- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
Geçmiş olsun canim önemli birşey yoktur insallahgünaydın canım nasılsın ben yine çalışamadım oğlan biraz rahatsızlandi
bahanelere bakarmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canim önemli birşey yoktur insallahgünaydın canım nasılsın ben yine çalışamadım oğlan biraz rahatsızlandi
bahanelere bakarmısın
Geçmiş olsun canim önemli birşey yoktur insallah
Namazdan sonra hazır abdestliyken biraz kuran okumak daha kolay oluyor canım ben genelde fırsat bulunca öyle yapıyorum.dun hasta oldum sandım hafif leke vardi namaz kılmadım bugün Hiç birşey yok şaştım kaldım . Birgunum boşa gitti kuran da okumadım haliyleçok şükür bugun iyi hatta gezmelere gitti
üşütmüş birazzz
ben hala kuranı kerimi açamadım hatta gözümün önünde duruyor
ama bugun inş. ıkı sayfa okuyacam
öğlen de kuran videosu izlicemmm
sen neler yaptımmm
Namazdan sonra hazır abdestliyken biraz kuran okumak daha kolay oluyor canım ben genelde fırsat bulunca öyle yapıyorum.dun hasta oldum sandım hafif leke vardi namaz kılmadım bugün Hiç birşey yok şaştım kaldım . Birgunum boşa gitti kuran da okumadım haliyle
Bugün hic bir bahaneyi kabul etmiyoruz o zaman okunacak o kadar:))))aynen canımm benım ki tamamen tembelikk başka da birşey değilllll
akşam yatsıdan sonra oturdum okuym diye tel çaldı sonra yine vazcaydım
yani bahaneler çokkk
Bugün hic bir bahaneyi kabul etmiyoruz o zaman okunacak o kadar:))))
Galiba aynı zamanda çalışmışız bende yazacaktım tebrikler canım nefsini yendin :))) Rabbim daim etsin kabul etsinKur'an Öğreniyorum 35.Bölüm - Yasin Suresi (1-12)
ÇOK şükür bugun çalıştım
Bugunki çalışmam
Konu Nebe(amme) süresi
31-40 ayetlerine çalıştım
Kuran öğreniyorum video 53
Allah kabul etsin canım mealli kitaptan mi okuyorsun. Ben en kolay en iri yazılı okuyabiliyorumakşam kuranı kerim hatim
bakar süresi 1 cüz 2 ayet 9 sayfayı okudum
aynı zamanda maelini de okudum
Allah kabul etsin canım mealli kitaptan mi okuyorsun. Ben en kolay en iri yazılı okuyabiliyorum
Allah kabul etsin canımbugunkü çalışmam
kuran öğreniyorum 37 bölüm Yasin süresi (20-27)
Masallah canım güne süper başlamışsın cumanın hayri bereketi gelmiş:) Allah kabul ve de daim etsinhayırlı cumalar canım
kuranı kerim hatim
bakara süresi 1 cüz 2 ayet 10-11 sayfa aynı zaman meal de okundu
biraz arapça biraz da türkçe karışık Yasin ve cuma sürelerini okudum
sabahta işe gelince vakıa süresi dinledim kabe imam sesinde çok seviyorum bu hocanın sesini
Masallah canım güne süper başlamışsın cumanın hayri bereketi gelmiş:) Allah kabul ve de daim etsin