• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar Merhaba !
Bende nişanımı evde yapıcagım için dolayısıyla hazırlıklar tam gaz devam ..
Aslında evde olduğunda en ufak bir detayı ible gözden kaçırmak istemiyor insan
Hal böyle olunca da herşeyi en ince detayına kadar ayarlamak durumunda oluyoruz
Şimdii konumuza gelince :
Ben kendi aldıklarımı hazırlıklarımı burada sizlerle paylaşıcam sizlerden de bu şekilde paylaşımlar gelirse birbirimize daha iyi destek oluruz, unutduklarımızı hatırlar yeni fikirlerle nişanımızı en güzel
şekilde yapabiliriz
:16:
Benim nişanım temmuzda ama isterimki daha sonralarıda bu konudan faydalansın

1- Bunlar servis peçetelerimiz

$Foto&#287;raf1161.jpg $Foto&#287;raf1162.jpg $Foto&#287;raf1163.jpg

2-Meyve suyu bardaklarımız için bunları kullanıcaz.

$Foto&#287;raf1164.jpg

3-Servis tabaklarımız renkli plastik tabaklar

$Foto&#287;raf1166.jpg $Foto&#287;raf1167.jpg $Foto&#287;raf1170.jpg

4-Renkli pipetlerle meyve suyu bardaklarımız renklenicek

$Foto&#287;raf1168.jpg

5-İkramları koyacağımız folyo kaplamalı plastik kayık tabaklarımız

$Foto&#287;raf1165.jpg

$Foto&#287;raf1171.jpg

Şimdilik bu kadar , umarım yardımcı olabilmişimdir.Görüşmek üzere:16:

:32::32::32: işte beklediğim topik :32: :32: :32: :32:

çok beğendim. kopya çekicem senden :27: o tabakların renklileri varmıymış yaaa=) çok güzellerrrr. fiyatları takriben ne birde onu yazarsan çok mutlu olurum :54:

:32::32::32: işte beklediğim topik :32: :32: :32: :32:

çok beğendim. kopya çekicem senden :27: o tabakların renklileri varmıymış yaaa=) çok güzellerrrr. fiyatları takriben ne birde onu yazarsan çok mutlu olurum :54:

Renkli tabaklar 25 adet 10 TL
Folyo kaplamalı tabakların tanesi 2.5 TL

benide alin aranizaaaa :3:

benimde nisanim evde olucak, ailem pek razi degil benim sevgilimle nisanlanmama ama hicbir hazirlik yapmiyorlar. ben almanyada sevgilim türkiyede ee haliyle türkiyede olucak nisanim belkide hazirlik yapmak simdiden biraz erken olur :26:

konu sahibi sen nasil bir kiyafet giyeceksin? ben cok kararsizim aslinda tam olarak nasil bisey istedigimi bile bilmiyorum, bilsem elbisemi alirim o yük kalkmis olur omuzlarimdan.

benimde nisanim evde olucak, ailem pek razi degil benim sevgilimle nisanlanmama ama hicbir hazirlik yapmiyorlar. ben almanyada sevgilim türkiyede ee haliyle türkiyede olucak nisanim belkide hazirlik yapmak simdiden biraz erken olur :26:

konu sahibi sen nasil bir kiyafet giyeceksin? ben cok kararsizim aslinda tam olarak nasil bisey istedigimi bile bilmiyorum, bilsem elbisemi alirim o yük kalkmis olur omuzlarimdan.

Nişanın ne zaman?
bence ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. geniş geniş yaparsın hazırlıklarını.
ben kendime not defteri tutuyorum. gördüklerimi yazıyorum. aa buda varmış diye not ediyorum.çağıracaklarımın listesini çağırdıklarımın aldıklarımın listesini yapıyorum. (henüz çok az birşey aldığım için kolay oluyor :9::9::9:)
bnm de annem çalıştığı için fazla ilgilenemiyor ve erkek tarafına çok masraf olmasın diye bazı şeylere gerek yok diyor. Nişan tepsisinin olduğunu unutmuşuz mesela. iyi oluyor topiklerde paylaşılınca
üzülme yani ya bilmemekten ya karşı çıkmaktan ya da vakit bulamamaktan ilgilenmiyorlar.ama bir şekilde olup bitiyor (yani umarım öyle olur bizimkilerde)

Renkli tabaklar 25 adet 10 TL
Folyo kaplamalı tabakların tanesi 2.5 TL
fiyatları da uygunmuş. tabak yıkama zahmetine deymez en azından. bende beyaz köpük tabaklar şık olmaz diye düşünüp duruyordum. çok iyi oldu bu :34:

Son düzenleme:
Nişanın ne zaman?
bence ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. geniş geniş yaparsın hazırlıklarını.
ben kendime not defteri tutuyorum. gördüklerimi yazıyorum. aa buda varmış diye not ediyorum.çağıracaklarımın listesini çağırdıklarımın aldıklarımın listesini yapıyorum. (henüz çok az birşey aldığım için kolay oluyor :9::9::9:)
bnm annemde çalıştığı için ve erkek tarafına çok masraf olmasın diye herşeye gerek yok diyor. Nişan tepsisine ne gerek var demişti geçenlerde :P
üzülme yani ya bilmemekten ya karşı çıkmaktan ya da vakit bulamamaktan ilgilenmiyorlar.ama bir şekilde olup bitiyor (yani umarım öyle olur bizimkilerde)

fiyatları da uygunmuş. tabak yıkama zahmetine deymez en azından. bende beyaz köpük tabaklar şık olmaz diye düşünüp duruyordum. çok iyi oldu bu :34:

eylülde canim ama dedigim gibi nasil bir hazirlik yapicaklar ki ben su an almanyadayim buradan türkiyeye hazirlik yapmak biraz zor. ancak elbisemi falan alabilirim :26:
insallah öyle olur güzelim :1: düsündükce bile heyecanlaniyorum :1:

Canım ben masamı süslemiştim üstüne kokulu kuru yapraklar ve kalpler koymuştum çok güzel oluyor.

Fikir olabilir canım sana da

Senin masanı görmüştüm çok begenmiştik annemle:16:

prensess05

konu sahibi sen nasil bir kiyafet giyeceksin? ben cok kararsizim aslinda tam olarak nasil bisey istedigimi bile bilmiyorum, bilsem elbisemi alirim o yük kalkmis olur omuzlarimdan.​
Aramıza hoşgeldiin prenses05 :) Eylüldeyse erken olur ama sen yinede yavaş yavaş kafanda yapmak istediklerini buradanda fikir alarak oluşturabilirsin tatlım, şimdiden kolay gelsin :)
Ben elbisemi konu olarak açmıştım buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...emi-degistirdik-bakalim-begenicekmisiniz.html
birde saçlarımı maşa yaptırıp bu tacı aldım bunu takıcam
Eki Görüntüle 447793

Yok beyaz köpükler olmaz :) Evet kullan at tarzı bugünlerin kurtarıcısıdır

LoadedGun;
İlaç gibi geldin..
Beyaz plastik ya da köpük tabaklar içime sinmiyordu,
servis tabağı yapsak hangi birine yetiştircez diyordum..
Renkli hali cıvıl cıvıl olmuş..
Nerden aldın tabakları, hafta sonu gidip kapayım bende.. :)

____

Ben de daha tam olarak başlamadım..
Prototip hazırladım denebilir.. :D
Nişan sonrası gelen misafirlere ve özellikle çağıramadığım arkadaşlarıma vermek için hazırlıcam..

Kavanozlarım beyaz kapaklı aslında, bu sarı kapaklı olan örnekti sadece..
Üzerine adımız yazan etiketler yaptırdık, kavanozun kapağına yapıştırıcam..
İçine de lokum ya da çikolatalı drajelerden koyucam..
Ben tülü metreyle aldım ama hata etmişim,
kesmekle uğraşıcam onları..
Halbuki direkt yuvarlak halde kesilmiş, karlı tül dedikleri harika şeyler de varmış..
Ne sonra netten gördüm malesef..

Kavanozların tanesi 0,50 TL'ydi..
İzmirliler için söyleyim, Leblebici Hanı'ndan aldık.. :)

$1.JPG

Son düzenleme:
hey kızlar slm:)))
bende 15 temmuzda nişanlanıcam evde henüz bi hazırlık yok bu cumartesi nişan alışverişine çıkıcaz bakalm:69:
sık sık takip edicem bu konuyu..aklıma evde nişan için enteresan fikirler gelirse de yazarm:69:

Senin masanı görmüştüm çok begenmiştik annemle:16:

Aramıza hoşgeldiin prenses05 :) Eylüldeyse erken olur ama sen yinede yavaş yavaş kafanda yapmak istediklerini buradanda fikir alarak oluşturabilirsin tatlım, şimdiden kolay gelsin :)
Ben elbisemi konu olarak açmıştım buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...emi-degistirdik-bakalim-begenicekmisiniz.html
birde saçlarımı maşa yaptırıp bu tacı aldım bunu takıcam
Eki Görüntüle 447793

Yok beyaz köpükler olmaz :) Evet kullan at tarzı bugünlerin kurtarıcısıdır
nisanligini begendim cnm güle güle giyin :34: kafamda kurmaya basliyorum zaten herkeste farkli oldugu icin nisan "töreni" karisik biraz kafam :1:
aklima güzel fikirler gelirse yazarim.

Evet canım ben yaptım kumaşla sardım masayı alttanda bağladım kurdelayla.

cok güzel olmus tatlimm :16:

LoadedGun;
İlaç gibi geldin..
Beyaz plastik ya da köpük tabaklar içime sinmiyordu,
servis tabağı yapsak hangi birine yetiştircez diyordum..
Renkli hali cıvıl cıvıl olmuş..
Nerden aldın tabakları, hafta sonu gidip kapayım bende.. :)

____

Ben de daha tam olarak başlamadım..
Prototip hazırladım denebilir.. :D
Nişan sonrası gelen misafirlere ve özellikle çağıramadığım arkadaşlarıma vermek için hazırlıcam..

Kavanozlarım beyaz kapaklı aslında, bu sarı kapaklı olan örnekti sadece..
Üzerine adımız yazan etiketler yaptırdık, kavanozun kapağına yapıştırıcam..
İçine de lokum ya da çikolatalı drajelerden koyucam..
Ben tülü metreyle aldım ama hata etmişim,
kesmekle uğraşıcam onları..
Halbuki direkt yuvarlak halde kesilmiş, karlı tül dedikleri harika şeyler de varmış..
Ne sonra netten gördüm malesef..

Kavanozların tanesi 0,50 TL'ydi..
İzmirliler için söyleyim, Leblebici Hanı'ndan aldık.. :)

Eki Görüntüle 447943

Kavanozların çok şeker olmuşlar:nazar: Ben bu tarz şeyleri beceremem pek o yüzden hazıra kaçtım ,Plastik tabaklar - İzmir metrodan aldık :) her rengi vaar bardakları da var renkli renkli :)
angelanil
hey kızlar slm:)))
bende 15 temmuzda nişanlanıcam evde henüz bi hazırlık yok bu cumartesi nişan alışverişine çıkıcaz bakalm:69:
sık sık takip edicem bu konuyu..aklıma evde nişan için enteresan fikirler gelirse de yazarm:69:

Tatlım hoşgeldinn aramıza :) Hmm senin nişan günnde ben bir günlük nişanlı oluceğim :9:

nisanligini begendim cnm güle güle giyin :34: kafamda kurmaya basliyorum zaten herkeste farkli oldugu icin nisan "töreni" karisik biraz kafam :1:
aklima güzel fikirler gelirse yazarim.

Teşekkürler fıstık

Kızlar bunuda bugün aldım İzmir-Şirinyer-Forbes japon pazarından
Masa üstü mumluk fiyatı 8 TL
$Foto&#287;raf1178.jpg

Ben nişanlanalı 1 sene oldu, kısmetse bu sene düğünüm var.
Topiğini görünce, o günkü heyecanlarım geldi aklıma.
Allah'ım mutlulukla geçim versin size de inşallah... :16:
Güzel sevinçli ve bir o kadarda telaşlı zamanlardasın.
İnternetten ufak bir araştırma yaptım ve dekorasyon konusunda vs. bir kaç foto buldum.
Seninle de paylaşayım dedim... İnşallah sana ve nişanlanacak - evde nişan yapacak arkadaşlara fikir olur.

Sandalyeler üzerine tül ve dore çiçeklerle süs yapılmış.
$DSC04973 [320x200].JPG

Giriş kapısı da aynı şekilde süslenmiş.
$DSC04976 [320x200].JPG

Burası da nişanlı çiftin oturması için hazırlanan bölüm sanıyorum.

Farklı şekillerde de süslenebilir, tül vs. kullanılanarak
$DSC04977 [320x200].JPG

Bu da nişan defterinin konulduğu bölme olarak düşünülmüş.
Her gelen misafir içinden geçenleri vs. yazıyor. Bence çok hoş birşey...
$DSC04978 [320x200].JPG

Yemeğin sunulduğu masa, hoş uyumlu şekilde süslenmiş.
$DSC05014 [320x200].JPG

Bir de not etmek istiyorum ki, yapılan bütün süsler vs. nişanlanan gelin adayının elbisesinin tonlarında yapılmış.
Fotoğrafları bulduğum sitede bu şekilde not düşülmüştü size de bilgi olsun istedim.
Fena fikir değil :34:

Ben nişanlanalı 1 sene oldu, kısmetse bu sene düğünüm var.
Topiğini görünce, o günkü heyecanlarım geldi aklıma.
Allah'ım mutlulukla geçim versin size de inşallah... :16:
Güzel sevinçli ve bir o kadarda telaşlı zamanlardasın.
İnternetten ufak bir araştırma yaptım ve dekorasyon konusunda vs. bir kaç foto buldum.
Seninle de paylaşayım dedim... İnşallah sana ve nişanlanacak - evde nişan yapacak arkadaşlara fikir olur.

Sandalyeler üzerine tül ve dore çiçeklerle süs yapılmış.
Eki Görüntüle 448221

Giriş kapısı da aynı şekilde süslenmiş.
Eki Görüntüle 448222

Burası da nişanlı çiftin oturması için hazırlanan bölüm sanıyorum.

Farklı şekillerde de süslenebilir, tül vs. kullanılanarak
Eki Görüntüle 448223

Bu da nişan defterinin konulduğu bölme olarak düşünülmüş.
Her gelen misafir içinden geçenleri vs. yazıyor. Bence çok hoş birşey...
Eki Görüntüle 448224

Yemeğin sunulduğu masa, hoş uyumlu şekilde süslenmiş.
Eki Görüntüle 448225

Bir de not etmek istiyorum ki, yapılan bütün süsler vs. nişanlanan gelin adayının elbisesinin tonlarında yapılmış.
Fotoğrafları bulduğum sitede bu şekilde not düşülmüştü size de bilgi olsun istedim.
Fena fikir değil :34:

cok güzellll begendim ama evde olacak bir nisan icin biraz abartili degil mi :26:

o not defeterini bende istiyorum fakat nisanda degilde dügünde :34:

souvvenir, arkadaşım ne güzel şeyler paylaşmışsın öyle:16:Vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkürler:54:
Ben çok begendim şahsen , defteri bende dügün için düşünmüştüm ama nişanımdada kullanıcam sanırım :33:

Back