- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Zaten evin heryerinde geziyor. Evimiz dubleks üst kafa çıktım sabah, arkamdan geldi bekliyor beni ya çok tatlıÖncelikle kokuyor tüyüydü bokuydu falandı filandı diyenlere gereken cevabı ben sizin yerinizde olsam verirdim.çocukluğumdan beri kedi,köpek,kuş,koyun hayvanlarla iç içe olan biriyim.evimde iki tane kedi ve bir tane muhabbet kuşu besliyorum..hepsini sokaktan sahiplendim ilk kedim 6 yaşında daha gözleri açılmamış vaziyette göbek bağı düşmemiş vaziyetteyken 2 günlükken sokaktan sahiplendim sonra muhabbet kuşu bize geldi aç bitap vaziyette onuda sahiplendik ya da o bizi sahiplendi ve 4 ay önce sokağa siyam kedisi atıldı ve onu sahiplendim..evde 5 yaşını doldurucak birde kızım var(çocuğum)..
Salon ve mutfak açık demişsiniz açık kapalı farketmiyor kedi her yere girer gezer gerekli kontrollerini yaptırdığınız sürece tüyünden de asla hastalık kapmazsınız bişey olmaz..
Bakım konusuna gelince hergün olmasa da haftada 2-3 kere tüylerini tarayın derim ve cins kediler tekir kedilerine göre daha hassas(duygusal ve hastalık)oluyorlar en ufak streste falan bağışıklıkları düşüp hasta olabiliyorlar..insanların ayyy kedi ayyy tüy ay osu ay busu diyenleri bir zahmet evinize kabul etmeyin çünkü o hayvan bile olsa evin bir bireyi oluyor ve kesinlikle ben sıkıldım diye hayvanı sahiplendirmeyin kedinin vebalini almış olursunuz..benim içinde öpün o ponçiği
Ama işte kucağıma alamıyorum, ağzını açtığım zaman korkuyorum, yada tırnaklarını görünce çekiniyorum ama evin havasını çok değiştirdi. Kızım ve eşim çok mutlu