- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bu ne demek ya? Kedi stres topu mu? Masal kitabı mı? Terapi mi?
Can bu can. Çocuklar istedi, bize de iyi geldi diyerek kedi mi alınır??
Hem de gidip cins kedi almışsınız. Madem amaç bir yavruya kucak açmak, sahiplenseydiniz ya??
Ha şimdiki kedinize yuva olmadınız demiyorum ama içimden bir ses o kediye yazık edeceksiniz, hayvanı strese sokacaksınız diyor.
Yarın bir gün olmuyor diyip sokağa asla alışkın olmayan bir yavruyu dışarıya atmayın. Yazık günah. Vebal almayın. Olmadı ona iyi bakacak bir aileye sahiplendirin.
Petshoplardan gerçekten nefret ediyorum.
Size çok sinirlendim gerçekten. Çok mantıksız kararlar veriyorsunuz. Zararınız sadece kendinize olsa içim yanmayacak.
Üstelik bunlar dış görünüşe asla önem vermeyen canlılara yapılıyor. Bilmiyorum benim evcil hayvan tercihim hiçbir zaman dış görünüşe göre olmadı, kedilerimizin ikisini de çok hasta bulup öyle sahiplendik.
Kesinlikle aynı fikirdeyim beybiKuzum inan çirkin hayvan yok, kedisi de köpeği de hele de biraz sevilip bakılınca dünya güzeli oluyorlar. Çirkin olan insanlar esas.
Kesinlikle aynı fikirdeyim beybisokakta düzenli mama su verdiklerim bile nasıl güzelleşiyorlar düzenli beslenince
Bizim iki kedimiz var. Birisini sahiplendik sonra baktık çok yalnız ikincisini de getirdik. Ben ikisine de klozet eğitimi verdim o yüzden kum sorunumuz yok. Su için kedi su sebili koydum temiz temiz içiyorlar hem de 2-3 günde bir dolduruyorum. Sprey şişem var içerisine su doldurdum mutfağa girmeye kalkarlarsa ya da masa üstüne çıkarlarsa hayır diyerek partilerine su sıkıyorum ve şuna öğrendiler. İsimlerini mama vermeden önce çağırarak gel diyerek öğrettim.Yok yanlış anlaşıldı
Ben odaya kapatmadım bütün odalar sıcak ve yatağını kumunu herşeyini diğer odaya koyduk ama üzülür mü kötü olur mu diye merak ettim, hayatımda hiç hayvan bakmadım. Karşıdan beslemeyi severdim ama öyle çok yanına yaklaşamazsın hala öyle
Sabah uykudan uyanır uyanmaz ona bakıyorum hemen geliyor seviyorum ama ayağıma deydiği zaman yada yanıma geldiği zaman huylanıyorum içim bir değişik oluyor
Yerde gezerken yanlışlıkla ezersem diye korkuyorum
Eşim alıştı o işten geldiği zaman oğlum diye seviyor çok tatlı ama sadece mutfakla salon bir olduğu için nasıl olur bilemedim fikir almak için yazdım hiç bilgim yok çünkü
Kız onun o kırpık kulağını ısırırımHiiiiiiiiii ölürüm amabenim dört çociğim de sokaktan, cins kediler dötümüzi yiyebilir tekir forever bu da ben ve Mart’ da 10 yaşına girecek barınak bebesi oğlum.
Kız onun o kırpık kulağını ısırırımyelesinin güzelliği peki
O suratını ısırırım amaCok mincik bu yawEki Görüntüle 3346820 bu da annemin şişkosu
Ay nasi suratsiz hem de. Aliye Rona'nin kedide vücut bulmus haliO suratını ısırırım amasuratsız şişgoo
Ya yeminle insanda suratsızlık çekilir dert değil ama kediler de olunca o suratsızlık bile ayrı tatlılık katıyo küçük danalaraAy nasi suratsiz hem de. Aliye Rona'nin kedide vücut bulmus hali
Uyanmasın diye ses çıkarmadan geziyordukKedi odaya kapatılmaz, depresyona girer mutsuz olur. Tüy dökecek, kızgınlığa girdiğinde sabahlara kadar bağıracak, mutfak tezgahının üzerinde gezecek. Kumu tüm evinize hatta yatağınıza yayılacak. Tüyleri bazen çocuğunuzun ağzından çıkacak vs. vs. Bunları bilerek kedi sahiplenmek gerekiyor. Benimki bunların hepsini yaptı yapsın da onun evi burası dışardan kimse benim kedime kokuyor pis bu vs diyemez. Benim evladım o mesela şu an mouseumun üzerinde yatıyo rahatsız olmasın diye mouse kullanmıyorumDötünü yerim ben onun
Kedinin yatağı kumu maması suyu aynı odada olmaz hanımefendi. Bir hayvanın sorumlulugunu aldıysanız doğru düzgün öğrenin bari hiçbir şeyden haberiniz yok. Siz tuvalette mi yatıp kalkıp yemek yiyip su içiyorsunuz?Yok yanlış anlaşıldı
Ben odaya kapatmadım bütün odalar sıcak ve yatağını kumunu herşeyini diğer odaya koyduk ama üzülür mü kötü olur mu diye merak ettim, hayatımda hiç hayvan bakmadım. Karşıdan beslemeyi severdim ama öyle çok yanına yaklaşamazsın hala öyle
Sabah uykudan uyanır uyanmaz ona bakıyorum hemen geliyor seviyorum ama ayağıma deydiği zaman yada yanıma geldiği zaman huylanıyorum içim bir değişik oluyor
Yerde gezerken yanlışlıkla ezersem diye korkuyorum
Eşim alıştı o işten geldiği zaman oğlum diye seviyor çok tatlı ama sadece mutfakla salon bir olduğu için nasıl olur bilemedim fikir almak için yazdım hiç bilgim yok çünkü
Bu 2 oldu bana geceleri kahkaha attırıyorsunuzKoku apış aralarından geliyor olabilir, kokuyor diyen bi orasını kontrol etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?