- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
Bugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
1.cüz 19-20
2.cüz 21. Sayfaları okudum
Konu Kuran-i Kerim hatim
1.cüz 19-20
2.cüz 21. Sayfaları okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın hafta sonu bakabildin mi ben biraz baktım elhamdülillah. Kız ben hasta olcam diye diye 4-5 günüm geçti korkuyorum evde gebelik testi yaptım sonuçta negatif ayyy napcam stres oldumamin cnm cümlenizin inş.
evet canım güne güzel başladım
Sağol canım teşekkür ederim ... maalesef hafta sonları yoğun geçiyor benimde bu hafta yoğun işte okul tatil olduğu için. Test negatif zaten olması cook düşük bir ihtimal neredeyse yüzde 1 . Çocuklarim çok küçük kaldıramam ondan korktum :)) yine de herşeyin en iyisini Rabbim bilirhayırlı haftalar olsun canımmm
allah kabul etsin okuduğun kuranı kerimi
malesef haftasonu bakamadımmm
ctesi biraz yoğun geçtii
buralar mahvoldu yine çok şükür bizlerde birşey yok
bugun inşallah bakabilicem
işte negatifmiş stres olacak bir durum yok çünkü günler uzuyor kısalıyor onu da etkisi varmış
günde 2 bardak adaçayı içç iyi gelirrr
günaydın canım nasılsınSağol canım teşekkür ederim ... maalesef hafta sonları yoğun geçiyor benimde bu hafta yoğun işte okul tatil olduğu için. Test negatif zaten olması cook düşük bir ihtimal neredeyse yüzde 1 . Çocuklarim çok küçük kaldıramam ondan korktum :)) yine de herşeyin en iyisini Rabbim bilir
Tatlim 36. Bölümü ben başka yerden okumuştum galiba tam hatirlayamdim ya da o kısmi sen videosuz okuyabilirsin. Ben mazeretliyim cok şükür bir hafta :)))kuran kerim çalışıyorumm
kuran öğreniyorum 37 bölüm yasin süresi( 20-27 ayet)
36 bölüm yokk
kuran kerim çalışıyorumm
kuran öğreniyorum 37 bölüm yasin süresi( 20-27 ayet)
36 bölüm yokk
Tatlim 36. Bölümü ben başka yerden okumuştum galiba tam hatirlayamdim ya da o kısmi sen videosuz okuyabilirsin. Ben mazeretliyim cok şükür bir hafta :)))
Allah kabul etsin canım sana da hayirli sabahlar öğlen oldu ama:))))hayırlı sabahlar canım
kuranı kerim hatim
1 cüz 2 süre 16-17 sayfa
Masallah canım 2 gundur çok iyi gidiyorsun ilk cüzün bitmiş tebrikler . Sen aynen okumaya devam bende sana yetişirim insallahKuran kerim hatim
1 cuz süre 2
18,19,20 sayfa
Masallah canım 2 gundur çok iyi gidiyorsun ilk cüzün bitmiş tebrikler . Sen aynen okumaya devam bende sana yetişirim insallah
Ay hakikaten ya elime telefonu alınca instagramdi whatsapti bırakamıyorumgünaydın canım
evet öyle oldu
inşallah böyle giderimmm
inan geeler uzun olunca evde boş işlerle uğraşmaktansa(tv-sosyal medya) bunla uğraşıyorum
Ay hakikaten ya elime telefonu alınca instagramdi whatsapti bırakamıyorum
En güzelini yapıyorsun bir bırakınca geri toplamak zor oluyorİNAN bende kendimi böyle telkin ediyrum
bazen akşam namazından sonra bazen yatsı namazından sonra bazne sabah namazından sonra hemen
oturuyorum
En güzelini yapıyorsun bir bırakınca geri toplamak zor oluyor
Sıfırdan başladığımızı düşünürsek çok yol katettik aslında Elhamdülillah canım. Birbirimize destek vermek çok güzel motive ediyor sen okudukça benimde okuyasın geliyo hevesleniyorum :))) Allah razı olsuninşallah beraber başaracağız
canım çok eksiğimi var çokk
yinede çok şükür elhamdüllah diyelim