- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
- 318
- Konu Sahibi KilicBaligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım valla yine hızır gibisin =) bunu da bi deneyelim bakalım =)
Kısa kirpiklerim var, çözüm olur mu ki bu bana Kumral seyrek ve kısa kirpiklerim var, ve düzler tabii ki (kıvrılacak kadar uzun olsalar belki kıvrılcaklar da)..
ben kendime becerikliyim derdim bunu tövbe yapamam. sizden korkulur kızlar nasıl becerdiniz şaştım
Zor değil aslında, elin alışır ama perma ilacını bulmak zor, Türkiye'de çok pahalı, ebaydan falan alıp getirtmekde şu sıra riskli
Ebay cin degilmi arkadaslar? Amman diorum kor olmayalim sonra? :18:
tatlım kendinden yapiskanli olmasına güvenme ben kirpik yapıştırıcı kullanıyorum.geçen ay ebaydan ürünleri istedim ve çok şükür sorunsuz elime ulaştılar.Yalnız bigudilere kirpikleri yapıştırıken beceremedim. Kendinden yapışkanlı diye kirpikleri kirpik fırçası ile tarar gibi bigudilere sabitlemeye çalıştım ama her seferinde kaçanlar oldu bir dahaki sefere daha iyi yapabilmem için öneriniz varmı?
Al gitsin çok guzel oluyor.o zaman bende bir bakayım ebay a almayı çok isterim çok işime yarayacak çünkü kirpiklerime acayip takınyılıyım
Canim, ebat dunyanın heryerinden satıcıları barındırıyor Çin malı olanlarda var Fransız veya Usa malı olanlarda var ona göre seçebilirsiniz ama ben hep Çin malı kullandım.Ebay cin degilmi arkadaslar? Amman diorum kor olmayalim sonra? :18:
Çok zor degil aslında, inşallah birileri yardimci olur.ben dünyanın en beceriksiz insanı olduğum için hiç yapmaya bulaşmıyorum fakat yaptırmak isterim. antalyada hiç güzellik salonunda yaptıran var mı?
canım fotoğraflar bunlar
Eki Görüntüle 349369 Eki Görüntüle 349370 Eki Görüntüle 349371
bir de lisa ablamızın bi videosu var
Lash Lift Treatment - YouTube