Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon keyfime diyecek yok!

Umarım etkili olmuştur. Son 11 günüm kaldı zaten bakalım. Belki o esnada vazgecebilirim de

Eki Görüntüle 1486122
Slm kizlar bu cihazdan alan veya kulanan varmiii? almak istiyorumda ise yararmi?

Arkadaşım aldı bundan tatlım . Etkisini henüz göremedi malum yeni ama 2 tane 1000 atımlık kartuş vermişler, bana çok düşük gibi geldi, malum bende ki kartuş 120.000 'lik bir de HPL falan yazıyo ama bu da sadece IPL. İyice araştırmanı tavsiye ederim.

Durumundan gayet memnunum şekerim. Aralık gibi başladığımdan yaza hazırım

kusura bakmayin boyle cok soruyom tuylerin artik hic cikmiyormu, yoksa gecmi cikiyorlar?
bide nasil kulaniyon 2 haftada birmi yapiyon? cikan tuylerini jiletlenmi aliyon once ondan sonrami lazeri vuruyon?

Kızlar bi şeyi çok merak ediyorm .Mesala aldık kullndk iki yıl yada üç yıl.iki kartuşun da atışları bitti.Ne olacak o zaman.Tekrar gidip yeni bir makine mi almamız gerekiyor yoksa başliklar ayrı satılıyor da gidip sadece başliği mi alacağız ve ne kadar olur başliğin fiyatı??? Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çookk sevinirim...

ben dün remington un son çıkardığı ürünü aldım burda remington kullanan yok sanırım, bu markanın 8 senedir bu işi yaptığını duyduğum için güvenebileceğimi düşündüm en kısa zamanda başlayacağım. çok istiyorum evde yapıp kurtulmayı

kusura bakmayin boyle cok soruyom tuylerin artik hic cikmiyormu, yoksa gecmi cikiyorlar?
bide nasil kulaniyon 2 haftada birmi yapiyon? cikan tuylerini jiletlenmi aliyon once ondan sonrami lazeri vuruyon?

Rica ederim şekerim, bende vaktim olduğunda giriyorum, yazıyorum paylaşıyorum ... Şimdi şöyle söyliyim, İlk 8 hafta haftada bir uyguladım zaten öyle yazıyodu kullanım kılavuzunda ama baktım 8 haftada tam istediğim gibi değil 1 hafta daha ekledim. Sonraki seans 1 ay sonra diyodu... tedirgin oldum :/ umduğum gibi olmadı ama iyi de değildi durum... 3 hafta sabredebildim eskisi kadar değildi ama çokta iyi sayılmazdı. Ardımdan dedim ben bu aleti aldım vazgeçersen ya lazer ya ağda ee. ikisini de sevmiyorum, inada bindi işte aralık ayında başladım mart gibi güzel sonuçlarını aldım şimdi ise ay sonuna kadar sabretmiyorum tek tük çıkıyo bazen cımbızla hallediyorum. Diğer soruna gelince epilatörle almak, sanki daha iyi yotubeda bir videoda da gördüm acıya dayanabileceğim yerlerde epilatör kullanım diğer yerlerde jilet epilatör kullandığım yerler daha çabuk kendine geldi. Bu arada ben epilatör aksesuarını almıştım ama beğenmedim. iyi bir epiltörle alıp kullanmak daha mantıklı şu ince tüyleri alan cinsten.

Örneğin ben ilk me elos 6000 kartuşunu almıştım dediğin gibi bitti ama biteni çıkarıp içinde yolladıkları diğer kartuşu takıp kullandum. hepsinde böyle midir? bilmiyorum. ama makineyi atmıyosun şekerim pil gibi bitince yenisini takıp kullanıyorsun.

Düzenli kullandığında elbette sonuç alırsın,bence bu tip şeyleri üreten her marka bir yere gelebilmek için üretiyor... ancak bu bir kek çırpıcı değil yada bir saç maşası, yani kalıcılığı çok önemli aslında lazer en hızlı sonuç vereni ama kendime göre sebeplerim var gitmem. tarihe baktığımızda tüm kadınlar bu tüy savaşını vermiş, kurtulmak istemiş bizim gibi. Burada önemli olan kalıcılık etkisi şekerim. Umarım faydasını görürsün.

Sonunda siparisi verdim, insallah sonuclar guzel olur

Merhabalar, uzun araştırmalar sonunda bende almaya karar verdim fakat iki marka arasında kararsız kaldım.
*** Remington i-light prestige IPL-6750-İ modeli , sınırsız atış ,ömür boyu kullanımlık. Sitelerin çoğunda satışı yok şuanda nedendir bilmem.tek bir yerde bulabildim,Fiyatı 1200 Tl.
*** Me Elos Soft Ultra - 126000 atışlık , 1350 Tl.
Remingtonda FDA onayı göremedim, hangi cilt tipi ve kıllarda etkili açık bir bilgi bulamadım.Sınırsız atış olduğu için cezbetti.

Merhaba. Uzun zaman tüy sorunu çekmiş biri olarak lazer epilasyon ve evde lazer epilasyon gibi varyanslarını duyunca insanların mağduriyetlerinden istifade edenler aklıma geliyor ister istemez. Lazer epilasyon yöntemi kişinin cilt ve kıl tipine göre belirlenmektedir. Evde yapılan lazerde cilt ve kıl tipine uygunluğu nasıl belirleniyor? Yakın cevremde iki sene lazere gitmiş (Turkiye'de markalaşmış bir estetik merkezinde) kayda değer bir geri bildirim almamış aksine tüy olmayan yerlerinde kıllanma olmuş, en sonunda iğneli epilasyon ile kurtulmuş olan insanlar sayesinde iğneli epilasyon ile tanıştım. Az biraz daha sabır ile en sağlıklı ve kesin sonuç ile çok memnun kaldım. Lazer epilasyon deyince o deneyimler aklıma geliyor ve lazer yaptıranlara dikkatli olmalarını söylemek istiyorum. Tabiki tercih ve takdir yaptıran arkadaşların.

Kızlar Merhaba . Ben dün itibariyle rowenta derma perfect lazer epilasyon aleti aldim . Daha onceden alex ve diode denemis birisiyim.alex soylendigi gbi kalici degil asla . Diode da oyle . Ikisini de uzunca seanslar yaptrdim . Fakat sonuç koltuk altimi normal kullanacagim sekle soktu . Yani cok az hatta yok gbi. Bikini bölgem azalma var ama bitmedi. Oyle orman gbi degil . Bacak ve kola gelince . Alt bacaklarda azalma var evet . Ust bacak cildirmis durumda ve cogaldigini ya da degisiklik olmadigini hissediyorum . Kollar da oyle . Yani şöyle diyeyim her bölgemde killarda müthiş bir incelme oldu . Bitmez kizlar denemis biri olarak soyluyorum . Bitmeyecegini bile bile o aleti aldim . Ha şunu da diyeyim rowenta secmekteki amacim basliginin degisebiliyor olmasiydi . 1200 liraya aldim evkurdan 15 taksit ayda 80 tl vercem . Canimi cok acıtıyordu guzellik salonlarında yaptırdığm uygulamalar ama mesela bir ya da iki seans bana yazi gecirtiyordu tuysuz kilsiz bi şekilde . Yarin aletim geliyor . Ve duzenli kullanip fotoğraflayip her asamasini sizinle paylaşacağım . Öpüyorum ..

Lazer sistem tüm tüy alma yöntemleri çoğu uygulama merkezinde tecrübeleri uzmanlar tarafından yapılmıyor maalesef. Etkili olmamasının başlıca nedenleri arasında bu geliyor bence, ve tabi uzakdoğuda üretilen ve mikronluk dalga boylarında tutarsızlık gösteren çok fazla cihazda mevcut bu da başka bir etken derken liste uzayıp gidiyor tatlım.
Şuanda en etkilisi iğneli lazer senin de dediğin gibi ama dermatologların hepsi hatta pek çoğu artık lazeri tavsiye etmiyor. Yapmış olduğum küçük bir seminerde şunları ifade ettim ;
"Büyük bir saksı düşünün ve bu saksıda kendi kendine biten arsız bir ot, çimen vs. saksıyı deriniz, otu ise tüyünüz olarak hayal edin. otu kökenden alsanız (ağda, epilatör vs.) dahi arsız ot yeniden yeşeriyor çünkü doğası gereği bu olmak zorunda toprağın sağlıklı olabilmesi ve nefes alabilmesi için bu gerekli bir döngü... Peki kökü yakmak? Kökü yaktınız (IPL vb yöntemler) tabiat gereği uzun bir süre ot bitmedi ve bu işlemi kök kendine gelmeden tekrarladınız ve günü geldi bıraktınız, güneş ve yağmur yeniden oluşması için yetti. Peki saksıyı kırmak nasıl olur du? Evet kesin çözüm dediğinizi duyar gibiyim... Peki ya sonuçları..? Bunu zaman gösterecek..."
Ağda en sağlıklı yöntemdir(!) Bazı sakıncaları mevcuttur elbette , sarkmalar, çatlaklar, acı,hazırlık, zorluk... ancak derin hastalıklara sebep olmayacağına şüphe yoktur. Ben bu yüzden me elos'u aldım kullanıyorum. Uzun süre kalıcılık etkisi olduğu iddaa ediliyor. Ancak beni 30-45 gün idare etsin ben sürekli kullanmaya razıyım. Fazlasında zaten gözüm yok. Doğam gereği olması gerekenler olsun yeter ki sağlıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…