• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kullanılan iğneli epilasyon aleti

Fatma31H

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
8
0
1
30

Arkadaşlar bu videoda evde kullanılan iğneli epilasyon aleti gibi bir cihazı tanıtıyorlar.Ayni iğneli epilasyon gibi galvanik akım verdiğini ve düzenli kullanımla vücuttaki istenmeyen kıllardan kalıcı olarak kurtaracağını vadediyor.Bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı?Amazonda bir de evde kullanılan minik paket şeklinde iğneli epilasyon aleti gördüm.Linki:

Bunlarla ilgili deneyimleri olanlar var mı?

Arkadaşlar bu videoda evde kullanılan iğneli epilasyon aleti gibi bir cihazı tanıtıyorlar.Ayni iğneli epilasyon gibi galvanik akım verdiğini ve düzenli kullanımla vücuttaki istenmeyen kıllardan kalıcı olarak kurtaracağını vadediyor.Bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı?Amazonda bir de evde kullanılan minik paket şeklinde iğneli epilasyon aleti gördüm.Linki:

Bunlarla ilgili deneyimleri olanlar var mı?

Cımbızlı cihazın linkini paylaşır mısınız benimle uzun zamandır böyle bir şey araştırıyorum

Arkadaşlar bu alet cımbızli değil,trandermal elektroliz diye geçiyor.Fakat yapılan araştırmalarda kalıcı epilasyon konusunda etkili olmadığı görülmüş.FDA onay vermemiş.Diger aleti de kullananlar var ve genelde memnunlar.Ama Türkiye'de satışı yok maalesef.
21.yuzyilda hala bu kıllara tam olarak çözüm bulunamaması gerçekten çok can sıkıcı.Bir ara 2003 lerde falan gen terapisi çalışmaları vardı kalıcı tüy dökümü için.Ama onlar da durduruldu.Sanirim bizlerin gerçekten kurtulması istenmiyor.Nasil olsa bu yolla sürekli para kazanıyorlar bizim üzerinden.Cok para dönüyor bu sektörde.

Back