- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
Beklemek istemeyenler için fiyat çok iyi neticede yıllarca kullanılacak bir şey ama satıcının tek alışverişi var güvenilebilir mi bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek istemeyenler için fiyat çok iyi neticede yıllarca kullanılacak bir şey ama satıcının tek alışverişi var güvenilebilir mi bilmiyorum.
bu ürünü yurtdışından getiren biri kendisimi satıyor..sizce almalımıyım..?
en ucuzu 150-200 lirayken uzun süreli kullanım için 65 lira verilir gibi geliyor ama tek ürünmü bu ordaki satıcının hiç alışverişi yok diyor.ben alışveriiş sitelerinden pek anlamıyorum sanırım sıkıntımda bu. .
Fotoğrafta gördüğün seti komple o fiyata satıyor işte.. Gittigidiyor güvenlidir ama satıcının yeni üye olması bu başlığı takip ettiği yönünde bir his uyandırdı bende...Gerçi ne farkeder bilmiyorum...
ayni sitede 170 liralık daha kapsamlı bi set var almışken sadece 1 kerelik oluyor ve yıllarca gidiyor sanırım bu ürün..o yüzden onumu alsam diyorum.
onun satıcısının bi çok alışverişide olmuş.daha güvenilir duruyor.
Daha ucuzu olsaydı daha iyi olurdu tabii biraz daha araştırıcam bunu ama bulamazsamda onu alırım sanırım.
yardımınız için sağolun...
benim kirpik permasında korkumyıllarca yapılırsa kirpikleri dökermi kırarmı sorusuydu burda yapanları görünce ..o şüphemde gitti..
Bir kirpik setine 170 lira verilir mi kuzum yahu şu sanal card olayını araştırın veya çevrende paypal ile alışveriş yapan birileri varsa sana yardım etsin ne olacak ki...
üzgünüm araştırdım ben bu şekilde alamıyorum...
sitede en ucuzu 170 lira..yıllarca gider diye gidip kuaförde yaptırmaktan iyidir diye düşündüm..ama sanırım alamıcam...keşke daha ucuz olsaydı..
Arkadaşlar, kirpikler için Avrupa'da yeni bir teknoloji var ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu mükemmel prosedürü Türkiye'ye getirdim. Prosedür hakkında bilgi almak isterseniz özelden mesaj yazın lütfen.
Gerçekten çok uygunmuş, linkini özelden atarsan bir bakayım çünkü şişeleri görmem lazım ne kadar gideceğini söylemem için.Brezilya fönü konusundan sonra buraya sardım ve brezilya fönünü yapınca bunu da yapmaya karar verdim biraz araştırdım da en uygun Aliexpress te var galiba. bir sette 3 adet A 3 adet B 2 adet C 2 adet D var bigudi ve Yapıştırıcısı da var tabi içinde. Sizde bu kaç seferlik olur? Fiyatı da 12 $ civarıydı gayet uygun geldi
Normal perma ilacı olmuyor canım çok yakıyor o yüzden deneme bu daha hafifi. Bende alerjik bir tipimaynı biçimde egzamam var ama bu bende alerji yapmadı.Şuan ipek kirpiklerimle cevap yazıyorum ama git yaptır dökülünce bakımına git vs vakit ayıramıyorum, bütün güzellik uygulamalarımı zaten evde kendim yapıyorum el becerim var çok şükür :)
Gittiğim bütün ipek kirpikçilerin söylediğine göre kirpiklerim uzun ve gürmüş ama resmen yere bakıyorlar, rimelle vs mümkün diil kıvrılmıyor ayrıca çok açık renk ve boyuyorum kendim.
Ali express ya da ebayde bakıp bulduğum ürünü sizle paylaşsam alıp almamam konusunda danışsam olur mu?
Bütün konuyu okudum ama eski linkler şuan geçersiz malesef.
Asıl önemli sorumu unutmayayım bir sefr saçlarıma evde perma yapmıştım, aynı perma ilacını ve neutralizer ı kullanmak kirpikler için mümkün müdür? Bana kirpikleri yakar gibi geldi ama sorayım dedim çünkü onların nerede satıldığını biliyorum en azından :)
İkinci sorum, sürdüğünüz yapıştırıcı solüsyon vs ürünler gözünüzü yakıyor mu göz çevresine bulaştığında alerji yapma ihtimali var mı dersiniz? egzamam var bazen solüsyonlar alerji yapıyor.
Bir de seti aldıktan sonra kirpiklerimin doğal halini yollasam bana hangi bigudi vs kullanmamın uygun olacağını söyler misiniz?
Şimdiden teşekkürler :)
Normal perma ilacı olmuyor canım çok yakıyor o yüzden deneme bu daha hafifi. Bende alerjik bir tipimaynı biçimde egzamam var ama bu bende alerji yapmadı.
http://www.aliexpress.com/item/Eyel...-Lotion-Eye-Rod-Glue-Wholesale/603933868.html
Elf0 bundan alacak, tesadüfen benim kullandığımda bu, bitmişti bende alacağım gelecek ay, sen yine araştır link at ben sana olur u olmaz mı söylerim. Kirpiklerin uzunsa bu setteki bigudiler olmaz, diğer boylardan alacaksın ekstradan ben öyle yaptım.
Yani tesir etmek gibi olmasın, ben bunu kullandım hatta bir kere daha yapabilecek kadar kaldı, diğer ürünleri denemedim bilmiyorum.Satıcının diğer ürünlerine şöyle bir baktım başka bigudi göremedim ben, gözden kaçırmış olabilirim.Foto at canım netse söylerim sana ama bence garanti olsun diye orta ve büyük boylarını al sen...
Bu arada ipek kirpik nasıl yaptın kendine, ben bir deneyeyim dedim beceremedim var mı bir kolay yolu? Evde koca set var ama yapamıyorum, yapıştırıcı çok yakıyor
Hiç bir şeye üşenmeyen ben işte sırf bu yüzden üşeniyorum. Yani 3-5 tane takıp sonra aman be deyip bırakmak da var :)Yok cnm ipek kirpiği kendim yapmadım o zor olur gibi geliyor zira kirpikleri üstten görmeyince düz takmak zor olabilir gibi gerçi malzemem olsa ben onu da denerim evde :) ama dediğin gibi yapıştırıcı çok yakıyor gözü açık tutmak imkansız, tek gözü tamamen kapalı bantlayıp uygularım onu sanırım ben yapacak olsam ama eminim 4-5 saat sürer iyi bir iş çıkarmak :)