- 30 Mart 2015
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Umarım etkili olmuştur. Son 11 günüm kaldı zaten bakalım. Belki o esnada vazgecebilirim deİnsan metabolizması tüylenmek ile kodlu, elbette genetiği oynanmış besinleri tüketiyoruz, yediğimiz doğal ne kaldı ..? Ancak elimizden gelen en sağlıklı ve can yakmayan yöntemle herkes gibi bende kurtulma çabasındayım. Durumdan memnunum ama tamamen bitmedi 5 ay dolacak. 1 sene dolmasını bekliyorum. O lazerlerde 5-6 ayda bitirmiyo tam olarak. Neyse şekerim. Sana uygun neyse ona bak.Benim kendime göre sebeplerim vardı lazere gitmemek için biri de sende olan bu açılma saçılma mevzuları ...
Eki Görüntüle 1486122
Slm kizlar bu cihazdan alan veya kulanan varmiii? almak istiyorumda ise yararmi?
hmm okay..
Sizin sonuclar nasil gidiyor gozle gorunul bir fark varmi? :)
Durumundan gayet memnunum şekerim. Aralık gibi başladığımdan yaza hazırım
kusura bakmayin boyle cok soruyomtuylerin artik hic cikmiyormu, yoksa gecmi cikiyorlar?
bide nasil kulaniyon 2 haftada birmi yapiyon? cikan tuylerini jiletlenmi aliyon once ondan sonrami lazeri vuruyon?
Kızlar bi şeyi çok merak ediyorm .Mesala aldık kullndk iki yıl yada üç yıl.iki kartuşun da atışları bitti.Ne olacak o zaman.Tekrar gidip yeni bir makine mi almamız gerekiyor yoksa başliklar ayrı satılıyor da gidip sadece başliği mi alacağız ve ne kadar olur başliğin fiyatı??? Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çookk sevinirim...
ben dün remington un son çıkardığı ürünü aldım burda remington kullanan yok sanırım, bu markanın 8 senedir bu işi yaptığını duyduğum için güvenebileceğimi düşündüm en kısa zamanda başlayacağım. çok istiyorum evde yapıp kurtulmayı
Rica ederim şekerim, bende vaktim olduğunda giriyorum, yazıyorum paylaşıyorum ... Şimdi şöyle söyliyim, İlk 8 hafta haftada bir uyguladım zaten öyle yazıyodu kullanım kılavuzunda ama baktım 8 haftada tam istediğim gibi değil 1 hafta daha ekledim. Sonraki seans 1 ay sonra diyodu... tedirgin oldum :/ umduğum gibi olmadı ama iyi de değildi durum... 3 hafta sabredebildim eskisi kadar değildi ama çokta iyi sayılmazdı. Ardımdan dedim ben bu aleti aldım vazgeçersen ya lazer ya ağda ee. ikisini de sevmiyorum, inada bindiişte aralık ayında başladım mart gibi güzel sonuçlarını aldım şimdi ise ay sonuna kadar sabretmiyorum tek tük çıkıyo bazen cımbızla hallediyorum. Diğer soruna gelince epilatörle almak, sanki daha iyi yotubeda bir videoda da gördüm acıya dayanabileceğim yerlerde epilatör kullanım diğer yerlerde jilet epilatör kullandığım yerler daha çabuk kendine geldi. Bu arada ben epilatör aksesuarını almıştım ama beğenmedim. iyi bir epiltörle alıp kullanmak daha mantıklı şu ince tüyleri alan cinsten.
Sonunda siparisi verdim, insallah sonuclar guzel olur
Hayırlı olsun şekerimgününde ve doğru kullan zaten farkı fark edersin.
evet şekerim her hafta CumartesiSimdi tam emin olmak istiyorum, 3 ay boyunca her haftami yaptin caniim :)
Rica ederim şekerim, bende vaktim olduğunda giriyorum, yazıyorum paylaşıyorum ... Şimdi şöyle söyliyim, İlk 8 hafta haftada bir uyguladım zaten öyle yazıyodu kullanım kılavuzunda ama baktım 8 haftada tam istediğim gibi değil 1 hafta daha ekledim. Sonraki seans 1 ay sonra diyodu... tedirgin oldum :/ umduğum gibi olmadı ama iyi de değildi durum... 3 hafta sabredebildim eskisi kadar değildi ama çokta iyi sayılmazdı. Ardımdan dedim ben bu aleti aldım vazgeçersen ya lazer ya ağda ee. ikisini de sevmiyorum, inada bindiişte aralık ayında başladım mart gibi güzel sonuçlarını aldım şimdi ise ay sonuna kadar sabretmiyorum tek tük çıkıyo bazen cımbızla hallediyorum. Diğer soruna gelince epilatörle almak, sanki daha iyi yotubeda bir videoda da gördüm acıya dayanabileceğim yerlerde epilatör kullanım diğer yerlerde jilet epilatör kullandığım yerler daha çabuk kendine geldi. Bu arada ben epilatör aksesuarını almıştım ama beğenmedim. iyi bir epiltörle alıp kullanmak daha mantıklı şu ince tüyleri alan cinsten.
Merhaba. Uzun zaman tüy sorunu çekmiş biri olarak lazer epilasyon ve evde lazer epilasyon gibi varyanslarını duyunca insanların mağduriyetlerinden istifade edenler aklıma geliyor ister istemez. Lazer epilasyon yöntemi kişinin cilt ve kıl tipine göre belirlenmektedir. Evde yapılan lazerde cilt ve kıl tipine uygunluğu nasıl belirleniyor? Yakın cevremde iki sene lazere gitmiş (Turkiye'de markalaşmış bir estetik merkezinde) kayda değer bir geri bildirim almamış aksine tüy olmayan yerlerinde kıllanma olmuş, en sonunda iğneli epilasyon ile kurtulmuş olan insanlar sayesinde iğneli epilasyon ile tanıştım. Az biraz daha sabır ile en sağlıklı ve kesin sonuç ile çok memnun kaldım. Lazer epilasyon deyince o deneyimler aklıma geliyor ve lazer yaptıranlara dikkatli olmalarını söylemek istiyorum. Tabiki tercih ve takdir yaptıran arkadaşların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?