Evde ne yapabilirim ?

Teşekkür ederim öncelikle , istanbulda yaşıyorum bu arada soran biri olmuş. Ailelerle çok görüşmüyoruz çünkü onay alarak evlenmedik karşı çıkan olmadı gerçi ama sormadık ikinci evliliği ikimizinde pandemiye denk geldi bir nikah kıydık ailesiyle bağ kuramadım benimkilerle de zaten uzaktık başka nedenlerden şu da var 7/24 annemi arayıp ne konusucam yani vakti yok o kadar onunda kenidne göre başka sıkıntıları var bir arkadaş gibi de olmuyor tam olarak. Çalışmayı öncelikli olarak düşünmüyorum en azından bir süre , eşim de çalışmamı istemediğini söylüyor maddi bir sıkıntımız yok hem lise mezunuyum kolay iş bulma imkanımda yok daha önce gece çalısıyordum gündüz hayatına pek adapte olamadım komşuluk vs ilişkileri geliştiremedim yani . Öyle çarşı pazar gezen biride değilim girişken olduğumda söylenemez anlatacağınız ne yapacağımı bilemedim döngüye girdim yattıkça boş boş dahada bir rehavet çöküyor insanın üstüne hiç bişi gelmiyor insanın içinden tembelleşiyorum eşime de sarmak istemiyorum akıl akıldan üstündür diyerek öneri almak istedim sadece tekrar teşekkür ederim
Zaten ıstanbulda yaşıyorsunuz. Keyfinize bakın, Arkeolojı muzelerınden sanat müzelerine kadar gezin dolaşın. Istanbulda çalışan insanın ıstegı haftasonu dinlenmek olur. Siz calısmıyorsunuz ,güzel şehri keşfedin.

Beni en rahatlatan şey elişi ..Ne stres kalıyor ne sıkıntı..Kağıt ipten çanta yapın ,supla yapın hem sıkıntınızgeçer hem birilerine hediye edersiniz satarsınız..Gerçi ben 16 yıldır bir fiil çalışan biriyim ,ev hanımlarına saygı duyuyorum ama evde kalmak bana göre değil,sosyalleşmem lazım ve bunu yaparken de para kazanıyorum 😃

Back