- 2 Eylül 2021
- 32
- 93
- 29
- Konu Sahibi aysunkilic
kızlaaaaar sizinde evleriniz şu olacak dediginiz kurallarınız var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende titiz değilim plakaları makineye ata ata arkası soyuldu elimde yıkıyorum artıkPlakaları her kullanımdan sonra makineye atıyorum ki ben öyle titiz biri de değilimdir. Millet fazla pis herhalde asghshshs
Zorlanmıyor musun? Saçı kurut şekil ver falan?İşten geldiğinde direk banyoya duşa girmek. Başka kuralımız yok. Evimize mutlaka temiz girilecek
Eşinin burcu başak mı?cok duzenli titiz bir esim var ve emegime cok saygili. ben temizlik duzeni cok severim. disari cikarken yada yatmadan evi toplar bir bardak dahi birakmam tezgahta sabah kalktigim da yada eve geldigim de ayni sekilde bulurum. tatile gitsem bile bunu devamini ayni sekilde saglar. sessiz bir anlasma var aramiz da kural yok
Neden kendine torpil geçiyorsun?Balkon dahil hiçbir yerde sigara içilemez. Ama benim canım isterse balkonda içerim.
Neden kendine torpil geçiyorsun?
esimin burcunu bilmiyorum cunku kimligi gec cikarilip tahmini yazilmisEşinin burcu başak mı?
Ben değil eşim duş alıyor. Ben zaten pek dışarı çıkan biri değilim. Genellikle bahçede oturuyorum. Bir de saçlarım kısa. Kurutmakta çok sorun yaşamıyorumZorlanmıyor musun? Saçı kurut şekil ver falan?
Ben yağlı kağıt koyarak yapıyorum artık. Çünkü o plakalar yikadikca teflon tava gibi aşınıyor. Aşınması ve fazla cizilmesi de hoşuma gitmiyor. Her aşınmada bir tost makinesi yenileyemem.Plakaları her kullanımdan sonra makineye atıyorum ki ben öyle titiz biri de değilimdir. Millet fazla pis herhalde asghshshs