• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde Nişan Tepsisi Nasıl Yapılır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar 3 ay sonraki nişanım için şimdiden çok heyecanlıyım :).. Aslında biizmkiler gümüş zarif bir tepsi almışlar fakat ben internette satenlerle sarılmış güzel tepsiler görünce çok özendim. Ben de yarın malzemeler alıp evde yapmayı düşünüyorum. Evde nişan tepsisi yapan veya fikir verebilecek olan var mıı?

Kızlar 3 ay sonraki nişanım için şimdiden çok heyecanlıyım :).. Aslında biizmkiler gümüş zarif bir tepsi almışlar fakat ben internette satenlerle sarılmış güzel tepsiler görünce çok özendim. Ben de yarın malzemeler alıp evde yapmayı düşünüyorum. Evde nişan tepsisi yapan veya fikir verebilecek olan var mıı?

öncelikle tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin ben nişan tepsisini gümüş tepsi almıştım ona da şık bi örtü işlemiştim beyaz iplik ve sarı boncuklRLA ÇOK GÜZEL DE OLMUŞTU E TABİ BEN NİŞANLANALI 3 sene oldu evlendim bile şimdi moda ne bilemem ben öyle yapmıştım :)

Son düzenleme:
Canım çok teşekkürler :).. Valla ben de gümüş diye biliyordum ama o kadar değişik şeyler gördüm ki biraz aklım çelindi. Ne yapsam bilemedim

Canım çok teşekkürler :).. Valla ben de gümüş diye biliyordum ama o kadar değişik şeyler gördüm ki biraz aklım çelindi. Ne yapsam bilemedim

haklısın canım o kadar değişik şeyler çıkıyor ki evlensek bile gözümüzü alamıyoruz eğer karar veremiyorsan gümüş tepsi de klasik diyorsan bak netten eminim güzel şeyler bulursun hem daha varmış nişanı haydi haydi bulursun benim niaş 5 günde olduu için evde ne varsa onlarla yapmıştık araştırmaya vakit yok onun için sen rahatsın rahat rahat bak kararını ver baktın veremiyon karar klasikten şaşma güzel bir tepsi örtüsü işle cicili bicili ya da işletin nasıl yapıyosan artık ::)

tatlım şimdiden hayırlı olsun inşallah...ben nişan tepsimi evde kendim yaptım ve şahane oldu...tepsiyi saten kumaşla kapladım kenarlarına boncuk yapıştırdım silikonla...tutma yerlerinede tülle çiçek gibi bişi yaptım süperdi..hatta dur fotosunu bulup ekleyim :)

yaa bi de bişi sorucam bu nişanımıza düğünümüze şu kadar kaldı falan yazıyo ya nasıl oluyo ben de yapmak istiyommmmm

canım nişan düğün için gün saymak için yukarıdan PROFİLİM kısmına gir. orada hakkımda bölümü var ona tıkla orada evlenme nişan takibi için alan var onları doldur. hayırlı olsun :)

$388093_113500468795865_1478456030_n.jpg şimdilik sadece bunu koyabiliyorum devamı gelicek..

Back