- Konu Sahibi kirmizigitar
-
bu akşam 6. seansımı yaptım. bacak be bıyık bölgesinde ,inanılmaz bir azalma söz konusu. hatta bıyık neredeyse bitti diyebilirim. genital biraz can yakıcı olduğundan çok sağlıklı oarak işlem uygulayamadım o bölüme. dolayısıyla dökülme var tabiki ancak çok değişiklik olduğüunu söyleyemem.
açık tenliyseniz ben önerebilirim, evimde bu işlemi yapmanın keyfi gerçekten çok başka. üstelik tekrarlasa bile tekrar evde olduğu için hemen önlemini alabilirim. 6 seans oldu yapıyorum, en yüksek seviyede üstelik, henuz cildimde kızarma dahi olmadı. ve ilk kartuşum bugun ilk defa azalmaya başladığının sinyalini verdi.
Arkadaşım ben mail attım sana, cevap bekliyorum. :)yarı fiyatına satıyorum arkadaşlar. hiç kullanılmadı merak etmeyin. ilgilenenlerin e_efnan@hotmail.com a mail atmasını rica ederim
Merhaba kızlar:)
hanidir girmemişim siteye, anam o da neler olmuş dur bakayım dedim hemen size cevaplar vereyim.
makinayı kullanmaya hala devam ediyorum. ancak yaz döneminde tabiki ara vermek zorunda kaldım malum bronzluk durumu:)
ana makinadan hala memnunum. bıyıklarım neredeyse bitti, koltukaltım da öyle bacaklarımın üst tarafında epğey azaldı sadece arkalarda kaldı biraz o da benim tembelliğimden sıkılıp gelişigüzel yapıyorum.
genital bölge biraz sorunlu:) çok acıdığı için ancak üst bölümde kullanabildim. epey döktü onları. ben devam ediyorum kullanmaya. ancak diğer modelleri hakkında fikrim yok. ama ben pişman olmadım:)
İlgilennler e_efnan@hotmail.com a mail atabilir.yari fiyatina silk n flash go cihaz var.kacirmayiiiiin
canım bişe merak ediyorum. bu cihaz ıpl denilen hani geçici tüy döken cinsten bi alet mi yoksa kalıcı tüy cıkarmayı engelleyen alexan. markalı cihaza eş değer bi ürün mü yanı bir iki seneye yakın 10-12 seans kullansam tamamen bitmiş olurmu tüm tüylenme sorunum. bende düşünüyorum almayı hepsiburada da inceledim ama bu bahsettiğim detayı göremedim yardımcı olursan sevinirim
canım bişe merak ediyorum. bu cihaz ıpl denilen hani geçici tüy döken cinsten bi alet mi yoksa kalıcı tüy cıkarmayı engelleyen alexan. markalı cihaza eş değer bi ürün mü yanı bir iki seneye yakın 10-12 seans kullansam tamamen bitmiş olurmu tüm tüylenme sorunum. bende düşünüyorum almayı hepsiburada da inceledim ama bu bahsettiğim detayı göremedim yardımcı olursan sevinirim
arkadaşlar konuda açtım ben remingtonun bi cihazını aldım 1000 tl ye. Bugün elime geldi sabah eve geçince kullancam ama bi anlık heyecanla aldım taksitle arkadaslarım memnun kaldıgı icin simdi acele ettim die pişmanın bi yorum alsam bilen biri varsa işe yaramıyorsa kuruyu açmadan iade edeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?