- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Konularımız yakınmış canım . Bugün sedde ye çalışıyorum. Bundan sonraki dersler hep tecvid benim korktuğum yerler
Bak tabi canım orada ses kayıtları da oluyo doğru şekilde okumak için. Hani anlamları falan değişiyor derler ya yanlış okuyunca.tecvidli okuyanlara hayranım ben . Darısı bize inşallah. Bu arada hoca sürekli olarak her derste sunu söylüyor. Bir kelimeyi okumadan heceleyin . Sonra tek defada birleştirip okuyun . Zamanla akici olur diye .sana da faydası olur belkiişte tevcidliyi bende diyanette çalışacam artıkkkkk onu nasıl olacak onuda bilmiyorummm
çünkü ara ara diyanettin sayfasından bakıyorummm
Bak tabi canım orada ses kayıtları da oluyo doğru şekilde okumak için. Hani anlamları falan değişiyor derler ya yanlış okuyunca.tecvidli okuyanlara hayranım ben . Darısı bize inşallah. Bu arada hoca sürekli olarak her derste sunu söylüyor. Bir kelimeyi okumadan heceleyin . Sonra tek defada birleştirip okuyun . Zamanla akici olur diye .sana da faydası olur belki
Zaten ilk okurken hecelerine ayırıp.ikinci kez kuran okuyor gibi okuyun diyo canım şu an çok normal ben de oyleyimben çok heceliyorummmm maleseff yavaş yavaş olacak inş.
Zaten ilk okurken hecelerine ayırıp.ikinci kez kuran okuyor gibi okuyun diyo canım şu an çok normal ben de oyleyim
Ben flasima indirdim televizyon dan bakıyorum. Büyük ekran iyi oluyor . Youtube dan. Kuran öğreniyorum diyanet yazınca çıkıyor zaten . Telefondan verim alamadımsen diyanet sayfasından mı youtube mı bakıyorsunnnn
Ben flasima indirdim televizyon dan bakıyorum. Büyük ekran iyi oluyor . Youtube dan. Kuran öğreniyorum diyanet yazınca çıkıyor zaten . Telefondan verim alamadım
Çok güzel çalıştigin hâlde çabalaman valla tebrikler. Ben ev hanımıyım fırsat bulamıyorumhım anladım caım
bende işyerinde fırsat buldukça bakıyorummm
evde tekrar ediyorum ama telefondannn
canım ben bildiğin harflerden falan komple basladımMerhaba canim sen nasilsin devam edebilir musun calismaya
Bende öyle canım harflerden başladım çünkü ortadaki sondaki harfleri karıştırıyordum. Ay ne güzel bak esin de biliyormuş Allah sürekli kılsın.canım ben bildiğin harflerden falan komple basladımunutmuşum hep toparlamak için vaktim kaldıkca iştee calısıyorum teyzemle oda uzakta biraz onunla biraz eşimle cat pat geniş zaman bulunca daha fazla yoğunlaşıcam inşallah
bende karıstırınca en iyisi harfleri kopmle başlayayım yeniden dedimBende öyle canım harflerden başladım çünkü ortadaki sondaki harfleri karıştırıyordum. Ay ne güzel bak esin de biliyormuş Allah sürekli kılsın.
bende karıstırınca en iyisi harfleri kopmle başlayayım yeniden dedimamin canım İnşaallah :))
Iyi yapmışsın kuzum hergün bir kere bakmak gerek yoksa unutuluyo:)bende karıstırınca en iyisi harfleri kopmle başlayayım yeniden dedimamin canım İnşaallah :))
Aynen öyle bir de eskiden bildiğimiz bazı şeyler değişmiş kalın harfler u ı falansürekli tekrar etmeyinceee insan unutuyorrr canımm
Aynen öyle bir de eskiden bildiğimiz bazı şeyler değişmiş kalın harfler u ı falan
Pes etmek yok kızlar aynen yola devam :) bende sondaki kaf , te, he harflerini benzetiyorum hepkendime gülüyorum hep okumaya başlayınca eşimde yazık bakıyo öyle inşallah bu sefer doğru söyler hatırlar diye umutlanıyo işteolsun ama böyle böyle öğrenicez yeterki istek olsun :))
ay sorma ra ile da yı hala karıştırıyorum desemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?