- 7 Haziran 2015
- 15
- 4
- 86
- Konu Sahibi Chinchilla
-
Kitap okuyabilirsiniz, spor yapabilirsiniz , dans kurslarına gidebilirsiniz veya enstrüman alıp öğrenmek için kursa gidebilirsinizMerhabalar;
Bir süre önce işsiz kaldım evliyim eşim çalısıyor , sabah çıkıp akşam 7 de gelip 10 gibi de uyuyor. Çocuğumuz yok düşünmüyoruzda aileler ile aynı şehirde değiliz , fazla görüşmüyoruzda zaten telefonla bile , arkadaşım komşum akraba kimse yok anlayacağınız telefonda sohbet edeceğim biri de yok. Sıkılıyorum haliyle neler yapabilirim, nasıl evdeyken arkadaş edinebilirim , siz neler yapıyorsunuz ? vaktimi nasıl değerlendirebilirim
Ben zamanımı kimseyle gorusemedigim zamanlarda dil öğrenmeye adiyorum ingilizce biliyorumMerhabalar;
Bir süre önce işsiz kaldım evliyim eşim çalısıyor , sabah çıkıp akşam 7 de gelip 10 gibi de uyuyor. Çocuğumuz yok düşünmüyoruzda aileler ile aynı şehirde değiliz , fazla görüşmüyoruzda zaten telefonla bile , arkadaşım komşum akraba kimse yok anlayacağınız telefonda sohbet edeceğim biri de yok. Sıkılıyorum haliyle neler yapabilirim, nasıl evdeyken arkadaş edinebilirim , siz neler yapıyorsunuz ? vaktimi nasıl değerlendirebilirim
Evdeyken arkadaş edinmeniz zor gibi duruyor. En basiti bulunduğunuz şehirdeki halk eğitim kurslarına bakın. Size uygun olana katılın. Orası sizi baya oyalar hem çevre de edinmiş olursunuz. Tek başınıza avm çarşı pazar gezin. Eğer okumadıysanız türk klasiklerini okuma hedefi koyun kendinize. Yine bulunduğunuz şehirdeki kütüphaneye kaydolup tüm kitapları ücretsiz elde edebilirsiniz. Udemy de çok uygun fiyatlı dil kursları var, ya da kişisel gelişim vs hangisi ilginizi çekerse. Onlardan satın alıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Zaten bir de ev temizliği yemek çamaşır bulaşık var. Boş vaktiniz bile kalmazMerhabalar;
Evdeyken arkadas edinmemin sonu kötü biter ablacım:)Merhabalar;
Ben de iş arıyor sandımEvdeyken arkadas edinmemin sonu kötü biter ablacım:)
Evden is arıyorsun sandım baslıgı okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?