evde iş ilanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben normal arkadas oluyorum. Nereli oldugunu felan soruyorum hobilerinden tut yemek yedinmi yemedinmi diye. Amacım sohbeti uzatmak. İllaki kirli düsüncelere sahip insanlarrda cıkıyor engelleyip yoluma bakıyyorum
Kaç saat konuşuyorsunuz?

Tamamen bir öneri ancak dikkatli olun. Son dönemde çıkan olaylar hepimizin psikolojisini bozdu. Dikkat edin bilgilerinize ulaşmasınlar. Siz anonim olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak tüm bilgilerimiz çalındığı için hastane randevularınıza kadar öğreniyorlar.

Bununla uğraşıcama gider sadece ayak fotomu atarım kimim neyim belli değil elalemin adamıyla neden muhabbet edeyim para için kons gibi istersek içebiliyormuyuz karşılıklı :KK70:

Bununla uğraşıcama gider sadece ayak fotomu atarım kimim neyim belli değil elalemin adamıyla neden muhabbet edeyim para için kons gibi istersek içebiliyormuyuz karşılıklı :KK70:
zaten kendi adınız veya fotografınızı kullanmıyorsunuz. Ayak fotosu atmakda sizin tercihiz tabi

Tamamen bir öneri ancak dikkatli olun. Son dönemde çıkan olaylar hepimizin psikolojisini bozdu. Dikkat edin bilgilerinize ulaşmasınlar. Siz anonim olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak tüm bilgilerimiz çalındığı için hastane randevularınıza kadar öğreniyorlar.
evet öyle ama kayıt asamasında yada daha sonrasında kisisel bilgilerinizi kullanmıyorsunuz

Bir iki örnek versene ya
Böyle anangiller babangiller nasıllar diye mi başlayıp ilerliyor konusma
Vermiş üstte, hobilerinden falan bahsediyomuşsun sabah ne yedin diyomuşsun. Adam da ne yokluktaysa sabah omlet yedim aşgıımmm mesajını görmek için para veriyormuş. Yayıncılıkmış bu mesleğin adı da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X