• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İĞNELİ EPİLASYONU BIRAKIYORUM !!!

İzlerin geçici olduğunu yazmış çoğu kişi. Geçmezse dermaroller, peeling yaparsın yine geçer, üzülme.
Kılların hepsi aynı çıkıyorsa sorun var demek. Hızlı olmak o kadar önemli değil, kıl kökünü bulması önemli. Yoksa çok pahalı bir cımbızlamaya gidiyoruz demektir.
Başka kişileri de dene. 10 dakikalık, yüz hariç herhangi bir alana git ve birkaç ay dene. Batık oluyor mu, gözenek, leke oluyor mu, kıllar azalıyor mu bir bak. Beğendiğin kişiye devam et. Beğendiğin kişiyi bize de yaz, bizim de ihtiyacımız var:)
Ben şimdi iki kişiye daha gideceğim, deneyeceğim. Böyle böyle umarım doğru kişiyi bulurum. Boşuna para da harcıyoruz ama başka türlü deneme şansım yok. İyi birisini bulursam yazacağım.
kıllarda azalma var kabası gitti ama hala istediğim şekilde temiz değil alınanlar 2 hafta sonra uzuyor hemen:( lütfen unutmayın gittiğiniz yerleri yazmayı ona göre ebru hanımıda bırakacağım

kıllarda azalma var kabası gitti ama hala istediğim şekilde temiz değil alınanlar 2 hafta sonra uzuyor hemen:KK43: lütfen unutmayın gittiğiniz yerleri yazmayı ona göre ebru hanımıda bırakacağım
Delikler icin krem kullaniyomusun azda olsa gectimi

Arkadaşlar iğneli epilasyonda oluşan delikler için bir dermatologa gidin.Onlar lazerle düzeltiyor bunu.Tria beauty diye bir Amerikan şirketi var.Dunyada FDA onaylı evde kullanilan diode lazer epilasyon makinesi üreten tek sirket.Turkiyedekiler gibi ipl değil.Yani profesyonel kliniklerde kullanılanlarla aynı teknolojiyi kullanıyor.Cihazin uygulama başlığı çok küçük.Yuz için ideal.Bunu Türkiye'ye getirtsek. Sephorayi,Teknosa Vatan gibi elektronik alışveriş merkezlerini mail yağmuruna tutsak.Ben mesaj attım ama olumsuz yanıt verdiler.Yüz bölgesinde kullananlar çok memnun olduğunu söylemiş.

Back