Hayatımdaki en büyük pişmanlığım jilet izim ve dövmelerim. Bir estetisyen plazma enerjisi adında bir tedavi uyguladı 1 seanslık ve biraz işe yaradığını söyleyebilirim. Ben de buna ek olarak bütçem yetmeyeceği için ve birkaç seans gerektirdiği için evde mantığa uygun yöntemlerle uğraştım. Öncelikle kolumu sıcak suyla ıslatıp derimi yumuşatıp topuk taşı ya da sert bir keseyle izleri sert bir şekilde sürtüp üst derinin kalmasını ve alttan hücre yenilenmesi için dokunun yenilenmesi için yara haline getirdim. Sonra el yapımı kantaron yağını günde iki kere masaj yaparak uyguladım. İnternette de bazı marketlerde de 30 liraya foreo muadili titreşimli masaj aletleri var fiyatı çok uygun temin etmesi de kolay. O cihazın deriye verdiği titreşim derinin altındaki hücreleri uyarıyor ve hücre yenilenmesini sağlıyor; bilimsel bir şeydir bu. Kantaron yağı da hücre yenilemede son derece faydalı ve bitkisel olduğu için sıfır zarar bir ürün. Bu titreşimli cihazı, kantaron yağını ve keseleme işlemini düzenli yaparsanız sonucu siz de fark edersiniz. Ben düzenli yapmadığım halde izlerimde büyük oranda azalma var. Sadece; lazerdeki gibi en çabuk etkiyi beklemeyin. Yani birkaç kez yapıp sonuç beklemeyin. Düzenli ve istikrarlı yapmak çok önemli. Benim izlerim 5 tane ve iki tanesi biraz derin diğerleri çizgi halinde. Çizgi halinde olanlar artık yakın bakmadıkça görünmüyor derin olanlar da baya azaldı. Öncesi-Sonrası resimlerini eklemek isterdim ama önceki halinin fotoğrafı yok maalesef. Bir de yine lazer yöntemiyle büyük oranda geçmiş izler gördüm, bir güzellik salonundan fiyat aldım; tek seans yeterli olur 2000 lira tutar dediler. Eğer lazer yöntemini deneyecekseniz mutlaka öncesi-sonrası fotoğraflarını isteyin bakın. Bazı yerler shop yapıyor bazı yerler başka birinin kolunu kullanarak geçti diye fotoğraf paylaşıyor. Benim en büyük pişmanlığım olduğu için deneyimimi paylaşıp size de yardımım olsun istedim. Umarım bu kötü görüntüden kurtulursunuz bir an önce. Bunun yanında lazerle dövme sildiriyorum şu anda ve 6 seanstır gidiyorum; onunla ilgili de bir paylaşım yapıp elimden geldiğinde aydınlatmaya çalışırım sizleri.