Kişisel Bakım Ürünleri Evde lazer epilasyon kullananlar yardımcı olabilir mi?

ben alırsam allah ne verdiyse gireceğim bu ara yaşadıklarımdan mı nedir aman aman bir kilom olmasa da spora bakım için de lazere ihtiyaç duyuyorum sporu hallediyorum pilates eğitimim var ama lazer konusunu çözmem lazım sizinde yönlendirmelerinizle o yüzden önemsedim konuyu, sanırım çok daha iyi hissedeceğim net sonuçlar alanları öğrenirsem diyerekten. yani şimdi yapınca ben 2 hafta yada 1-1,5 ay çıkmayacak süpermiş peki bu hep böylemi devam ediyor yoksa bir süre sonra artık hiç ellememe noktasına gelerek kurtuldum oh be diyebiliyor muyuz güzellik merkezinde uygulananlar gibi yani aynı lazerdir sonuçta diye düşünmek istiyorum da ben

Güzellik merkezlerine de gitsen evde de yapsan tamamen kurtulamazsın. Senin kıl yapın da çok önemli mesela koyu ve kalınsa eğer kıl yapısı çok daha faydasını görürsün ve muhtemelen kurtulabilirsin kıl tüy işlerinden. Ben tamamen kurtulamam çünkü çok ince tüyleri senelerdir jiletle almama rağmen kalınlaşmadı.
Önemli olan görünür olup siyah ve kalın olması. O zaman çok faydasını görürsün.

Ben de lumea denedim bacagimda bir bolume 3 ay oldu yuzde 50 si yok o kismin o yuzden almayi dusunuyorum sonsuza dek yok etmese de olur arada bir atis yaparim yeter diye dusunuyorum diode, alex vs lazere gidip de sonradan killari geri donen arkadaslarim oldu o yuzden ipl mipl fark etmez oldugu yere kadar diye dusunuyorum.
ağzınız bal yesin :) ben de tam bundan korktum en azından diyorum lazere dışarıya gitmiş olsam ya geri çıkacak olursa sonuçta bu ürünler endüstri ürünü gideni bir daha getirtmezse kazanamazlar diye düşünüp paramın havaya gideceği korkusuna kapılarak düşündüm almayı ve başladım araştırmasına. en azından aynı parayı veririm elimde makina olur değil mi ? ha bir de acaba pürüzsüz oluyor mu ten benim tenim kalın katır derisi gibi bi yandan sıkı iyi ama bir yandan batık sorunu vs pürüzlü üzülüyorum utanıyorum bazen de mutsuz oluyorum :eek::cry:

bir süre sonra gittikçe aktif kıllar tükeniyor yani çok şeffaflaşıyor almak zorunda kalmıyorsunuz diyorlar. yok olması imkansız zira gözeneklerin kapanması gerekir bunun için ve bu da deri ölümü diyorlar bu durumda ben de dedim ki dışarda yaptırsam yarın bir gün hormonsal sıkıntı vs olur ya bişi olursa elimin altında dursun aynı vereceğim para en azından dedim ama sizce ?
derideki gözeneklerin kapanması demek derinin artık boşaltım yapamaması demek :) böyle birşey söz konusu olamaz.
zamanla inceliyor doğru fakat ihmal edip yapmadığınızda tekrardan çıkıyorlar
şuan benim koltuk altımda hiç yok mesela ama 1 ay sonra atış yapmayayım mini mini çıkmaya başlıyor
sanırım bünyeden bünyeye değişiyor lazer olayıda
size ne uygunsa onu deneyin, her ikisinde de bir şekilde sıkıntı oluyor işte

tek çözüm iğneli epilasyon fakat onu da tüm vücuda yaptırmak her babayiğidin harcı değil

Güzellik merkezlerine de gitsen evde de yapsan tamamen kurtulamazsın. Senin kıl yapın da çok önemli mesela koyu ve kalınsa eğer kıl yapısı çok daha faydasını görürsün ve muhtemelen kurtulabilirsin kıl tüy işlerinden. Ben tamamen kurtulamam çünkü çok ince tüyleri senelerdir jiletle almama rağmen kalınlaşmadı.
Önemli olan görünür olup siyah ve kalın olması. O zaman çok faydasını görürsün.
haklısın sanırım ben de bacaklarıma bikaç zamandır jietle girişiyorum :) kalınlaşsın lazere hazırlık olsun diye buna rağmen 2 haftada çıkmaya başlıyor ve batık çok el attımı kirpi gibi bir ten hangi erkek dokunmak ister üzülüyorum özgüvenim gidiyor pürüz durumu da çözülüyor değil mi batık olayı yani :cry:

haklısın sanırım ben de bacaklarıma bikaç zamandır jietle girişiyorum :) kalınlaşsın lazere hazırlık olsun diye buna rağmen 2 haftada çıkmaya başlıyor ve batık çok el attımı kirpi gibi bir ten hangi erkek dokunmak ister üzülüyorum özgüvenim gidiyor pürüz durumu da çözülüyor değil mi batık olayı yani :cry:
Düzelir zamanla yahu dert etme bunu. Alırsan zaten baya bir gidiyor o epilasyon aleti yani 1 ayda bile çıksa ne kadar büyük rahatlık. Ben hamilelikten dolayı yapamıyorum şuan. Ama inan çok çok kullanışlı. Bazı yerlerde çıkmıyor bile yani aralıklar o kadar büyüdü ki :)

derideki gözeneklerin kapanması demek derinin artık boşaltım yapamaması demek :) böyle birşey söz konusu olamaz.
zamanla inceliyor doğru fakat ihmal edip yapmadığınızda tekrardan çıkıyorlar
şuan benim koltuk altımda hiç yok mesela ama 1 ay sonra atış yapmayayım mini mini çıkmaya başlıyor
sanırım bünyeden bünyeye değişiyor lazer olayıda
size ne uygunsa onu deneyin, her ikisinde de bir şekilde sıkıntı oluyor işte

tek çözüm iğneli epilasyon fakat onu da tüm vücuda yaptırmak her babayiğidin harcı değil
aa ne cahil kalmışım o ne ola ki iğne mi batırıyorlar ? ama yok dışarı gitmek para vermek istemiyorum sanki ev kuşu olarak işten sonra eve koşarak gidiyorum 5 dk da olsa fazla zaman geçireyim diye inşallah bir de azmimi bozmayıp pilatesi de devam ettirdimmi kendi sıkıntılarımı çözmüş olurum en azından psikolojik ve güven sorunumu allah daha büyük dert vermeye kimseye de bana da. :cry:

Düzelir zamanla yahu dert etme bunu. Alırsan zaten baya bir gidiyor o epilasyon aleti yani 1 ayda bile çıksa ne kadar büyük rahatlık. Ben hamilelikten dolayı yapamıyorum şuan. Ama inan çok çok kullanışlı. Bazı yerlerde çıkmıyor bile yani aralıklar o kadar büyüdü ki :)
ayy yemin ederim içim dışım açıldı çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız rahatladım :KK68:

Bende Rowenta var.
Satıcı Lumea yerine onu önermişti.
Kullandığında işe yarıyor.
Başta çok düzenli kullandım, daha geç uzamaya başladı sonra hamilelik, düşük ve yaz derken bırakmak zorunda kaldım ama şimdi yine ağdaya başladım.
Aslında tekrar başlasam mı diye düşünüyorum ben de

Bende Rowenta var.
Satıcı Lumea yerine onu önermişti.
Kullandığında işe yarıyor.
Başta çok düzenli kullandım, daha geç uzamaya başladı sonra hamilelik, düşük ve yaz derken bırakmak zorunda kaldım ama şimdi yine ağdaya başladım.
Aslında tekrar başlasam mı diye düşünüyorum ben de
siz ne kadar süre ile kullandınız? ve düzenli mi kullandınız zaten gebelik alex de yapsak çıkartıyormuş tüyleri

Anladım. Cihazda yada kullanım sonrasında bir sıkıntı çıktı mı hiç ? Bir de kullanımdan sonra tüyler ne zaman çıktı hali nasıldı acaba ?
Çok ince tüy ve açık renk olarak çok çok uzun süre sonra çıktı.Zaten o da ne yaparsan yap olacak birşey.Onun harici çok memnunum.

siz ne kadar süre ile kullandınız? ve düzenli mi kullandınız zaten gebelik alex de yapsak çıkartıyormuş tüyleri
3 ay falan kullandım.
Alt bacaklarda neredeyse hiç kalmamıştı.
Üst bacakta etkisi daha az oldu.
Genital bölgede hemen kullanamadım korkudan.
oraya 4 kere falan yaptım sanırım ama hamile kalınca bıraktım.
Şimdi yine ağdaya başladım, jilete dönmek istemiyorum tekrardan çünkü hamile kalmak istiyorum.
Jilet yaparken doktora gitmek sıkıntı oluyor.
Belki doğum sonrası başlarım tekrardan

Çok ince tüy ve açık renk olarak çok çok uzun süre sonra çıktı.Zaten o da ne yaparsan yap olacak birşey.Onun harici çok memnunum.
o tüyler görünüyor mu peki son hali yani alma ihtiyacı oluyor mu pürüz ve batık olayı da bitiyor mu bıktım ben kirpi kadın gibi yaşamaktan da :KK43:

3 ay falan kullandım.
Alt bacaklarda neredeyse hiç kalmamıştı.
Üst bacakta etkisi daha az oldu.
Genital bölgede hemen kullanamadım korkudan.
oraya 4 kere falan yaptım sanırım ama hamile kalınca bıraktım.
Şimdi yine ağdaya başladım, jilete dönmek istemiyorum tekrardan çünkü hamile kalmak istiyorum.
Jilet yaparken doktora gitmek sıkıntı oluyor.
Belki doğum sonrası başlarım tekrardan
hadi inşallah sağlıklı minnoşun olur da sonra yine başlarsın allah sana bağışlasın yavru fındığını :anneadayı::KK200:

Ama dışarda yaptıklarımızdan farkı var mıdır ki acaba ? Yani ben de baktım da biraz bir biyolog demiş ki tüyler Yok Olmaz ama sadece çok incelirler ve ele gelmez göze gelmez hale gelir kalırlar sonra yeniden Doğum hormon bozukluğu vs durumlardan dolayı eski hali alabilir demiş dışarıdaki lazerler için de bende bu ihtimalden dolayı eve alayım dedim en azından elimin altında durur kullanırım diyerekten siz ne dersiniz
Vallaha canim ben aldim. Profesyonel lazer gibi guclu olmadigindan galiba. Alti aya kalmaz eski halini aliyor... birde yapmasi hicte kolay degil.
Ben simdi lazere gidiyorum doktora, o eve amdigiminda parasi bosa gitti gibi bisey...

Merhaba kk.hanımları; evde lazer epilasyon aleti almak istiyorum bir tanesi remington ıpl 6750 bir diğeri Philips lumea serisi son sürümü. Fakat araştırmalarıma göre remington çok daha uzun ömürlü ve kullanışlı imiş. Fakat çevremde kullanan Yok gibi. Sizlerden ricam kullananlar bana yazabilir mi acaba sonuçlar nedir memnun musunuz ,gerçekten işe yarar mı ,uzun ömürlü müdür? Gerçekten sınırsız atış mı? (Remington olan ) Bu arada açıklama için yazıyorum beyaz tenliyim tüyler de koyu kahve siyaha yakın. Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.

Not: konuyu nereye açacağımı bilemedim ondan buraya açtım.
Canm bn remington ıpl 6750 kullanıyorum çok memmunm .genitalde kullanılmaz diyor ama bn kullandm 4 defa kullanmdan snra 3 ay hiç cıkmadı.snrada az az acık renkte cıktı sırf genital için yine değer bnce .))

Vallaha canim ben aldim. Profesyonel lazer gibi guclu olmadigindan galiba. Alti aya kalmaz eski halini aliyor... birde yapmasi hicte kolay degil.
Ben simdi lazere gidiyorum doktora, o eve amdigiminda parasi bosa gitti gibi bisey...
alaah desenize ben yine ne yapacağım konusunda sıkıntıya düşeceğim çoğu memnun uygulama yada kişiye mi bağlı acaba ?

kollar evet bir de traş ederek mi kollarıma da yapmalıyım aldığımda ve 1 yıl olmuş o bakımdan soracağım , acaba geç çıkarıyor değil de şuralar artık bitti almak yada lazer yapmama gerek kalmadı dışarıda uygulananlar gibi diyeceğiniz durum oldu mu ?

Tras ederek evet .
Yok tam anlamıyla bitti olmuyo ama 40 günde falan 10 dk üstünden geçiyorum bütün vücudun

Canm bn remington ıpl 6750 kullanıyorum çok memmunm .genitalde kullanılmaz diyor ama bn kullandm 4 defa kullanmdan snra 3 ay hiç cıkmadı.snrada az az acık renkte cıktı sırf genital için yine değer bnce .))
ama 3 başlık zaten genital başlığı var nasıl olaki genitalde kullanılmaz diyor ? cidden o zaman batık ve pürüz de gidiyor diyorsunuz siz de yani ay ne taktım manyak diyecekler birazdan bana :KK43:

X