- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
Kızlar 3 ay sonraki nişanım için şimdiden çok heyecanlıyım :).. Aslında biizmkiler gümüş zarif bir tepsi almışlar fakat ben internette satenlerle sarılmış güzel tepsiler görünce çok özendim. Ben de yarın malzemeler alıp evde yapmayı düşünüyorum. Evde nişan tepsisi yapan veya fikir verebilecek olan var mıı?
Canım çok teşekkürler :).. Valla ben de gümüş diye biliyordum ama o kadar değişik şeyler gördüm ki biraz aklım çelindi. Ne yapsam bilemedim
yaa bi de bişi sorucam bu nişanımıza düğünümüze şu kadar kaldı falan yazıyo ya nasıl oluyo ben de yapmak istiyommmmm
aaaaa çok kolaymış yaa bazen böle kolay şeyler gözümüzden kaçıyo işte saol canım :)canım nişan düğün için gün saymak için yukarıdan PROFİLİM kısmına gir. orada hakkımda bölümü var ona tıkla orada evlenme nişan takibi için alan var onları doldur. hayırlı olsun :)
Eki Görüntüle 667979 şimdilik sadece bunu koyabiliyorum devamı gelicek..
çok tatlı görünüyo canım tepsin
Eki Görüntüle 667979 şimdilik sadece bunu koyabiliyorum devamı gelicek..
ii yapmışsın gayette şık olmuş benim ki çok çok çok sadeydi tebsi ve örtüden ibaretti ama fende deildi :) seninkinin yanın dateşekkür ederim canım,hazırların hepsi birbirine benziyo,farklı olsun istedim kendi işimi kendim gördüm :)
marbel_la gümüş tepsi üzerine mi yaptın ve sateni nasıl tutturdun canım tepsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?