- 2 Eylül 2021
- 32
- 93
- 29
- Konu Sahibi aysunkilic
kızlaaaaar sizinde evleriniz şu olacak dediginiz kurallarınız var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef ki çok aile kuralcı çok dakikYok. Kimsenin de olmamalı.
Evde hiç bir kuralım yok. Aksama kadar temizlik yaptıgım evi 10 dakika da içine ediyoruz. Hangi kural işler bu evekızlaaaaar sizinde evleriniz şu olacak dediginiz kurallarınız var mı :)
Sizinde aslında bir kural değil ama takıntı olmuş dediğiniz gibi bazen benim de oluyor hatta genelde oluyor eşimin en şikayetçi olduğu şeydirKendime göre kurallarım var mesela, kahvaltılıklardan peynir, zeytin biterse asla üstüne doldurmam illa o kap yıkanacak. Aynı şey tuzluk, toz şeker kabı içinde geçerli.
Kahvaltılıklarda peynirin üstüne bulaşmış bişi göreyim asla yemem. Bu yüzden aynı kaba koymama takıntısı var
Buzdolabına asla açık yiyecek koymam. Karpuzu ikiye kesince streç filmle sararım. (yemeklere sinen buzdolabı kokusundan nefret ettiğim için)
Sanırım tek kuralım var.
Mutfak evyesinin sağ damlalık tarafı ve kalan küçük tezgah kısmı daima temizdir.
O bölüme pis, yıkanmamış ya da mutfakla işi olmayan bir şey konmasına sinir olurum.
Evimizdeki tek steril bölge o 1 metre, diğer yerler fareli köyden hallice
Benim de rutinim bunlar ama ben bunları kural olarak tanımlamam hiç. O kadar içselleştirmişim ki…Kendime göre kurallarım var mesela, kahvaltılıklardan peynir, zeytin biterse asla üstüne doldurmam illa o kap yıkanacak. Aynı şey tuzluk, toz şeker kabı içinde geçerli.
Kahvaltılıklarda peynirin üstüne bulaşmış bişi göreyim asla yemem. Bu yüzden aynı kaba koymama takıntısı var
Buzdolabına asla açık yiyecek koymam. Karpuzu ikiye kesince streç filmle sararım. (yemeklere sinen buzdolabı kokusundan nefret ettiğim için)
Sayımız az değilmiş sevindim. Tost makinesini aydan aya yıkayan gördü bu gözlerBenim de rutinim bunlar ama ben bunları kural olarak tanımlamam hiç. O kadar içselleştirmişim ki…
Plakaları her kullanımdan sonra makineye atıyorum ki ben öyle titiz biri de değilimdir. Millet fazla pis herhalde asghshshsSayımız az değilmiş sevindim. Tost makinesini aydan aya yıkayan gördü bu gözler