- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 35
Maşallah canım çok güzel bir nişan olmuş Allah mutluluğunuzu daim etsin bize de nasip olur inşallah 5 ay sonra..
Nu kadar detaya ugrasiyane gerek var .Allah çok mutlu etsin
Canım pozitif enerjin ta buralara kadar geldi:)) Hepsi çok ama çok güzel olmuş.Tek kelimeyle sade ve şık.Nişan kıyafetin de tam istediğim gibi bu arada:)) Ben de sonradan giyilebilecek bir kıyafet tercih edeceğim kısmet olursa:))
Sen harika,konsept harika.41.5 kere MaşaAllah...
İnşaAllah düğünde tam istediğiniz gibi olur.Gemi düğünü demişsin.Zahmet olmazsa özelden biraz detay atar mısın?
İlgine teşekkür ederim canım.Ben,maalesef Türk kara suları içinde bir düğün yapabilirim:)) Herşey en güzel şekilde,istediğin gibi olsun tatlım.Düğün fotoğraflarını da bekliyoruz bu arada:)) sevgilerimle...
Allah devamını getirsin, en güzelini yapmışsınız birbirinize bohça çıkarmışsınız, sadelik her zaman hoştur..
canım herşeyini çok beğendim :) bi yastıkta kocayın... devam ......
Küçük çanta ve saç firçalari :
Eki Görüntüle 1343068
Nisan evde oldugu için, abiye ayakkabim ve çantami da bohçaya koyduk :
Eki Görüntüle 1343070
Ve haberim olmayan : basörtüler, havlular, patikler, seccade takimi ve lif :
Eki Görüntüle 1343071
Eki Görüntüle 1343074
Eki Görüntüle 1343076
Eki Görüntüle 1343077
Ve bohçamin genel hali :
Eki Görüntüle 1343079
Cok fazla elbise felan almadigimiz için, annesi bir de sandigin alt kismina güzel bir yastik koymus , "bir yastikta kocayin" misali ...
Herşey çok güzel olmuş
Allah tamamına erdirsin41 kere maşallah
canım herşeyini çok beğendim :) bi yastıkta kocayın
Cok sagol tatlimmm , insaAllah devami da bu kadar güzel olur
Saglicakla kal
İnşalllahbenim ki de güzel olur devamı bende evde yapmıştım nişanı iyi olmuştu bundan sonrası hiç belli değil
Sende sağlıcakla kal cnm
Nisanin ne zaman oldu ki ? Dügün tarihi belli degil mi ?