Nişan Evde nişanım ve hediyeliklerim :-)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Maşallah canım çok güzel bir nişan olmuş Allah mutluluğunuzu daim etsin bize de nasip olur inşallah 5 ay sonra..

Canım pozitif enerjin ta buralara kadar geldi:)) Hepsi çok ama çok güzel olmuş.Tek kelimeyle sade ve şık.Nişan kıyafetin de tam istediğim gibi bu arada:)) Ben de sonradan giyilebilecek bir kıyafet tercih edeceğim kısmet olursa:))
Sen harika,konsept harika. 41.5 kere MaşaAllah...
İnşaAllah düğünde tam istediğiniz gibi olur.Gemi düğünü demişsin.Zahmet olmazsa özelden biraz detay atar mısın?

Nisanlimin bohçasi ....

- 1 pijama takimi :

- 1 terlik takimi :

- Parfum ve deodorant :

- Elektrikli dis firçasi (degistirdim) :

- 1 kemer :

- 2 çorap :

- Seccade ve tespih, havlular ve lifler :

Benim sevdigim biraz zordur ve herseyi kullanmaz , örnegin cüzdan, tiras makinesi ... kullanmiyor. Onun için baya bir zorlandik bohça isinde Gömlegi, ayakkabisini felan nisan aksami giyindi.

Ve damat bohçamiz ...

Sunum için Ikea krem kutularini tercih ettik :

Bohçamizin açik hali :

Ve.... bohçamizin son hali :

KK'nin guzel hanimlari.... Beni simartiyorsunuz vallah
Begendigine sevindim canimcim Senin nisanin ne zaman kismetse?
Sana ozelden msj atmadan once, bir sey belirtmek istiyorum: ben fransa da yasiyorum ve belcika ya gelin gidiyorum. Tuttugumuz gemi de belcika da. Bilmem verecegim bilgiler senin durumuna uyar mi? Buradan bana soyle tatlim

İlgine teşekkür ederim canım.Ben,maalesef Türk kara suları içinde bir düğün yapabilirim:)) Herşey en güzel şekilde,istediğin gibi olsun tatlım.Düğün fotoğraflarını da bekliyoruz bu arada:)) sevgilerimle...

Allah devamını getirsin, en güzelini yapmışsınız birbirinize bohça çıkarmışsınız, sadelik her zaman hoştur..

InsaAllah canim, hele o gün gelsin de hayirlisiyla, bir kaç resim paylasirim burada
Bence sende arastir, belki orda da gemide dugun yapma imkanin vardir
Saglicakla kal

canım herşeyini çok beğendim :) bi yastıkta kocayın

Herşey cok sade ve şık görünüyor,bayıldım :)
Rabbim sonuna kadar hayırlı ve mutlu etsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…