- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Sağol canım Allah razı olsun valla çocuk gibi heyecan yaptım uzun bir süre bir daha okuyamam heralde :))MaşaAllah bende heptoplum içinde Cuma suresi biraz kısa diye onu okurum Rabbim kabul etsin inşaAllah.. İzin verdiği içinde bin şükür :)
Ama okumazsan hiç yenemezsin.. Sesli sesli oku sen evde bir bakmışsın Rabbimin izniyle hızlanmışsın bile :)Sağol canım Allah razı olsun valla çocuk gibi heyecan yaptım uzun bir süre bir daha okuyamam heralde :))
Inşallah canimAma okumazsan hiç yenemezsin.. Sesli sesli oku sen evde bir bakmışsın Rabbimin izniyle hızlanmışsın bile :)
Gunaydinnn hayırlı haftalar :)günaydın iyi haftalarınız olsun kızlarrr
Merhaba canım rabbim kabul etsin insallahgünaydın kızlarrrrr
kuranı kerim hatim
Maide Süresi
6 cüz ; sayfa: 106,107,108,109,110,111,112,113,114,115
Bugunki çalışmam
Kuran-i Kerim hatim
7.cuz 135-136-137-138-139-140 sayfalarını okudum
Inanarak ve düzenli çalışınca oluyormuş canım bende elif be cüzü ve youtubedaki diyanetin videolarından öğrendim. Biz de hala yavas okuyoruz ama günlük okuyunca gelişiyor. Istersen bize katıl ilk hatimimiz başladık ramazan sonu bitirmek için inşallahBen evde bir ay bile sürmedi öğrendim çok şükür eşim kalemli kuranı kerim seti almıştı çeşitli hocaların sesinden çalışma imkanı sunuyor okuma yazma bilmeyenler bile kolaylıkla öğrenebilir tabi henüz çok yavaş okuyorum ama okudukça geliştireceğime inanıyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim:)Maşallah azminiz daim olsun...
Sağol canım sende güzel gidiyorsun bugün bak inşallah ne farkettim biliyor musun . Çalışmadığım gün boşa gitmiş gibi hissediyorum ve vicdanım sizliyo calistigim gun ise ister istemez kendimi zorluyorum hadi bir sayfa daha hadi diyerek:))))canım allah kabul etsinnnn
ben akşam bakamadım çok güzel gidiyorsun
Sağol canım sende güzel gidiyorsun bugün bak inşallah ne farkettim biliyor musun . Çalışmadığım gün boşa gitmiş gibi hissediyorum ve vicdanım sizliyo calistigim gun ise ister istemez kendimi zorluyorum hadi bir sayfa daha hadi diyerek:))))
Ay masallah ne güzel oruç tutmuşsun ben geçen hafta iki üç gün üst üste oruç tuttum rabnim tesadüf habersiz misafir geldi temizlik yemek oruç derken hasta oldum bu hafta ancak iyileştim. Oruckenbas ağrısı uyku hali halsizlik oluyo çünkü rabbim kabul etsin
inan rabbim günah yazmasın
ama bu hafta herşeyi beni zorladıııı tabi bunlar bahane değil
biraz halsizliğim vardıııı
birde bu hafta oruçlu geçirdimmmmm hali ile iyice saldımm
ama bugun oruçlu değilim hemen eve gidince bakıcamm
geçtiğimiz hafta sonu bir kitap okumuştum 32 sayfalık
şeytanın hileleri
diyeee
aynen bu hafta töbve yarabbim şeytan ile resmen savaştım nasıl bilinç altına oturduysaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?