- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Tatlım bunu yapabilmem için yüzyüze görüşmemiz lazım internetten öğretebilmem çok zor laf aramızda komple kirpik takmak tek kirpik takmaktan daha kolaydır tek kirpiği takmak daha zordur :)
Ben buradan almadığım için bilemiyorum canım, kuaför malzemeleri satan yerlere veya internete bakman lazım...
hımm yurtdışındasın sanırım sen peki arkadaşlar türkiye'de bulabiliceğimiz yerler neresi alan arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen
Maşallah kılıçbalığı, nazar değmesin sana. Hem marifetlisin, hem akıllı, hem de güzel :) En azından saçlarının ve gözlerinin güzel olduğundan hepimiz eminiz. Boş konu açmıyorsun hep yararlı birşeyler aktarmaya çalışıyorsun.
huu huuu balığımmmm :) maşallah maşallah yeni gördüm...parmaklarınaa yüreğine sağlık
sana bişey sormak istiyorum ballı kekim..sırf bu konuya özel değil..ben yurt dışından alışveriş yapmak istiyorum ebay vs gibi sitelerden..yalnız hi tecrüben yok :) bide en son gümrük problemi oluyor gelmiyor daha fazla ödüyorsun gibi seyler duydum..senden bu konuda yardım istiyorum sen bilirsin kesin tontişim benim....
hımm yurtdışındasın sanırım sen peki arkadaşlar türkiye'de bulabiliceğimiz yerler neresi alan arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen
Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bilgiler :) Maşallah gözleriniz de çok güzelmiş iyi cesaret etmişsiniz resimli paylaşarak :) Nazar duası okuyun bence bol bol nazar değmesin.
Bir kaç yerde okumuştum kuaförlerde acaba ne kadara yapıyorlardır? Bir de rimelinizin markasını çok merak ettim :))))
ben almanyadayım şuan burda nerde bulabilirim.?
Ne kadara yaptıklarını bilmiyorum ama pahalı olmasa gerek.Rimelin markası estee lauder magnascopic...
YILLARDIR düzenli kirpik perması yaptıran biri olarak gözlerini kapatır üzerine streçfilm kapatır havlu koyar ısıyla 40dk bekletirsen kullanım süresi 3ayı devirir kalıcılıgı kıvrıklıgı daha iyi olur
daylıght slm adanada nerden temın edıyorsun kırpık perması malzemelerını sımdı e baydan sıparıs edıcem bakınıyorum ama belkı senın daha pratık bı cozumun vardır
ebayden alma konusunda tereddüt ediyordum fakat bu sabah paketim geldibiraz uzun sürdü ama önemli olan da elime ulaşmasıydı =) gayet de uygundu, bence düşünmeden alabilirsin..
superr zaten bı arastırma yaptım turkıyede fıyatlar ucukkk e bay e gore bır ay surecek deıl ya aradakı fıyat farkına bakarsak bı ay beklemeye de deger... nasıl oldu kırpıklerın nasıl oldu memnunmusun gelen urunden
valla canım ben nedense biraz önyargılı başladım perma işlemineya ben beceremiycem ya da tutmıycak dedim..çünkü bazı kirpikler yapıştıktan sonra saldı kendini, gerçi tekrar yapıştırdım ama ümidim de biraz kayboldu o an. uçları biraz yamuk gibi görünse de rimel sürünce sonuç gerçekten çok iyi
bi de ilk denememdi bu, elbette profesyonelce yapamadım. sanırım 2 kere daha yapsam elim alışır..
ben kesinlikle memnun kaldığımı söylemeliyim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?