- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Hâlâ kullanıyor musunuz. Ben farklı bir marka aldım ama genel olarak evde veya merkezlerde ipl ile ilgili olumsuz yorumlar okuyorum kafam çok karışık. Hiç kullanmadığınız süre oldumu tüğlerinizin çoğalması gibi bir durum oldumu. Lütfen uzun süre kullanan kişilerden bilgi almaya ihtiyacım varkızlar yaklaşık 3 yıldır tüylerimle ilgili denemediğim yöntem kalmadı. yaklaşık 12 seans lazer aldım ancak bıraktıktan 3 ay sonra tekrar çıktılar. bu döngüden sıkıldım ve gözümü karartıp silk'n flash go ev tipi lazer epilasyon ürününü satın aldım.
cihazla birlikte 1 yedek kartuş geldi, 4 seans oldu yaptım bu hafta,ilk 4 seansı 15 gün arayla yapın diyordu. benim erkek bacağından farklı olmayan bacaklarım bildiğin yer yer kelleşti hemde gözle görülür biçimde. zaten uygulama sırasında odayı yanık tüy kokusu kaplıyor resmen.
4. seansım bitti ancak makinanın üzerindeki kartuş henuz zayıf sinyali dahi vermedi. tabiki çok mükemmel sonuçlar beklemiyorum ancak özellikle genital çok büyük sıkıntıydı benim için. her ay gidip o masaya yatmak bildiğin utancımdan yerin dibine giriyordum sanki. şu an kendim görüyorum herşeyimi, uygun olduğum zaman diliminde evimde temiz temiz kullanıyorum mis gibi. tüyler tekrarlarsa yine merkeze gitmeme gerek kalmadan evimde halledebileceğim.
3.5 sn atış yaptığı için uygulaması da inanılmaz kolay. bacak,kol altı genital ve bıyık bölgemi yarım saat bilemedin 45 dk bitiriyorum.almayı düşününler varda ben tavsiye edebilirim bu cihazı.
merak etiğiniz herbişiyi sorabilirsiniz:)
Merhabalar canim bende uzun dureli arastiriyorum ancak soyle hah tamam budur diyebilecegim bidi bulamadim.az once yine bi bakayim dedim ve senin yazilarina baktim ve hemen uye oldum:) silk n flah go diyosun ancak simdi slkn glide var farkli atislara sahip napsam bilemiyorum.bunlar yeni cikan versiyonlari galiba yedek ampulu vs.carmi bilemiyorum beni aydinlatitmisinn rica etsemmkızlar yaklaşık 3 yıldır tüylerimle ilgili denemediğim yöntem kalmadı. yaklaşık 12 seans lazer aldım ancak bıraktıktan 3 ay sonra tekrar çıktılar. bu döngüden sıkıldım ve gözümü karartıp silk'n flash go ev tipi lazer epilasyon ürününü satın aldım.
cihazla birlikte 1 yedek kartuş geldi, 4 seans oldu yaptım bu hafta,ilk 4 seansı 15 gün arayla yapın diyordu. benim erkek bacağından farklı olmayan bacaklarım bildiğin yer yer kelleşti hemde gözle görülür biçimde. zaten uygulama sırasında odayı yanık tüy kokusu kaplıyor resmen.
4. seansım bitti ancak makinanın üzerindeki kartuş henuz zayıf sinyali dahi vermedi. tabiki çok mükemmel sonuçlar beklemiyorum ancak özellikle genital çok büyük sıkıntıydı benim için. her ay gidip o masaya yatmak bildiğin utancımdan yerin dibine giriyordum sanki. şu an kendim görüyorum herşeyimi, uygun olduğum zaman diliminde evimde temiz temiz kullanıyorum mis gibi. tüyler tekrarlarsa yine merkeze gitmeme gerek kalmadan evimde halledebileceğim.
3.5 sn atış yaptığı için uygulaması da inanılmaz kolay. bacak,kol altı genital ve bıyık bölgemi yarım saat bilemedin 45 dk bitiriyorum.almayı düşününler varda ben tavsiye edebilirim bu cihazı.
merak etiğiniz herbişiyi sorabilirsiniz:)
Aynen katılıyorum sana canım.ben de aynı durumdayım .Alexle 6 seansta bitiyor diyen arkadaslar lazere gidip tuylerinden kurtuldugu icin mi söylüyor bunu yoksa kulaktan dolma mi acaba?
alexe gittim hem de kac seans.hesaplasam verdigim paraya üzülürüm. 3 sene, hicbir seansi kacirmadan. Koltuk altimda tek tuk cikiyor. Ama genital alt kisim tamamen duruyor.
bircok arkadasim da benim gibi.
bu asamaya geldikten sonra yine de senede 2-3 kez mutlaka yaptiriyorlar.
ben en son 6 ay once yaptirdim, birkac ay sobra tekrar giderim.
yuzde yuz lazerle.tuylerinden kurtulan varsa ben de disimi kirarim o derece iddialiyim :)
Merhabalar canim bende uzun dureli arastiriyorum ancak soyle hah tamam budur diyebilecegim bidi bulamadim.az once yine bi bakayim dedim ve senin yazilarina baktim ve hemen uye oldum:) silk n flah go diyosun ancak simdi slkn glide var farkli atislara sahip napsam bilemiyorum.bunlar yeni cikan versiyonlari galiba yedek ampulu vs.carmi bilemiyorum beni aydinlatitmisinn rica etsemm
Merhaba ürünü nereden aldınız acaba pahalı ama sonuç veriyorsa denemek lazımben phlips lumea aldım biraz pahalı 1200 tl ama ben buna değerim dedim. benim en büyük sorunum batıktı ne kullandıysam batıklardan kurtulamadım lazer merkezleri çok acılı geldi randevu ve düzenli gitme zorunluluğuda doğrusu bana göre değildi. lazerde herkesde kesin çözüm değil kimlilerinde tekrarlıyor ıpl de de tekrarlıcak fakat elimin altında cihaz düzenli olarak kullandığım zaman tekrarlamıcağını düşünüyorum. ilk seansım mucize gibi sonuç verdi yüzde doksan dökmüştü çok şaşırdım doğrusu, belki kesin çözüm değil bunu ilerleyen zamanda görücem ama bildiğim tek şey batıklara elveda pürüzsüz bir cilt, acı yok, yanma yok, iki ayda bir çıksada razıyım, on günden sonra oluşan batıklardan kurtuldum. çok şükür diyorum. mahremiyet içinde çok avantajlı, zaman çok az gidiyor ayrıca.
Me elos dediginizi hangi firma getirmis ve fiyati nedir cok rica ediyorum cevabinizi bekliyorum.hangi yönleri iyi....
Arkadaslar halen evde lazer aletini kullananlar varmı ???
Şekerim, notrox diye bir firmaydı sanırım. Türkiye distribütörüymüş, notrox medikaldi sanırım..?
Ayrıca geçen gittigidiyorda, n11de falan da gördüm hayatım ,hatta ve hatta fiyatı biraz düşmüştü ,1250 TL kampanya yapmışlar.Ben aldığımda biraz daha pahalıydı 1350'idi . Geçen gün doğuştan kızıl bir arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmaya başladı. Bakalım onda nasıl etki edicek...
Eki Görüntüle 1402623 ilk uygulamamEki Görüntüle 1402625 3. haftaEki Görüntüle 1402626 6. haftam
Yine küçük küçük kalanlar var ama çok azaldı özellikle kolumda ve bacağımda, bu arada batık çok oluyordu artık kalmadı onu da söylemek isterim şekerler.
me elos Touch tatlım.mrb. sizin kulandiginiz lazer makinesi hangisi? :)
Genital bölgene kendin nasıl yaptın yaMerak ettim doğrusu. Çünkü bende açmak istemiyorum kimseye ve 2 hafta sonra ilk seansım başlayacak. Ve hala kararsızım. Dinen sağliki bir konu olmadıkça açmak günahmış. Ben çok istedim aslında evde yapmayı ama kendime güvenemedim.
Ya hiç açmak istemiyorum. Baya araştırdım harammış açmak. Göbek ve diz arası bayan bayana olsa bile. Evde yapmayı düşünüyorum ama hala çok kararsızım. Yapamam diye korkuyorum. Peki işe yaradı mı sizde? Yanı bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?