- Konu Sahibi __zeynep__
-
organik pazar konusunda ne kadar şanslısın, ben de herşeyini kendim yapıyorum ama pazardaki normal sebze ve meyvelerden organik bulsam hemen alırım hiç durmam hem bebişe hem kendimize
valla meyve püresini bile hazır alıyordum ama vazgeçtm artık ben de dğaldan yanayım.çorba ok,kahvaltı ok ıhlamurla,naneyle olur da muhallebi?onu suyla mı düşünüyosnz,sütle mi?
ben de çoğunlukla hatta %90 evde yapıyorum.muhallebi konusunda şunu söyleyebilirim, 4 aydan küçük bebeklerde sütle yapılması önerilmiyor ki 4.aydan önce kimsenin muhallebi yaptığını sanmıyorum. 5 aydan büyük bebeklerde de 1 çay bardağı sütle muhallebi yapılabilir.günde yarım litreden fazla süt kullanılmadığı sürece 1 yaşın altındaki bebeklerde sütün olumsuz bir etkisi olmuyormuş... doktorumuz söyledi,aklınızda bulunsun..
yakın bir arkadaşım oğlunu hiç mama vermeden büyütüyor sabah kahvaltısna peynir pekmez yumurta süt karışımıyla yaptırıyor tabi içine koyduğu gıdaları bebeğinin ayına ve alarjisi olup olmadığına dikkat ederek kullanıyor yoğurdunu meyve püresini hep kendi hazırlıyor sebze yemeği ve çorbası hergün mutlaka var şimdi oğlu 2 yaşını doldurucak maşşllah tosun gibi geceleride hala emiyor nasip kısmet olursa bende mama vermeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?