- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Kedi beslemeyi çok istiyorum. Kedilerin stres ve depresyona iyi geldiğini duydum. Evimiz küçük. Çok masraf olur mu? Ailemi ikna edemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kediyi stres ve depresyon aracı olarak görmeyin. Onlar birer canlı bizim gibi. Sıkılmadan ömür boyu bakabilecekseniz sokak kedisini sahiplenebilirsiniz.
Alıp bir kaç ay sonra sıkıldım bakamıyorum derseniz yazık olur o cana. O yüzden iyi düşünün biri sizi evlat edinse biraz bakıp sıkılsa nasıl olurdu psikolojiniz dünyanız bunlari düşünerek hareket edin lutfen. Bebekken ailesi olup büyüyünce sokağa atılan bir çok kedi var hatta cins kediler bile var.Ömür boyu bakabilir miyiz bilmiyorumBen kedileri çok seviyorum sadece o yüzden değil
2 kedim var
Aylık en az 50 lira aylık masrafı olur
Perdelerim koltuklarım hep yırtıldı
Kedi tüyü heryerde
Çocuk gibi sorumluluğu var
Ama onlar benim evlatlarım ve mutluyum
Eksi artı yönlerini kendinize göre değerlendirin
Alıp bir kaç ay sonra sıkıldım bakamıyorum derseniz yazık olur o cana. O yüzden iyi düşünün biri sizi evlat edinse biraz bakıp sıkılsa nasıl olurdu psikolojiniz dünyanız bunlari düşünerek hareket edin lutfen. Bebekken ailesi olup büyüyünce sokağa atılan bir çok kedi var hatta cins kediler bile var.
Aldığın mamanın , kumun kalitesine göre değişir. Kilosu 15 liralık mama da var 150 liralık mama da var. En azından aylık mama+kum 50₺En fazla ne kadar tutar masraf aylık?
Ben kendi evime geçince aldım, onun maması ve kumu ve diğer alınacak eşyaları ve aşılarını yaptırabilecek misiniz? Oda bir bebek ve sorumluluk istiyor.
Benim kedim mesela gelip beni sev diyor ilgi istiyor oyun istiyor, bakımıda var.
Ben şimdi klozete alıştırıyorum onu, İnan ki bebek gibi beni miyav miyav bir yere götürüp isteğini söylüyor ve bugün gene aynı şekil miyav miyav takip ettim klozete götürdü sen çıkart sen yaptırt diyor klozete ihtiyacını![]()
Aylık kum ve mama masrafından başka zaman zaman aşıları oluyor. Ortalama bir kedi mamasının yaklaşık 300 lira olduğunu (10 kg), ayda ortalama 1 kg tükettiğini bilmenizde fayda var. İnsan psikolojisini düzelttiği kesinlikle doğru. Bunların dışında herşey her zaman yolunda gitmeyebilir 10 gün önce kedim rahatsızlandı ve 1 haftada 700 lira harcadık tedavisine. Bir de bağlanma olayı var, baştan iyi düşünün. Ben hala çocuğum gibi görüp ona bişey olmasından korkarım mesela.Kedi beslemeyi çok istiyorum. Kedilerin stres ve depresyona iyi geldiğini duydum. Evimiz küçük. Çok masraf olur mu? Ailemi ikna edemiyorum![]()
Şunu da göz önüne alın mamaya az para verdiğinizde veterinere çok para dökersiniz işin sonunda.Aldığın mamanın , kumun kalitesine göre değişir. Kilosu 15 liralık mama da var 150 liralık mama da var. En azından aylık mama+kum 50₺
Bende çok seviyorum ama çok tüy döküyor diye eve alamıyorumKedi beslemeyi çok istiyorum. Kedilerin stres ve depresyona iyi geldiğini duydum. Evimiz küçük. Çok masraf olur mu? Ailemi ikna edemiyorum![]()
En fazla ne kadar tutar masraf aylık?