çok güzelmiş maşallah. bugün alyans bakarken hediye ettikleri tepsiyi gördüm, nişandan vazgeçesim geldi
ben hala alyans beğenemedim. :18: iş çıkışında bakındığım sıralarda bir iki tane beğenmiştim sanki, internette aratıyorum bulamıyorum. kod numarasını verince resimde çekmek aklıma gelmedi.. tek umudum onlar. en kötü ihtimalle gümüş alırım nişan günü içinsonra yüzük arayışlarına devam
Teşekkürler canım. Biz daha hiç bakmadığımız için bana sanki hemen alıvercekmişiz gibi geliyo. Zamanda kısıtlı olunca mecbur beğenicem artık bi tane. Sürekli internette araştırıpta kafamı karıştırmakta istemiyorumO anda hangisi içime sinerse alıp çıkmak istiyorum. Hoş şimdi böyle diyorumda bendeki bu kararsızlık ve zor beğenme olduktan sonra anlattığım gibi olması baya zor gözüküyo
bskn , pastan çok güzelmiş cnm çok begendim , afiyetle yersiniz artık
bende bunları dün aldım k ızlar masa süsülemesindeyim ben hala
Birde dün şu lavanta keselerini buldum çok hoşuma gitdi onlardan da aldım
Birdee plastik tabakların içine koymak için tabak altlığı aldıııııııııım
Eki Görüntüle 451089 Eki Görüntüle 451088 Eki Görüntüle 451087 Eki Görüntüle 451086 Eki Görüntüle 451085 Eki Görüntüle 451090
Bende az önce yüzükler için bu tepsiyi sipariş ettim. O kadar araştırdım en çok hoşuma bu gitti
Eki Görüntüle 450601
günaydin kizlaaaar
nisan tepsisini bende begendim
bir sorum olucakti :26: nisan tepsisini kiz tarafi mi hazirliyor yoksa erkek tarafi mi getiriyor gelirken?
canım herşey çok güzel nereden aldın lavanta keselerini
prensess05günaydin kizlaaaar
bir sorum olucakti :26: nisan tepsisini kiz tarafi mi hazirliyor yoksa erkek tarafi mi getiriyor gelirken?
Günaydınnn
Bizde erkek tarafı alır tepsiyiiiiiiiiii
bazı yerlerde erkek tarafı getirirmiş. bizim komşumuz (erkek tarafı) kendisi hazırlatmış.
ben kendim hazırlıyacağım ama
Japon pazarında buldum izmirde
tepsiyi çok beğendim canım ben aynalı bir tepsi istiyorum fakat buda çok şık nereden aldın hangi siteden
günaydin kizlaaaar
selamlar taze gelin adayları bacılarım
yüzüklerimizi sonunda aldık
Eki Görüntüle 451528
bu tek taşım erkek arkadaşım daha önce evlilik teklif ettiğinde almıştı
Eki Görüntüle 451529
bunlarda yüzüklerimize çok benziyor tam olarak aynısını bulamadım
nişan pastamı da kendim yapacağım şeker hamurundan ama şeker hamurları hep atılıyor sadece görüntü acaba bende şeker hamuru kullanmasam mı ne yapsam bilemedim:44:
Eki Görüntüle 451530
bu da benim ilk şeker hamuru deneyimim
Teşekkürler canım bende çok beğenerek sipariş ettim az önce aradılar kargoya vericeklermiş. umarım beklediğim gibi gelir :)
Burdan sipariş ettim canım başka modelleride var :)
eyiz > Yzk Tepsisi Kl zCCaCiye EvNizn rEnKLeRi
Yerine göre değişiyo heralde canım :) Mesela erkek arkadaşımın kuzeni nişanlandı erkek tarafı almıştı yüzük tepsisini. Ben beğenince sipariş ettim. Sonuçta o kadarda önemli görmedim ha ben almışım ha o :)
Teşekkürler canım bende çok beğenerek sipariş ettim az önce aradılar kargoya vericeklermiş. umarım beklediğim gibi gelir :)
Burdan sipariş ettim canım başka modelleride var :)
eyiz > Yzk Tepsisi Kl zCCaCiye EvNizn rEnKLeRi
Yerine göre değişiyo heralde canım :) Mesela erkek arkadaşımın kuzeni nişanlandı erkek tarafı almıştı yüzük tepsisini. Ben beğenince sipariş ettim. Sonuçta o kadarda önemli görmedim ha ben almışım ha o :)
selamlar taze gelin adayları bacılarım
yüzüklerimizi sonunda aldık
Eki Görüntüle 451528
bu tek taşım erkek arkadaşım daha önce evlilik teklif ettiğinde almıştı
Eki Görüntüle 451529
bunlarda yüzüklerimize çok benziyor tam olarak aynısını bulamadım
nişan pastamı da kendim yapacağım şeker hamurundan ama şeker hamurları hep atılıyor sadece görüntü acaba bende şeker hamuru kullanmasam mı ne yapsam bilemedim:44:
Eki Görüntüle 451530
bu da benim ilk şeker hamuru deneyimim
teşekkür ederim hayatım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallahtam benim hoşlancağım alyans modelleri belirli markalardan aynı modelleri beğenyorm senin alyansın çok güzel canım güzel günlerde kullan
Pırlanta Evlilik Alyansı Altın Ralph & Alice (Çift)
Pırlanta Altın Evlilik Alyansı Paul & Linda (Çift)
marifetli gelinler var bu topikte inşallah bende sizden örnek alcam ben ev nişanı yapmıcam ama söz için burdaki fikirlerden esinlencem çünkü harika fikirleriniz var çok güzel görnyor pastan ellerine sağlık
canım link için saol hemen bakıyorum
Hoşgeldinn :) ne güzel pasta yapmışsın elinden geliyorsa kendin yap en güzeli , yüzüklerin pek rahat görünmüyor ama çok şıklar
hehehe ne gsel açıklamıssın cnm yaa, aynen bende senin gibi düşünüorm bende pek severm oynamayı trakyalıyım ama başkasının düğününe nişanına saklarm kendimi, kendiminkinde anlamsız ve komik hissediorm..dediğin gibi isteme yüzük takma pastalar börekler çörekler bunlar beni tatmn eden seyler fazlasına gerek yok:))bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatuno sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
ee başka? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? ben buna bir de konu açayım :s
hehehe ne gsel açıklamıssın cnm yaa, aynen bende senin gibi düşünüorm bende pek severm oynamayı trakyalıyım ama başkasının düğününe nişanına saklarm kendimi, kendiminkinde anlamsız ve komik hissediorm..dediğin gibi isteme yüzük takma pastalar börekler çörekler bunlar beni tatmn eden seyler fazlasına gerek yok:))
tabak konusunda da bizde porselen takımlarda sunum yapıcaz daha şık olur hemde yeteri kdr var, tabiki yedekte diğer türlüsü de durur o ayrı
fiancee kullanıcısından alıntı
bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatuno sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
ee başka? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? ben buna bir de konu açayım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?