Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar kullanılmış ki, philipste kalan atış sayısını göremiyorsunuz, çok az kalmış olabilir bence riske atmayınBende Philips buldum ama garantisi yok 2700 bu kadar ucuz olurmu diye düşünüyorum
Bu alacağımin üzerinde atış sayısı varmış bakalım artık ne çıkarsaNe kadar kullanılmış ki, philipste kalan atış sayısını göremiyorsunuz, çok az kalmış olabilir bence riske atmayın
Hangi modelde varmış atış sayısının görünmesiBu alacağımin üzerinde atış sayısı varmış bakalım artık ne çıkarsa
Hangi marka?Kullandığınız sürece işe yarıyor. Ben bir sene boyunca söyledikleri şekilde kullandım. Bacaklarımı artık 3 ayda bir alıyorum, koltuk altımı 2 ayda genitali ayda bir devam ediyorum
Philips aldımHangi modelde varmış atış sayısının görünmesi
Bilmiyorum artık kullanayimda göreceğim sonuçlarıEvde kullanacağız cihaz lazer epilasyon cihazı değil, İPL, tüylerin geç çıkmasını sağlıyor. Lazer gibi aynı sonucu vermez, uzun bir süreden sonra her 2/3 aya bir tekrarlamak lazım. Güzel bir alternatif :)
Lazer epilasyondan memnun musun Philips ten bende 2 marka arasında kaldım braun ve PhilipsKullandığınız sürede yarıyor evet. Ben 5-6 seans yapmıştım azalmış bazı yerler tamamen kelleşmişti. Bazı sebeplerden aksattım çat çut eskisi gibi çıktılar, düzenli yapmanız lazım yani.
Atışı bilmiyorum başka markaların bilmem kaç milyonluk atışlı ürünleri de vardı ben güvenemedim Philips aldım
Merhaba evde lazer aldinmi hangi marka aldın ve memnun musunMrb arkadaşlar ben evde yapacağım lazer epilasyon almak istiyorum alıp kullanan varmı varsa bana biraz bilgi verebilir atışı kaç olmalı ise yariyormu diye cevaplarsanız sevinirim
Evet dediğim gibi kullandığım sürede çok güzel işe yaradılar memnundumLazer epilasyondan memnun musun Philips ten bende 2 marka arasında kaldım braun ve Philips
Braun nasıl sence braun 10 bin TL Philips 13.600 arada fiyat farkı çokEvet dediğim gibi kullandığım sürede çok güzel işe yaradılar memnundum
Braun da iyidir zaten en bilindik epilasyonlar ondan çıkıyordu, atış sayısı kaçmışBraun nasıl sence braun 10 bin TL Philips 13.600 arada fiyat farkı çok