- 2 Mart 2023
- 1.896
- 5.906
- 44
-
- Konu Sahibi noktaajans
Kaç saat konuşuyorsunuz?Ben normal arkadas oluyorum. Nereli oldugunu felan soruyorum hobilerinden tut yemek yedinmi yemedinmi diye. Amacım sohbeti uzatmak. İllaki kirli düsüncelere sahip insanlarrda cıkıyor engelleyip yoluma bakıyyorum
gunde 1 2 saatinizi ayırmanız yeterli oluyorKaç saat konuşuyorsunuz?
ayyy evet erkeklerle konusuyorsunNasıl kirli düşüncelere sahip insanlar
Ayyy yoksa erkeklerlen mi sohbet ediliyor?
Normal sohbet diyorsunkarsınızdakiler gercek insanlar normal sohbet ediyorsunuz.
Çok muhabbet etmek istersem telegram çok iyi bu konuda istemediğin kadar yazan var engelle engelle bitmiyor hemde bedavaHanımeefendi sizi kimler nasıl dolandırdı bilmiyorum ama gecmis olsun. Ötede kudurun
Yanliz benim kocam cok kiskanctir. Beni 62 yerimden bicaklarsa ozel hastaneye gidebilir miyim? Ozel saglik sigortasi yapiyor musunuz?hanımefendi denemek istiyorsanız buyrun deneyin siz görün
Kişisel bilgilerimizi paylaşmıyomuşuz. Adımızı abdürrrezzak koyup sohbet edebiliyo muyuz acaba ben bi denicem gibiYanliz benim kocam cok kiskanctir. Beni 62 yerimden bicaklarsa ozel hastaneye gidebilir miyim? Ozel saglik sigortasi yapiyor musunuz?
zaten kendi adınız veya fotografınızı kullanmıyorsunuz. Ayak fotosu atmakda sizin tercihiz tabiBununla uğraşıcama gider sadece ayak fotomu atarım kimim neyim belli değil elalemin adamıyla neden muhabbet edeyim para için kons gibi istersek içebiliyormuyuz karşılıklı
telegramda mesaj basına ucret alıyormusunuz.Çok muhabbet etmek istersem telegram çok iyi bu konuda istemediğin kadar yazan var engelle engelle bitmiyor hemde bedava
evet öyle ama kayıt asamasında yada daha sonrasında kisisel bilgilerinizi kullanmıyorsunuzTamamen bir öneri ancak dikkatli olun. Son dönemde çıkan olaylar hepimizin psikolojisini bozdu. Dikkat edin bilgilerinize ulaşmasınlar. Siz anonim olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak tüm bilgilerimiz çalındığı için hastane randevularınıza kadar öğreniyorlar.
Para almak için muhabbet edersem başka birşey olmuş oluyorumtelegramda mesaj basına ucret alıyormusunuz.
Bu konu üzerinden komiklik yapmaya calışmayın. Kocanız degil sokakta yürürkende basınıza gelebilir.Yanliz benim kocam cok kiskanctir. Beni 62 yerimden bicaklarsa ozel hastaneye gidebilir miyim? Ozel saglik sigortasi yapiyor musunuz?
Yayıncılık artık meslek haline geldi hanımefendi. Bu kadar dar düsünmeyin.Para almak için muhabbet edersem başka birşey olmuş oluyorumo yüzden muhabbet etme ihtiyacım olursa telegram kullanırım dedim
Ozel saglik sigortasi yok diyorsunuzBu konu üzerinden komiklik yapmaya calışmayın. Kocanız degil sokakta yürürkende basınıza gelebilir.
Benim kadar uç düşünen çok az insan vardır ama para karşılığı erkeklerle konuşmanın ne olduğunu bilecek bir yaştayım sağol cicimYayıncılık artık meslek haline geldi hanımefendi. Bu kadar dar düsünmeyin.
Bir iki örnek versene yaayyy evet erkeklerle konusuyorsun
Vermiş üstte, hobilerinden falan bahsediyomuşsun sabah ne yedin diyomuşsun. Adam da ne yokluktaysa sabah omlet yedim aşgıımmm mesajını görmek için para veriyormuş. Yayıncılıkmış bu mesleğin adı daBir iki örnek versene ya
Böyle anangiller babangiller nasıllar diye mi başlayıp ilerliyor konusma