- 28 Ekim 2024
- 27
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi noktaajans
Neyse şikayet ettik bakalım b
freelance calısma kosulları hakkında bilgi sahibi oldugunuza eminmisin? Kıskanclıgı cinayet sebebi olarak sayacak kadar sıg düsünceye sahip birisin ve bunu saka olarak kullanabilecek kadar da kirli bir beyinsin. Kimseye zorla gel calıs demiyorum. Böyle bi sey yapııp para kazanıyorum ve bunu paylasıyorum bunun nesi yanlıs?Ozel saglik sigortasi yok diyorsunuzpeki sey baska ajanslar calisanlarina yuksek model telefon ve internet paketi veriyor. Sizde oyle bisey var mi?
Erkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlıklar?Vermiş üstte, hobilerinden falan bahsediyomuşsun sabah ne yedin diyomuşsun. Adam da ne yokluktaysa sabah omlet yedim aşgıımmm mesajını görmek için para veriyormuş. Yayıncılıkmış bu mesleğin adı da
Hee yayincilikmis bunca zaman yanlış bilmisiz ne kadan sığ ve de kirli bir beyinmisimVermiş üstte, hobilerinden falan bahsediyomuşsun sabah ne yedin diyomuşsun. Adam da ne yokluktaysa sabah omlet yedim aşgıımmm mesajını görmek için para veriyormuş. Yayıncılıkmış bu mesleğin adı da
Peki değil o zaman neden chatgpt indirip muhabbet etmiyorlar bildiğin insan gibi muhabbet ediyor yapay zeka illa gerçek bir kadının olması mı lazım madem karşıda sadece sohbet muhabbet havadan sudanErkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlıklar?
Para karsılıgı yapılan hersey icin geçerli bu durum. Vakit ayırmakta bir emektir hanımefendi.Benim kadar uç düşünen çok az insan vardır ama para karşılığı erkeklerle konuşmanın ne olduğunu bilecek bir yaştayım sağol cicim
Görüntülü konusma kısmı mevcut. Askılıyla dahi yayına cıkmak yasak. Sistem cıplaklık algılayıp ban atıyor. Bu kadar kurallar varken sekting yapıyorsanız buda sizin tercihiniz.Ayrıca chatgpt sexting yapmıyor
Bi şeye para veriyosanız ekstra bi hizmet beklersiniz. Evinizde de kahve içebilirsiniz ama daha güzel daha farklı bi kahve için kahve zincirlerine gidiyorsunuz. Instagram, Telegram, ne bileyim bilimum sosyal ağ varken bi erkek neden para verip sohbet eder söylerseniz ben de cevabı vereyim bu sorunun.Erkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlıklar?
Uygunsuz fotograf gönderimide olmuyor kaba icerik diyip mesaj iletilmezAyrıca chatgpt sexting yapmıyor
Ne için sohbet ediyooErkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlık
Sexting yapmaya ihtiyacım yok evliyimGörüntülü konusma kısmı mevcut. Askılıyla dahi yayına cıkmak yasak. Sistem cıplaklık algılayıp ban atıyor. Bu kadar kurallar varken sekting yapıyorsanız buda sizin tercihiniz.
Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucak bu 2gr akıllılarBi şeye para veriyosanız ekstra bi hizmet beklersiniz. Evinizde de kahve içebilirsiniz ama daha güzel daha farklı bi kahve için kahve zincirlerine gidiyorsunuz. Instagram, Telegram, ne bileyim bilimum sosyal ağ varken bi erkek neden para verip sohbet eder söylerseniz ben de cevabı vereyim bu sorunun.
sizinle o sekilde konusan insana karsı tavrınız ne oluyor?Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucam bu 2gr akıllılar
Askılı giyersen çıplaklık algılıyomuş sistem. Baya da yapay zeka entegreli maşallah, 1 milyon aktif üyesi olan bi platformun şirketinde çalışıyorum bizde henüz bu sistem çalışmıyor %100. Ablamız bize de öğretsinYauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucam bu 2gr akıllılar
Şöyle adam hesabına 200 bin gibi bir yükleme yapmıs. Orda aynı tiktok destekcileri gibi bir saygınlıgı var. O yüzden aynı cüretkarlıgı gösteremiyorlar.Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucam bu 2gr akıllılar
Kotu zihinli oldugum icin cok ozur dilerim. Duzelmeye calisiyorum. Peki goruntulu konusmada etkileyici gulusler icin ajansiniz diş sigortasi yapiyor mu? Bir dis beyazlatma yaptirsam cok guzel olur.freelance calısma kosulları hakkında bilgi sahibi oldugunuza eminmisin? Kıskanclıgı cinayet sebebi olarak sayacak kadar sıg düsünceye sahip birisin ve bunu saka olarak kullanabilecek kadar da kirli bir beyinsin. Kimseye zorla gel calıs demiyorum. Böyle bi sey yapııp para kazanıyorum ve bunu paylasıyorum bunun nesi yanlıs?
Dünya üzerinde 9 ülkede aktif sekilde kullanıyor. Dediklerim dogrrumu yanlısmıı ögrenmek istiyosan indir gel deneyelim beraber sonra gel düsüncelerini dürüst bir sekilde paylas okey?Askılı giyersen çıplaklık algılıyomuş sistem. Baya da yapay zeka entegreli maşallah, 1 milyon aktif üyesi olan bi platformun şirketinde çalışıyorum bizde henüz bu sistem çalışmıyor %100. Ablamız bize de öğretsin
Konuşamiyorlar genelde engelle butonunu çok seviyorumsizinle o sekilde konusan insana karsı tavrınız ne oluyor?
Tiktok saygınlığımıŞöyle adam hesabına 200 bin gibi bir yükleme yapmıs. Orda aynı tiktok destekcileri gibi bir saygınlıgı var. O yüzden aynı cüretkarlıgı gösteremiyorlar.
Ay yok hamfendicim ben bazen kocamla seviş ay konuşmaya üşeniyorum şimdi el âlemin adamıyla konuşamam hiç halim yokudur teşekkürler ince düşünceniz içinDünya üzerinde 9 ülkede aktif sekilde kullanıyor. Dediklerim dogrrumu yanlısmıı ögrenmek istiyosan indir gel deneyelim beraber sonra gel düsüncelerini dürüst bir sekilde paylas okey?