- Konu Sahibi sagliklihayat
-
2 gün tuttum canimallah kabul etsın cnm
oruca başladın mı
Seninde kandilin mübarek olsun canim daha yeni telefonu elime aldım bir kaç Yasin okudum karışık dualar okudum kandil diye bendegünaydın canım hayırlı kandıllerin olsunnnn
ben sanırsam ctesi namazlarıma ve kuran başlarım allah nasip kısmet ederseeeee
allah kabul etsin canımSeninde kandilin mübarek olsun canim daha yeni telefonu elime aldım bir kaç Yasin okudum karışık dualar okudum kandil diye bende
Bir iki okumaya eski haline geliyo cnm Allah kabul etsin hayırlı cumalarhayırlı cumalarrr
bende çok şükür bugun sabah namazı ıle güne başladım regl bitti gibi bakalım ilerleyen saatlerde ne olur bilmem
tekarar etmeyince hemen unutucam ya baya zor okudum sabah
Kuranı Kerim Hatim
Nisa süresi 5 Cüz
sayfa: 86-87-88-89
Allah kabul etsin canım aslında çok zor olmuyo havalar serin olduğu için ben hep gelen giden oldu tutamadimgünaydın canım hayırlı haftalar olsun ben bakamadım bu hafta sonu
bugun oruca başladımm
Bugunki çalışmam
Kuran-ı Kerim hatim
7.cüz 129-130-131. Sayfaları okudum
Sağol cnm senin okuduklarını da Rabbim kabul etsin hadi Bismillah diyerek güzel bir giriş yaptinböyle devam edelim insallahIyi akşamlar cnn allah kabule etsin
Kuranı Kerim Hatim 5 cuz
Sayfa 90,91,92,93 ,94,95,96,97
Sağol cnm senin okuduklarını da Rabbim kabul etsin hadi Bismillah diyerek güzel bir giriş yaptinböyle devam edelim insallah
Merhaba canım başlayabildin miHatime katılmak isterim sizin içinde uygunsa :)
Merhaba başlayamadım 3 tane cüzüm var okuyacağım sonra başlayacağım inşaAllah hayızım zaten :)Merhaba canım başlayabildin mi
Anladım canım biz yavaş ilerliyoruz zaten yetişirsin bize ramazana kadar inşallahMerhaba başlayamadım 3 tane cüzüm var okuyacağım sonra başlayacağım inşaAllah hayızım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?