Kişisel Bakım Ürünleri Evde lazer epilasyon kullananlar yardımcı olabilir mi?

o tüyler görünüyor mu peki son hali yani alma ihtiyacı oluyor mu pürüz ve batık olayı da bitiyor mu bıktım ben kirpi kadın gibi yaşamaktan da
Evt batık falan olmuyor.Geçiyor hepsi.Ama çok çok sonra ince tüy oluyor o da nerde yaparsan yap oluyor ama tüy yani belli bile degil.Elinin altında olunca zaten rahatça yaparsın.

Ya bende keşke kendim eve cihaz alsaydim diyorum o uzak yere gitmek ölüm gibi
hele bir de çalışansanız ve sonra ya çıkarsa bittiğinde dediğiniz korku başka bir stres çünkü gidip bırakanlar bitirip tüy yine çıkıyor sürekli gitmek zorundayım diyenler kafam karıştı korkudan

alaah desenize ben yine ne yapacağım konusunda sıkıntıya düşeceğim çoğu memnun uygulama yada kişiye mi bağlı acaba ?
Kisiyede bagli olabilir. Azalticak killarini. Kuzenimede banada ayni oldu. Ama geri geliyor yaaa. Yinede daha rahatsin tabi. Iki ay hic dusunmuyorsun, sonra tek tuk cikmaya basliyor, sonra komple

ama 3 başlık zaten genital başlığı var nasıl olaki genitalde kullanılmaz diyor ? cidden o zaman batık ve pürüz de gidiyor diyorsunuz siz de yani ay ne taktım manyak diyecekler birazdan bana
Bnde tek başlık var canm 6250 olablr bnmki yanls olmasn karstrdm son cıkan değil bnmki .

C Childgirlss bn alexandre lazerde yaptrdm ama azaldı biraz adamakıllı sonuç alamamstm .bn remingtondan memnun kaldm ama bn sadece genital koltkaltı diz üstü yaptm daha emziriyordm tüm vucut başlamadm genitalle başladm bölgesel gittm aynı anda tüm vücut yapamadm o yüzdn

Batik konusunu bilmiyorum ama agda sonrasi puruzsuzluk gibi oluyor ama arada etki etmeyen tek tuk kalan killar da oluyor.

Cnm ben 4 seneye yakın yüzüm için alexandre lazere gittim iyi bir makineye şuan en iyi makine diye geçiyor yüz bölgesi uzun sürüyor diyorlar ama makine ayarlarıyla oynayabiliyorlar ve daha tamamen bitmedi tabikide evlilik nedeniyle şehir değiştirmesem kim bilir kaç yıl sürecekti faydasını gördüm tabi azalma oldu ama tüyler bitmiyor sadece inceliyor rengi açılıyor cnm şuan bende evde yapmak için makine alıcam ağda yapmaktan iyidir diyorum

Batık konusu cilt yapısına göre değişiyor vücudum için başka bir bakineye gittim kardeşimde gitti onun batıklarında azalma olmuştu ama benim olmadı o yüzden cilt yapısına göre değişiyor

çok yakin tanıdıklarım kullandı o aleti 1. Hormon bozukluğu olan kisi de hic bir ise yaramadi. 2. Normal şahısta ise yaradı ama vadettigi kadar değil.

Ben de 2 yil once philips lumea aldim. Toplasan 7 8 seans uygulamişimdir ama hala etkisini goruyorum ozellikle de bacaklarimda.

Ablam philips aldı ve bende biraz kullandım düzensiz şekilde... koltuk altımdaki küçük bir bölgede artık hiç kıl çıkmıyor düzenaiz kullanmama rağmen.. işe yaradı yani...

Lumea kullanıyorum, ben tüylü değil bildiğin kıllı biriydim. Tüm vücuduma düzenli uygulayamadım ama kol,bacak,koltukaltı düzenli kullandığım bölgelerdi ve %80 azaldı.
Hala kıllarım uzuyor ancak o kadar ince, cansız ve seyrek çıkıyor ki.
Keşke üşenmeyip diğer bölgelere de uygulayabilsem.

Canm bn remington ıpl 6750 kullanıyorum çok memmunm .genitalde kullanılmaz diyor ama bn kullandm 4 defa kullanmdan snra 3 ay hiç cıkmadı.snrada az az acık renkte cıktı sırf genital için yine değer bnce .))
Bu makina acitiyormu ben lazere gidiyorum çok fena bir acisi var genital e utaniyorum baskasina yaptirmaya sadece o kisim icin almayi dusunuyorun

Lumea kullanıyorum bir yıldır. Gözle görülür şekilde yer yer azalma incelme ve dökülmeler var. Sıkıntısı çabuk ısınma ve şarjın iki bacağa yetecek kadar gitmesi sonra bir saat daha şarf etmek gerekiyor.

Bu söylenenler doğru.ben iyi bir yerde yaptırdım ve bir senedir yüzde doksan bitti.ama geçen şöyle güneş ışığına doğru bacağını uzattım bir açıyla baktım (bu tarif biraz tuhaf oldu ama )o yok gibi görünen tüyler incecik ve kısacık görünüyor.direkt yakından nekadar bakarsan bak yok gibi görünüyor.ayrica sınırsız atış diye birşey yok.epiladyon merkezlerinde ki makinalara bile atış yüklemesi yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…