Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon keyfime diyecek yok!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kızlar yaklaşık 3 yıldır tüylerimle ilgili denemediğim yöntem kalmadı. yaklaşık 12 seans lazer aldım ancak bıraktıktan 3 ay sonra tekrar çıktılar. bu döngüden sıkıldım ve gözümü karartıp silk'n flash go ev tipi lazer epilasyon ürününü satın aldım.

cihazla birlikte 1 yedek kartuş geldi, 4 seans oldu yaptım bu hafta,ilk 4 seansı 15 gün arayla yapın diyordu. benim erkek bacağından farklı olmayan bacaklarım bildiğin yer yer kelleşti hemde gözle görülür biçimde. zaten uygulama sırasında odayı yanık tüy kokusu kaplıyor resmen.

4. seansım bitti ancak makinanın üzerindeki kartuş henuz zayıf sinyali dahi vermedi. tabiki çok mükemmel sonuçlar beklemiyorum ancak özellikle genital çok büyük sıkıntıydı benim için. her ay gidip o masaya yatmak bildiğin utancımdan yerin dibine giriyordum sanki. şu an kendim görüyorum herşeyimi, uygun olduğum zaman diliminde evimde temiz temiz kullanıyorum mis gibi. tüyler tekrarlarsa yine merkeze gitmeme gerek kalmadan evimde halledebileceğim.

3.5 sn atış yaptığı için uygulaması da inanılmaz kolay. bacak,kol altı genital ve bıyık bölgemi yarım saat bilemedin 45 dk bitiriyorum.almayı düşününler varda ben tavsiye edebilirim bu cihazı.

merak etiğiniz herbişiyi sorabilirsiniz:)

12 seans lazer aldın hiçmi bir işe yaramadı bacım 12 seanz az değil.. bide bu aletin fiyatı nedir benimde aklıma yattı gibi

bir bakayım dedim neyin nesi bu vee 899 Lira mıııı ? höh bu fıyata zaten mis gibi lazer yapan yerler var

hepsiburada.com dan 735 liraya aldım ben biri makinaın üzerinde biri yedek 2 kartuşla birlikte geldi. fiyatın ucuz olduğunu söylemedim zaten. ancak evde lazer epilasyon yapabilmenin avantajlarından bahsettim. makinayı farklı kartuş alarak kız kardeşin annen arkadaşın ile ortak kullanabilirsin. hatta eşiyle birlikte kullananlar bile olduğunu okudum bir yerde. seans günü kovalamak zorunda değilsin kendin evinde uygun olduğun zaman yapabiliyorsun. kimseye mahremini açmak zorunda kalmıyorsun. üstelik tekrarlama durumunda çözüm yine senin evinde.

ben 12 seans lazer aldım evet. önce 6 seans aldım. bir miktar döküldü ama sonra bazı sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. yarım bırakınca tekrar çıktı hepsi. eskisinden de kötü bir halde üstelik. daha sonra tekrar gittim bir güzellik merkezine yeşilköy de. 6 seans aldım yine herşey çok iyi gidiyordu ancak o ara sağlık bakanlığı güzellik merkezlerindeki lazer epilasyon uygulamalarına yasak getirdi bende paramı peşin vermiştim başka yere gitmedim, sonra ara verince yine eski haline döndü. ben çektiğim acıyla kaldım,zamanım ve param da cabası.

benim tenımden mı hormonumdan mı bilmiyorum sürekli tekrarlıyor lazerden sonra dökülen bölgelerim de. 1 2 yıl içinde mutlaka tek tük yine çıkıyor lazer yapmazsam hemen artıyor. biraz da bu yüzden ev tipi almayı düşündüm. ve iyi ki almışım diyorum şu an.

hepsiburada dan bu kadar yüklü bir ürün alınca bana 100 lira değerinde hediye çeki verdi. bu çekler ile yedek kartuş ta aldım:) yedek kartuşlarımın tanesi 30 liraya geldi:) makinayı da 12 ay taksitle aldığım için aylık 65 lira gibi bir taksit ödüyorum o kadar. her ay sadece bıyık ve çene bölgesine veriyordum sadece ben 60 lirayı. şimdi tüm vucudum süresiz lazer görüyor. daha ne isterim!

Valla ben bu tarz şeyler için beklemeyi tercih ederim.. Bi sene falan kullanın bakalım.. Ya bırakınca tekrar çıkarsa..Bide lazer epilasyon merkezlerinde bunun eğitimini alıyolar..Bu kadar basit mi evde yapmak?
Ablam Lazer yaptırdı ve genital bölge biraz uzun sürünce ayarını yükseltmişler ablam o gün eve ördek gibi yalpalayarak gelmiş..3 günde acayip acı çekmiş.. Yandım resmen diyodu.. Ama o seanstan sonra çok farketmişti....Bunu evde bilinçsiz kullanınca kendimizi yakma ihtimali yokmu? Açıkçası ben tıraşlarım böyle şeylerden.. Dediğim gibi eniyisi biraz bekleyip kullananların sonuçlarına bakmak..

bu akşam 6. seansımı yaptım. bacak be bıyık bölgesinde ,inanılmaz bir azalma söz konusu. hatta bıyık neredeyse bitti diyebilirim. genital biraz can yakıcı olduğundan çok sağlıklı oarak işlem uygulayamadım o bölüme. dolayısıyla dökülme var tabiki ancak çok değişiklik olduğüunu söyleyemem.

açık tenliyseniz ben önerebilirim, evimde bu işlemi yapmanın keyfi gerçekten çok başka. üstelik tekrarlasa bile tekrar evde olduğu için hemen önlemini alabilirim. 6 seans oldu yapıyorum, en yüksek seviyede üstelik, henuz cildimde kızarma dahi olmadı. ve ilk kartuşum bugun ilk defa azalmaya başladığının sinyalini verdi.

Merhaba kırmızı gitar,
silk n flash işe yarıyor mu? almayı düşünüyorum. Tavsiye edersen sipariş vereceğim. Cevabını bekliyorum...

Merhaba kızlar:)
hanidir girmemişim siteye, anam o da neler olmuş dur bakayım dedim hemen size cevaplar vereyim.

makinayı kullanmaya hala devam ediyorum. ancak yaz döneminde tabiki ara vermek zorunda kaldım malum bronzluk durumu:)

ana makinadan hala memnunum. bıyıklarım neredeyse bitti, koltukaltım da öyle bacaklarımın üst tarafında epğey azaldı sadece arkalarda kaldı biraz o da benim tembelliğimden sıkılıp gelişigüzel yapıyorum.

genital bölge biraz sorunlu:) çok acıdığı için ancak üst bölümde kullanabildim. epey döktü onları. ben devam ediyorum kullanmaya. ancak diğer modelleri hakkında fikrim yok. ama ben pişman olmadım:)

canım bişe merak ediyorum. bu cihaz ıpl denilen hani geçici tüy döken cinsten bi alet mi yoksa kalıcı tüy cıkarmayı engelleyen alexan. markalı cihaza eş değer bi ürün mü yanı bir iki seneye yakın 10-12 seans kullansam tamamen bitmiş olurmu tüm tüylenme sorunum. bende düşünüyorum almayı hepsiburada da inceledim ama bu bahsettiğim detayı göremedim yardımcı olursan sevinirim

ürün ytamamen bitirmyi ne kadar sürede sağlar bilmiyorum. ben çok düzenli yapmıyorum bir süredir. bıraktığım gibi duruyo ama dökülenler yeniden çıkmadı. en azından bacaklarımda....

çok hızlı bir gelişme beklemeyin, ama beni tatmin etti.

makinanın cinsi nedir hangi epilasyona daha yakın bir işlemdir yaptığı inan bilmiyorum.

ben bu makinelerin seninde söylediğin gibi ıpl cinsi olduğunu biliyorum. doktorum bana öle sölemişti. alex. lazer için 10-12 seans çok fazladır. 6 seansta biter normalde. sadece ıpl için 12 seans yapıyorlar ve garanti de vermiyorlar. arkadaşta muhtemelen ütüleme lazere gitmiş, sonuç alamamış. ben alex. lazere gidiyorum. 6. seansa gidicem haftaya, tek tük kaldı şimdi...
bilgim yok ama alex. düzeyinde evde kullanılabilen bir makine olduğunu sanmıyorum. çünkü insanlar bunun için özel eğitim alıyorlar. yine de böyle birşey varsa görmek isterim.

arkadaşlar konuda açtım ben remingtonun bi cihazını aldım 1000 tl ye. Bugün elime geldi sabah eve geçince kullancam ama bi anlık heyecanla aldım taksitle arkadaslarım memnun kaldıgı icin simdi acele ettim die pişmanın bi yorum alsam bilen biri varsa işe yaramıyorsa kuruyu açmadan iade edeyim..

evet bu aletler gerçek lazer değil alexandrite gibi. ipl cihazı bunlar aslında. yani kalıcı bir tüyden kurtulma garantisi yok... ağda yapar gibi periyodik olarak tekrarlamak zorunda kalırsınız... aslında biraz araştırılsa... insanlar bilmeden etmeden alıyorlar, ucuz birşey de değil yani... tamam evde yapma rahatlığı söz konusu ama kalıcı etki göstermeyen bir yöntem.

Son düzenleme:
Alexle 6 seansta bitiyor diyen arkadaslar lazere gidip tuylerinden kurtuldugu icin mi söylüyor bunu yoksa kulaktan dolma mi acaba?
alexe gittim hem de kac seans.hesaplasam verdigim paraya üzülürüm. 3 sene, hicbir seansi kacirmadan. Koltuk altimda tek tuk cikiyor. Ama genital alt kisim tamamen duruyor.
bircok arkadasim da benim gibi.
bu asamaya geldikten sonra yine de senede 2-3 kez mutlaka yaptiriyorlar.
ben en son 6 ay once yaptirdim, birkac ay sobra tekrar giderim.
yuzde yuz lazerle.tuylerinden kurtulan varsa ben de disimi kirarim o derece iddialiyim :)

Merhaba bende Remington yeni aldım . Acaba memnunmusunuz. Henüz paketini açmadım hep olumsuz yorumlar okuyorum tüğleri çoğaltıyor gibi yani bitirmese razıyım ama çoğaltmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…