- 24 Temmuz 2018
- 10
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi AysegulAdana
Merhaba cnm bnde adanaliyim evet cok sicak. Bndede lazer makinesi var benn lazer gecnisimde var yani baya bi azalma var yer yer kullaniyorum neyse soruna geceyim.
Bolgeyi tras edip killar cikmy basladgnda yani gozle gorunur oldugunda yapmaya baslayablrsin cku killar kisayken daha iyi etki edermis. Sonrasinda zaten dokulme olacak bi 15 gn snra ka lan dokulmeyenlere vur isinlari lazer merkesinde 15 gnd e bir kontrol var cnku.
Bende ki alette dereceler var ben 3le basladim mesela yakmiyosa etki etmiyo demek 4 egetirdim bazi bolgeleri 4 yakiyo yani yetiyo bazilari da 5 leypiyorum cnku ben esmerim ama sen beyazsan mutlaka dusk dereceden baska aci cekmiyosan bi ust seviyeye getir oyle dene ama cok dikkat et kendini uakma uani yuksekten baslama gittigim yerde bana o seklde yapti lazeri.
Bence once gorunmeyen yerinde dene yuze hemn baslama oralardan sonuc al oyle yuze gec bide ekimi kasimi bkle direk sicakta ism goren yerine yapma lekelenirsin baska sorn varsa sorcm kusra bkma pek yazamiyorum umarm. anlasilmistir kpavyem skntili
öncelikle yüzünde kesinlikle traş makinesi, traş vs kullanmaMerhabalar.
Marka verebiliyor muyuz bilmediğim için marka vermiyorum.X marka bir lazer epilasyon cihazı aldım.
3 ayrı başlığı bulunuyor ve her başlıkta 75.000 atış mevcut (ekstra başlık sipariş edebiliyorum)
3-4 gündür araştırmama rağmen hala bazı sorulara net bir cevap bulamadım.
Çok açık tenli olduğum için yanık ve iz risklerinden korkuyorum.
Lazerin kışın yapılması gerektiğini,yazın yapıldığı taktirde güneşten korunmamız gerektiğini biliyorum.
Adana sıcağında zaten kol,yüz gibi yerlere yapıp o riski almayacağım.
Önceliğim bacak,koltuk altı,bikini ve genital bölgesi.
Öncelikle sorum bölgeyi tıraş ettikten hemen sonra mı kullanmalıyız lazeri yoksa belli bir süre ya da gün beklememiz gerek mi?
Uygulama sonrası bölgeye sadece güneş kremi sürmemiz yeterli mi yoksa ektra bir krem,jel kullanacak mıyız?
Her uzadığında tıraş etmemiz gerek mi yoksa çıktıkça direk lazermi uygulayacagız?
Bu tıraş işinin ne zaman sonlandıracağız? çünkü tıraşladıkca daha gür çıkmaz mı?
Ve en önemlisi yüz ve dudak üzerine nasıl uygulayacağız? yüz ve dudak üzerine asla jilet vuramam.direk uygulayabilir miyim?
öncelikle yüzünde kesinlikle traş makinesi, traş vs kullanma
asla asla asla
yüzde lazer erkek sakalı gibi değilse hiç bir estetisyen önermiyor
erkek traş makinesi varsa evde tüylerini kısaltıp yapabilirsin lazeri illaki sıfır kökten alıcaksan bir iki gün uclarının görünmesini bekle
mutlaka deneme atışları görünmeyen bir yerinde yap cunku evde yapılan lazer aletleri hakkında cok iyi şeyler okumadım
kullandıktan sonra hametan gibi yanık kremleri sürebilirsin
yüze lazerde önerilmiyor ayva tüyleride görüp onlarında siyah ve kalın cıkmasını hatta gürleşmesini saglıyorJilet kullanmamam gerektiği söylendi evet.Kardeşimin kısaltma makinasını kullanacam.Yüzüme kullanmayacam fakat.Yüzüme bugune kadar agdadan başka bir şey değdirmedim ve öyle göze batan türden değil yüz tüylerim.
Önce bacagımda denemem sanırım daha mantıklı olacak :)
Yapmayım mı yani :/ yanaklarıma vs yapmasam olurda kulak kısmına yakın olan yerleri haftada bir alma ihtiyacı duyuyorum.sadece o bölgeye yapsam olur mu sizce?yüze lazerde önerilmiyor ayva tüyleride görüp onlarında siyah ve kalın cıkmasını hatta gürleşmesini saglıyor
Bak omce 3 le basla hic etki etmezse oyle 4 e gel cnku beya tenliyim diyorsun riske girme canim ben esmer tenlym ben bile bazen 4 yetiyor kola 4 normal ama gorunmyen yerlern daha beyazdir 3ile basla etki etmezse 4 e gel etki etmezse ozaman 5 yap aci xektiysen zaten kil koklerine lazer etki ediyo demektirÇok teşekkür ederim cevapladıgınız için.
4 derece ile başlamam uygun mudur sizce koltuk altı ve bacak bölgesne?
Aleti aldıgım yer kolumda 5 derecede denemişti ve hiç yanmamıştı.5le başlayıp yanarsa mı 4 getirmeyelim sizce?
yüz ve bıyıgı kışın yapacam :)
ablamın cene bölgesinde sadece cene ucu kısmnda tek tük tüyleri vardı lazer yaptırdı hemde iyi bir yere güzel paralar vererekYapmayım mı yani :/ yanaklarıma vs yapmasam olurda kulak kısmına yakın olan yerleri haftada bir alma ihtiyacı duyuyorum.sadece o bölgeye yapsam olur mu sizce?
ablamın cene bölgesinde sadece cene ucu kısmnda tek tük tüyleri vardı lazer yaptırdı hemde iyi bir yere güzel paralar vererek
suanda ceneden boyuna kadar sakal gibi ayva tüyleri var koyu renk değiller ama uzun ve coklar
benimde cenemdeki birkaç tüy icin sordugumda yapamayız artar dediler
mutlaka danısın bir estetisyene
Tamam 3le başlayım haklısınız.hassas ve beyaz tenliyim riske girmeyim :)Bak omce 3 le basla hic etki etmezse oyle 4 e gel cnku beya tenliyim diyorsun riske girme canim ben esmer tenlym ben bile bazen 4 yetiyor kola 4 normal ama gorunmyen yerlern daha beyazdir 3ile basla etki etmezse 4 e gel etki etmezse ozaman 5 yap aci xektiysen zaten kil koklerine lazer etki ediyo demektir
bana sadece iğneliyi önerdiler yüz icinlazerden önce jilet ya da makina vurduruyorlar ondan öyle olmuş olabilir mi? ben asla vurmam çünkü.Zaten çene ya da boyuna bugune kadar vurmadım.Annemin çenesinde var biliyorum o görüntüyü :/
ben en iyisi kulak ve bıyık kısmına düşük derecede direk uygulayım kışın :)
çok sağolun
tabi yanak bölgemde ayva ve sarı tüyler var.doğru söylüyorsunuz şahken şahbaz olmayalım.ben sadece kulak yanlarına vurayım :)bana sadece iğneliyi önerdiler yüz icin
lazer aynı anda birden cok fazla tüye atış yapıyor ve benim tüylerim cokca değil sizinki cokcaysa tabi sıkıntı yoktur ancak arada ayvalar varsa onlarıda kalınlastırabilir temkinli olmakta fayda var :)
ne demek tez vakitte kurtulursunuz inşallah :)tabi yanak bölgemde ayva ve sarı tüyler var.doğru söylüyorsunuz şahken şahbaz olmayalım.ben sadece kulak yanlarına vurayım :)
çok sağolun
Evet canm aciyo biraz orayada ayni kisaltma islemini uygulocaksin kisaltip bas vemreye baslayncs yapcaksun lazeri ancar o bolge nemli bolge oldugu icin daha uzun suruyo bnm hala bitmedi yillardir yani azaldi ama 15 gunde bir yap uzayanlarum uzerine snra seyret bakapm 1 hafta snra dokulme baslamasi lazm arastirmak lazm tabiki detayli bilgi icnTamam 3le başlayım haklısınız.hassas ve beyaz tenliyim riske girmeyim :)
özel olacak ama genital bölge çok acıtıyor mu? ben ordan çok korkuyorum
Canm merhaba ben sana killar cikmaya bsladnda ilk atisi yap dedim eger oyle yaptiysan doklmesi gerekirdi ben oyle yaptim suanda elime gelyo hepsi ama ben 4 le yaptim 3 genitalde az gwleblr 4 le devam et aci cekmen gerekir cnku koklere temas ettgni oyle anlariz beklemene gerek yok sen 2.seansa basla dokulur yaknda ama 3 belliki etki etmemis 4 le devm et canimMerhaba.
13 gün önce bölgeyi glitte venüs ile traş edip lazer ile atışlar yaptım.İlk kez deneyimleyeceğim için düşük derecede (3) atış yaptım.Bugun 13.günüm,kılların uzunlugu yaklaşık 1,5-2 mm.Elimde çektim fakat kopmadı.Açıkcası pek dökülecekmiş gibi değiller.Beklemeli miyim yoksa 2.seansı uygulamaya başlamalı mıyım? 2.seans öncesi yeniden tıraşlamam mı gerek yoksa 1,5-2 mm lik kıllara atış yapabilir miyim?
Hayirr tuy dokucu kulanma canim ayni seklde vur oboydakilere lazeri olsun iyicegeciktirme dokulmesniSanırım derecesi az geldi bana ve beklemeden yaptım lazeri.ilkin acemiliği işte :) tüy dökücü krem kullanıp dediğiniz gibi kıllar çıkmaya başlayınca tekrar yapacam 5 derecede :)