- 9 Aralık 2015
- 967
- 1.845
- 113
- 39
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Merhaba canım benim de bebegim var yoksa camiye gitmeyi düşünüyordum. Ama konu komşudan öğreten olsa giderdim. Sen sor çevrene çocuklara yine öğretebilirsin çok güzel birşeymaşallah rabbim yardımcınız olsun bende keşke etrafımda ögrenmek isteyen olsada ya gelse yada gidip ögretsem diyorum evde boş durmak bunaltıyor beni bebeğim olunca boşladım biraz
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar . Nasil peki okuyabiliyor musun canım çok sevindim senin adına . Darısı bana olsun. Elif be bitirdim bugün çocuğun okuluna çikolata gönderiyorum dagitsin arkadaşlarına:))))günaydın hayırlı cumalarınız olsunnnn
akşam biraz elif lam mim (bakara süresi 285-286 ayeti) çalıştım bugun yine bu sayfaya çalışacağım inş.
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar . Nasil peki okuyabiliyor musun canım çok sevindim senin adına . Darısı bana olsun. Elif be bitirdim bugün çocuğun okuluna çikolata gönderiyorum dagitsin arkadaşlarına:))))
Ama daha nerde sular seller gibi . Boşver biz doğru okumaya bakalım . Inşallah ayetlerden konuları tekrar etmeyi düşünüyorum bende . Istediğin çikolata olsun kuzum :)))))))yani sular seler gibi değil ama okumaya çalışıyorumm
bence sen yine konulara çalış ama kurandan takip etmeye bak
ben netten açıyorum hoca okuyor bende takip ediyorum vurguladığı harflere dinliyorumm
haftasonu babam bir sınavdan geçirirrr
gönder tabiki çikolataaa bizde isterizzz
Ama daha nerde sular seller gibi . Boşver biz doğru okumaya bakalım . Inşallah ayetlerden konuları tekrar etmeyi düşünüyorum bende . Istediğin çikolata olsun kuzum :)))))))
Ay valla aynen kaç yaşındasın canım bu arada ben 28bende yavaş olsun anlayarak olsun temiz olsun nasılsa bu yaşa kadar beklerdim ha bugun ha yarın derken
Ay valla aynen kaç yaşındasın canım bu arada ben 28
Aaa masallah boyun kadar olmuş Allah bağışlasın . Benim iki oğlan var biri 3 biri 2 yaşındaben senın ablanın o zaman ben 38 yaşındayım 1 oğlum var 17 yaşında senın küçük sanırım çocklarrr
Aaa masallah boyun kadar olmuş Allah bağışlasın . Benim iki oğlan var biri 3 biri 2 yaşında
E sen bir daha düşünmedin mi canım merak ettim :))))o maşallah kuzularııı
E sen bir daha düşünmedin mi canım merak ettim :))))
Aminnnn cümlesine de uzun ömürler versin rabbim hayırlı evlat olsunlar inşallah canımyok canım allah oğluma uzun ömür versinnnnnn
Aminnnn cümlesine de uzun ömürler versin rabbim hayırlı evlat olsunlar inşallah canım
Merhaba canım sanada hayırlı haftalar olsun bu haftamiz biraz zor geçeceğe benziyor kış yüzünü gösterdi çocuklar hastagünaydın hayırlı haftaların olsun canım
bende bir ctesi akşamı babamla okudum bir daha çalışamadım
ama işlerimi topğlayam hemen çalışacam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?