3.png

3253f2s081.jpg

1945fr1.jpg

serilmoda22221.jpg

kol0341.jpg

sirinabiye1.jpg

3717l1s.jpg

strapleztuvaletelbise1.jpg

151rq.jpg

35957564.jpg

233u.jpg

277z.jpg

SİZCE HANGİSİİİİİ ????zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hepsi birbriinden güzel mesela nişan tuvaleti gibi olanlar var aaralarda daha az kabarık onlar ev için çok uygun hem içindede kalmamış olur bence bide açık mavi bir elbise vardı o çok hoşuma gitti.. sen hangisini aldın.. Şimdiden mutluluklar..:nazar:

saol canım teşşekkür ederim bende bunu düşündüm herkez nişan evde yapcam diyo ama evde nişanlık olmuyo abiyelerde hafif basit kaçıyo ben o sarının toz pembesini yaptırdım. biraz daha değiştirerek mesala benim göğüs kısmı bitane yeşil var sırf puldan göğüs kısmı öle biraz daha süslğ :) zemuszemus

ben de şu modeli baya beğeniyorum, tabi farklı bi renk olmak şartıyla, tam evde giyilecek türden bir model bence opuyorumnanaktan

adszl.jpg

adsz1d.jpg

ben de şu modeli baya beğeniyorum, tabi farklı bi renk olmak şartıyla, tam evde giyilecek türden bir model bence opuyorumnanaktan

adszl.jpg

adsz1d.jpg

ewet cnm bencede ewde nişan yada soz yapmayı dusunnler içinn guzel bi tercih olurrzemuszemus

pronoviasın sitesinden bakmıştım o modele kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

evde salonda yada açık havada hiç farketmes insan begendigi şeyi giiymeliii:)ömürde bikere nsl olsa..hepside çok güzell valla:)

QUOTE=sonbahar14;11566653]2.olanda siyah elbise birincide fuşya gibi olan
8.olan kırmzı elbise ve en sondan 3 elbise de çok şık[/QUOTE]

BENCEDE CANIMMM :):nazar:[

kızlar nişanlığımı satyrm 80 ytlye buraya ekleyemedm daha 2 saat gydim süper gzel ve acayip pahalıya aldm 80 tl ye satyrm bana özelden mesaj atn istysanz

şu beyaz elbiseye bayıldım ya çok güzel tam tarzım.ama bulamıyorum bizim burada:(

Back