Nişan Evde Nişan Tepsisi Nasıl Yapılır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kırmızılıküçükkız sen nişanlanıcan senden çok ben yazıyom ben bayıldım ikisine de bak göreceksin nişana kadar çok güzel modeller çıkacak önüne kafan karmakarışık olacak benden sölemesi erken davranma sadece :))

evet canım gümüş tepsi üzerine yaptım,silikonla yapıştırdım..tepsi yengemindi malesefki bozup geri vermek zorunda kaldım...benim olsaydı gönderirdim sana hiç uğraşmana gerek kalmazdı..

canım ya çok sağol söylemen yeter :).. ben de yarın malzeme bakmaya çıkıcam eğer işin içinden çıkabilecek gibiysem bu kadar tatlı bişey yapabilirsem ben de yapacağım.. :)

:) ama çok güzeller canım ve ben yıllardır bugünü bekliyorum o yüzden şu an bana 3 ay çabucak geçecek gibi geliyor :).. el emeğim olsun istiyorum o yüzden kendim yapmak istedim ama hazır bişey bulursam alır mıyım bişey diyemiyorum :))

nişan yastığı da değişik bir fikirmiş canım yastığı hiç düşünmemiştim çok tatlıymış :). ama dikiş falan yapmak gerekiyor pek kendime güvenemiyorum :)
canım çok kolay göründüğü gibi değil öle çok dikiş de yok sadece küçük yastık yapacaksın kumaşını dikemem dersen terziye diktir 2 3 liraya dikiyolar ortasından bir dikdörtgen çeviriyorsun iğneyle ve bonckları yerleştiriyorsun köşeye de küçük bir çiçek güzel ve farklı oluyor

anlayabiliyorum canım eminim senin için çok heyecan vericidir inşallah aradığını bulur ya da yaparsın ama madm yıllardır bekliyorsun önünde kocaaa 3 ay var sana az gelse de :) güzel modeller bulur ve kısa sürede yaparsın

canım elerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben bu kadar güzel bişey yapamam ama el emeği olduktan sonra çok kıymetli olacak sanırım.. ben bugün malzemeleri aldım 1-2 güne bitirir ve koyarım fotoğrafları herkese çok teşekkür ederim fikirleriniz için.. :)

ayy çok merak ettim hemen yap da koy bizde bakalımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…