Valla benimki de şimdi tam karşımda yatıyor birşey yapamıyorum.Malum dönememimdeyim. Surda okuduklarimdan deneyeyim azicik dedim baktim olmuyor bende 51. Resmi yapmaya karar verdim.suan en uygun olanı o banaKocacim iceride yatiyor gideyim de azicik taciz edeyim
Istaha geldim
Aynen canımE bu da bı ihtiyaç sonuçta dimi
Ay 3 gün sonra bende 51.resimdeki gibi olucam şu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyorValla benimki de şimdi tam karşımda yatıyor birşey yapamıyorum.Malum dönememimdeyim. Surda okuduklarimdan deneyeyim azicik dedim baktim olmuyor bende 51. Resmi yapmaya karar verdim.suan en uygun olanı o bana
Bu hareketlerin çoğuyla g noktasının ilgisi yok. Adrenalin yükler en fazla, o da lazım tabiBir de şu G noktası varmış belki onunla alakalı olabilir
Degerlendir bacım degerlendir vakit nakittir bulduğun her köşede kıstır.Yoksa benim gibi 1 hafta öyle bakar durursunAy 3 gün sonra bende 51.resimdeki gibi olucam şu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyor
Aynen katılıyorum bencede G noktasının el ile uyarılması daha haz vericiBu hareketlerin çoğuyla g noktasının ilgisi yok. Adrenalin yükler en fazla, o da lazım tabiama herkese uymaz. G noktasını elle uyarmak en nokta atışı yöntem.
Thread 'G Spot (secret point)' G Spot (secret point) burada ayrıntılı anlatıyorValla g noktasını bilmiyorum ki bişey diyim
Thread 'G Spot (secret point)' G Spot (secret point) burada ayrıntılı anlatıyor
Birebir aynısını yaşamıyorsun, ben daha önce bununla ilgili konu açmıştım kegel egzersizi ve cinsellik diye, orada tespitlerimi biraz yazdım. G noktası uyarılınca ıslanmada ciddi artış oluyor ve o nokta şişerek vajinanın daralıp hassaslaşmasını sağlıyor, bu da git gelleri daha çok hissedip orgazma ulaşmanı sağlıyor. G noktasına dokundum dünya tersine döndü depremler oldu, yatak sırılsıklam oldu diye bir şey yok ama zevki katladığı kesin. İlişki sırasında ara ara uyarıp aktif tutmak gerekiyor.O kadar deniyorum bir türlü bu kadının anlattigi seyi yasayamadim cok beceriksiz biriyim sanirim
Şaşırdım doğrusuSelam kızlar mesajları bastan sona okudum hepsini çok güldüm valla allah iyiliginizi versin. Bacım bazı adamlara ne yaparsan yap boş ben 11 yıllık evliyim. Eşimi tahrik edecek mesaj atsam işin gücün yokmu senin diyo
Enerjisi yüksek erkekler için en güzel sıkıntı giderme yolu yatak oyunları çünkü, değişik dokunuşlar keşfedip oyuna dahil olmak lazım, ben uyum sağlamayı öğrendim artık.Şaşırdım doğrusubizde bazen normal masum bir şekilde öpmeye yanına oturmaya korkuyorum eşimin hemen hemen konu oraya gidiyor bugün erken gel sıkılıyorum yazsam hemen neden işimiz mi var dio bi sıkıldım yazdım yani sanki adama ne fanteziler yazmışım gibi cevap veriyor
Şükür bu konuda çok uyumluyuz değişiklikleri seviyoruz yatak oyunları da ne bilim elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyim olduğuncaEnerjisi yüksek erkekler için en güzel sıkıntı giderme yolu yatak oyunları çünkü, değişik dokunuşlar keşfedip oyuna dahil olmak lazım, ben uyum sağlamayı öğrendim artık.
Bağlamak bile şart değil, ama keyifli, göz bandı denemiştimŞükür bu konuda çok uyumluyuz değişiklikleri seviyoruz yatak oyunları da ne bilim elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyim olduğuncakelepçelerimiz olmasa da çok güzel yazmalarım vardır sıkı bağlar adamı
Gittim geldim bileGidin gidincidden cinsel yönden mutlu olan çiftlerin evlilikleri hayatları daha güzel geçiyor
Valla benimki de şimdi tam karşımda yatıyor birşey yapamıyorum.Malum dönememimdeyim. Surda okuduklarimdan deneyeyim azicik dedim baktim olmuyor bende 51. Resmi yapmaya karar verdim.suan en uygun olanı o bana
Akşam olsaydıDegerlendir bacım degerlendir vakit nakittir bulduğun her köşede kıstır.Yoksa benim gibi 1 hafta öyle bakar durursun
Bayıldım bu yorumunuza nedenseEvliliği renklendirip hep tetikte olsun istiyorsan benim gözümde ön koşul bakımlı olmak. Hep temiz ve şık olacaksın. Evde giyeceğin kısa dekolte ya da transparan kıyafetlerin olacak, dekolte frikik kendiliğinden çıkacak ortaya, arada kzayla sürtüneceksin, küçük imalar yapacaksın, ki imalar türkçede çok kolay, çünkü dil çektiğin yere gidiyor
şu an annemdeyiz, bir kaç gün önce yatarken odanın kapısını kapatrım neden kapatıyorsun diye ssordu, kapatmamı istemiyorsan kapatmam sen bilirsin dedim, adamın ayarları bozuldukapat kapat ne gerek var açık kalmasına dedi. Kapattık imada bulunmak çok kolay, saf ayağına yatıp beynini bulandırmak çok keyifli oluyor.
Forumda aktifleşen bir konu var nasıl cilve yapıyorsunuz diye, oraya bir video attılar, videoyu izleyince anladım ki ben cilve konusunda çok becerikliymişim. Ama karşındakinin yorumlama kapasitesi çok önemli bu durumda
Çok iyiŞaşırdım doğrusubizde bazen normal masum bir şekilde öpmeye yanına oturmaya korkuyorum eşimin hemen hemen konu oraya gidiyor bugün erken gel sıkılıyorum yazsam hemen neden işimiz mi var dio bi sıkıldım yazdım yani sanki adama ne fanteziler yazmışım gibi cevap veriyor