- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
-
- Konu Sahibi Childgirlss
HAKLISIN BEN DE OKUDUM NETTEN DEDİĞİNİZ GİBİ ATIŞ SINIRSIZDAN KASTI DAHA UZUN SÜRELİ OLMASI AMA VERDİĞİMİZ PARA EN AZINDAN UZUN YILLAR GİDİYOR, DIŞARIYA GİT GEL MASRAF ZAMANDAN SIKINTI HELE ÇALIŞAN BAYANSAK, ÜSTELİK EL ALTINDA OLACAK DEDİĞĞİNİZ GİBİ PÜRÜZSÜZ YAPSIN ELE GÖZE GELMESİN YETER BANABu söylenenler doğru.ben iyi bir yerde yaptırdım ve bir senedir yüzde doksan bitti.ama geçen şöyle güneş ışığına doğru bacağını uzattım bir açıyla baktım (bu tarif biraz tuhaf oldu ama)o yok gibi görünen tüyler incecik ve kısacık görünüyor.direkt yakından nekadar bakarsan bak yok gibi görünüyor.ayrica sınırsız atış diye birşey yok.epiladyon merkezlerinde ki makinalara bile atış yüklemesi yapıyorlar.
Lumeanın bu sıkıntısı varmış evet remingtona göre atış sayısı da az deniliyor ama iki üründen de memnun herkes sanırımLumea kullanıyorum bir yıldır. Gözle görülür şekilde yer yer azalma incelme ve dökülmeler var. Sıkıntısı çabuk ısınma ve şarjın iki bacağa yetecek kadar gitmesi sonra bir saat daha şarf etmek gerekiyor.
süper yorumunuz için teşekkürler karar verdim sanırım daha sonra çıkıyor mu yeniden acabaLumea kullanıyorum, ben tüylü değil bildiğin kıllı biriydim. Tüm vücuduma düzenli uygulayamadım ama kol,bacak,koltukaltı düzenli kullandığım bölgelerdi ve %80 azaldı.
Hala kıllarım uzuyor ancak o kadar ince, cansız ve seyrek çıkıyor ki.
Keşke üşenmeyip diğer bölgelere de uygulayabilsem.
bıraktınız mı şimdi peki hala çıkmıyor mu şahane öyle iseBen de 2 yil once philips lumea aldim. Toplasan 7 8 seans uygulamişimdir ama hala etkisini goruyorum ozellikle de bacaklarimda.
ha olabilir evet 6710 da 3 başlık görünüyor bir de netten baktım büyük beyaz bir ufak valiz tarzı çantası var diyorlar var mı ?Bnde tek başlık var canm 6250 olablr bnmki yanls olmasn karstrdm son cıkan değil bnmki .
remington hangi modeli 6710 muC Childgirlss bn alexandre lazerde yaptrdm ama azaldı biraz adamakıllı sonuç alamamstm .bn remingtondan memnun kaldm ama bn sadece genital koltkaltı diz üstü yaptm daha emziriyordm tüm vucut başlamadm genitalle başladm bölgesel gittm aynı anda tüm vücut yapamadm o yüzdn
süper yorumunuz için teşekkürler karar verdim sanırım daha sonra çıkıyor mu yeniden acaba
TAMAM PEKİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)Kıllar tabi ki çıkıyor ama dediğim gibi çok seyrek ve ince, eskisinden çok farklı.
Benim kollarım erkek kolu gibi kıllıydı, şimdi ise yaklaşık 2,5-3 aydır kollarımı almadığım Lumea uygulamadığım halde çok az tüy var.
İşin sırrı düzenli kullanmakta bence siz düzenli kullanırsanız benden daha iyi neticeler elde edebilirsiniz.
Hamilelik dogum emzirme derken cok uzun zamandir kullanamadim yakinda tekrar başlamayi düşünüyorum. Tabi ki çikti ama seyrek ve ciliz tüyler. Eskisi gibi değil kesinlikle.bıraktınız mı şimdi peki hala çıkmıyor mu şahane öyle ise
Denediniz mi sonuç alabildiniz mi ?ağzınız bal yesin :) ben de tam bundan korktum en azından diyorum lazere dışarıya gitmiş olsam ya geri çıkacak olursa sonuçta bu ürünler endüstri ürünü gideni bir daha getirtmezse kazanamazlar diye düşünüp paramın havaya gideceği korkusuna kapılarak düşündüm almayı ve başladım araştırmasına. en azından aynı parayı veririm elimde makina olur değil mi ? ha bir de acaba pürüzsüz oluyor mu ten benim tenim kalın katır derisi gibi bi yandan sıkı iyi ama bir yandan batık sorunu vs pürüzlü üzülüyorum utanıyorum bazen de mutsuz oluyorum
Merhaba bikini bölgenizde kullandıniz mi bir etkisi oldu mu acaba. Bende sadece bikini bölgesi için almak istiyorum daAy, İnşallah canım benim...
Senin de her şey gönlüne göre olsun İnşallah
C Childgirlss bn alexandre lazerde yaptrdm ama azaldı biraz adamakıllı sonuç alamamstm .bn remingtondan memnun kaldm ama bn sadece genital koltkaltı diz üstü yaptm daha emziriyordm tüm vucut başlamadm genitalle başladm bölgesel gittm aynı anda tüm vücut yapamadm o yüzdn
Merhaba kk.hanımları; evde lazer epilasyon aleti almak istiyorum bir tanesi remington ıpl 6750 bir diğeri Philips lumea serisi son sürümü. Fakat araştırmalarıma göre remington çok daha uzun ömürlü ve kullanışlı imiş. Fakat çevremde kullanan Yok gibi. Sizlerden ricam kullananlar bana yazabilir mi acaba sonuçlar nedir memnun musunuz ,gerçekten işe yarar mı ,uzun ömürlü müdür? Gerçekten sınırsız atış mı? (Remington olan ) Bu arada açıklama için yazıyorum beyaz tenliyim tüyler de koyu kahve siyaha yakın. Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.
Not: konuyu nereye açacağımı bilemedim ondan buraya açtım.
Merhaba. Ben Lumea almaya gitmiştim ama satıcı bayanın tavsıyesıyle Braun aldım en son cıkanı. İlk etapta haftada bir yapıyorsunuz zaten ve ıkıncı yapısınızda bıle azalmayı görüyorsunuz. Tüy yapısı koyu ise daha olumlu sonuc oluyor.Merhaba, hangi ürüne karar verip aldınız v
Merhaba, hangi ürüne karar verip aldınız ve memnuniyet durumunuz nedir
Canim bende rowenta aldim. Hic can acitmiyor. Sanki etkisiz gibime geldi. Ben hafta da bir yapiyorum o yuzden. Senin tuyler bitti miBende Rowenta var.
Satıcı Lumea yerine onu önermişti.
Kullandığında işe yarıyor.
Başta çok düzenli kullandım, daha geç uzamaya başladı sonra hamilelik, düşük ve yaz derken bırakmak zorunda kaldım ama şimdi yine ağdaya başladım.
Aslında tekrar başlasam mı diye düşünüyorum ben de
ben 5 aydır kullanıyorum yaklaşık, gayet memnunum :)Rowenta nin lezerini deneyen var mi
Cvp verdidiginiz icon tesekkurler.. ben henuz bir aydir kullaniyorum haftada bir tum vucut yapiyorum. Sizin tuyleriniz azladi mi inceldi mi. Acisi dusuk diye sankinetmiyormus gibime geliyor.merhaba
ben 5 aydır kullanıyorum yaklaşık, gayet memnunum :)