Evde nasıl daha seksi görünüm eşime aynı düzenden sıkıldık artık ilişkimiz biraz renklensin istiyorum

Kocacim iceride yatiyor gideyim de azicik taciz edeyim
Istaha geldim
Valla benimki de şimdi tam karşımda yatıyor birşey yapamıyorum.Malum dönememimdeyim. Surda okuduklarimdan deneyeyim azicik dedim baktim olmuyor bende 51. Resmi yapmaya karar verdim.suan en uygun olanı o bana

Valla benimki de şimdi tam karşımda yatıyor birşey yapamıyorum.Malum dönememimdeyim. Surda okuduklarimdan deneyeyim azicik dedim baktim olmuyor bende 51. Resmi yapmaya karar verdim.suan en uygun olanı o bana
Ay 3 gün sonra bende 51.resimdeki gibi olucam şu 3 günü iyi değerlendirmen gerekiyor

Bir de şu G noktası varmış belki onunla alakalı olabilir
Bu hareketlerin çoğuyla g noktasının ilgisi yok. Adrenalin yükler en fazla, o da lazım tabi ama herkese uymaz. G noktasını elle uyarmak en nokta atışı yöntem.

Bu hareketlerin çoğuyla g noktasının ilgisi yok. Adrenalin yükler en fazla, o da lazım tabi ama herkese uymaz. G noktasını elle uyarmak en nokta atışı yöntem.
Aynen katılıyorum bencede G noktasının el ile uyarılması daha haz verici

Evliliği renklendirip hep tetikte olsun istiyorsan benim gözümde ön koşul bakımlı olmak. Hep temiz ve şık olacaksın. Evde giyeceğin kısa dekolte ya da transparan kıyafetlerin olacak, dekolte frikik kendiliğinden çıkacak ortaya, arada kzayla sürtüneceksin, küçük imalar yapacaksın, ki imalar türkçede çok kolay, çünkü dil çektiğin yere gidiyor

şu an annemdeyiz, bir kaç gün önce yatarken odanın kapısını kapatrım neden kapatıyorsun diye ssordu, kapatmamı istemiyorsan kapatmam sen bilirsin dedim, adamın ayarları bozuldu kapat kapat ne gerek var açık kalmasına dedi. Kapattık imada bulunmak çok kolay, saf ayağına yatıp beynini bulandırmak çok keyifli oluyor.

Forumda aktifleşen bir konu var nasıl cilve yapıyorsunuz diye, oraya bir video attılar, videoyu izleyince anladım ki ben cilve konusunda çok becerikliymişim. Ama karşındakinin yorumlama kapasitesi çok önemli bu durumda

O kadar deniyorum bir türlü bu kadının anlattigi seyi yasayamadim cok beceriksiz biriyim sanirim
Birebir aynısını yaşamıyorsun, ben daha önce bununla ilgili konu açmıştım kegel egzersizi ve cinsellik diye, orada tespitlerimi biraz yazdım. G noktası uyarılınca ıslanmada ciddi artış oluyor ve o nokta şişerek vajinanın daralıp hassaslaşmasını sağlıyor, bu da git gelleri daha çok hissedip orgazma ulaşmanı sağlıyor. G noktasına dokundum dünya tersine döndü depremler oldu, yatak sırılsıklam oldu diye bir şey yok ama zevki katladığı kesin. İlişki sırasında ara ara uyarıp aktif tutmak gerekiyor.

Şaşırdım doğrusu bizde bazen normal masum bir şekilde öpmeye yanına oturmaya korkuyorum eşimin hemen hemen konu oraya gidiyor bugün erken gel sıkılıyorum yazsam hemen neden işimiz mi var dio bi sıkıldım yazdım yani sanki adama ne fanteziler yazmışım gibi cevap veriyor

Enerjisi yüksek erkekler için en güzel sıkıntı giderme yolu yatak oyunları çünkü, değişik dokunuşlar keşfedip oyuna dahil olmak lazım, ben uyum sağlamayı öğrendim artık.

Enerjisi yüksek erkekler için en güzel sıkıntı giderme yolu yatak oyunları çünkü, değişik dokunuşlar keşfedip oyuna dahil olmak lazım, ben uyum sağlamayı öğrendim artık.
Şükür bu konuda çok uyumluyuz değişiklikleri seviyoruz yatak oyunları da ne bilim elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyim olduğunca kelepçelerimiz olmasa da çok güzel yazmalarım vardır sıkı bağlar adamı

Bağlamak bile şart değil, ama keyifli, göz bandı denemiştim şaşırtıcı oluyor ama eşim devamını getirip nerede şu bant bir de sana takalım demedi. Bizim de uyumumuz iyidir ama kostüm aparat işleri adamın ruhunda yok, jartiyeri bile çıkarıyor

Gidin gidin cidden cinsel yönden mutlu olan çiftlerin evlilikleri hayatları daha güzel geçiyor
Gittim geldim bile

Bayıldım bu yorumunuza nedense

Çok iyi tek Kelime yetiyor sıkıldım de tamam işte, gerçekten sıkıldığınzda bu sefer bunaldım deyin belki sıkıldığınzı anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…