- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
canım bende kendim yaptım ama tepsi değil nişan yastığı bak benim yaptığım buEki Görüntüle 667982 [/Q
senin yastığını da çok beğendim o da çok değişik olmuş ii fikir bence :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende kendim yaptım ama tepsi değil nişan yastığı bak benim yaptığım buEki Görüntüle 667982 [/Q
senin yastığını da çok beğendim o da çok değişik olmuş ii fikir bence :))
canım bende kendim yaptım ama tepsi değil nişan yastığı bak benim yaptığım buEki Görüntüle 667982
canım çok güzelmiş tepsin cidden ellerine sağlık
evet canım gümüş tepsi üzerine yaptım,silikonla yapıştırdım..tepsi yengemindi malesefki bozup geri vermek zorunda kaldım...benim olsaydı gönderirdim sana hiç uğraşmana gerek kalmazdı..
kırmızılıküçükkız sen nişanlanıcan senden çok ben yazıyom ben bayıldım ikisine de bak göreceksin nişana kadar çok güzel modeller çıkacak önüne kafan karmakarışık olacak benden sölemesi erken davranma sadece :))
canım çok kolay göründüğü gibi değil öle çok dikiş de yok sadece küçük yastık yapacaksın kumaşını dikemem dersen terziye diktir 2 3 liraya dikiyolar ortasından bir dikdörtgen çeviriyorsun iğneyle ve bonckları yerleştiriyorsun köşeye de küçük bir çiçek güzel ve farklı oluyornişan yastığı da değişik bir fikirmiş canım yastığı hiç düşünmemiştim çok tatlıymış :). ama dikiş falan yapmak gerekiyor pek kendime güvenemiyorum :)
:) ama çok güzeller canım ve ben yıllardır bugünü bekliyorum o yüzden şu an bana 3 ay çabucak geçecek gibi geliyor :).. el emeğim olsun istiyorum o yüzden kendim yapmak istedim ama hazır bişey bulursam alır mıyım bişey diyemiyorum :))
canım ben kendim yaptım fotolar burda bi bak istersen fikir olur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsi-yastiklari-yapilir-haaaniiimmm.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...psisi/597263-nisanlandik-bizzz-heyyooooo.html
bu konularda olduğu için tekrardan yüklemekle uğraşamadım
canım elerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben bu kadar güzel bişey yapamam ama el emeği olduktan sonra çok kıymetli olacak sanırım.. ben bugün malzemeleri aldım 1-2 güne bitirir ve koyarım fotoğrafları herkese çok teşekkür ederim fikirleriniz için.. :)